Caldetto, kávéfőző, 1900 W, forró víz adagoló
Caldetto, kávéfőző, 1900 W, forró víz adagoló
Caldetto, kávéfőző, 1900 W, forró víz adagoló
Caldetto, kávéfőző, 1900 W, forró víz adagoló
Caldetto, kávéfőző, 1900 W, forró víz adagoló
Caldetto, kávéfőző, 1900 W, forró víz adagoló
Caldetto, kávéfőző, 1900 W, forró víz adagoló
Caldetto, kávéfőző, 1900 W, forró víz adagoló

Caldetto kávéfőző

0 25 cm Kávéautómata,
52 890 Ft ÁFA-val
A termék jelenleg nincs raktáron
14 napos elállási jog

Fö jellemzök

Serkentő: kávéfőző 1,8 literes tartállyal 12 csésze kávé készítéséhez

Ügyes és praktikus: forró víz adagolóval, amelyet egy kézzel lehet irányítani tea vagy leves készítéséhez 

Átlátható: LC kijelzőnek, egyszerű kapcsolós vezérlésnek és időzítő funkciónak  köszönhetően

Termék leírása

Klarstein Caldetto kávéfőzővel egy tökéletes serkentőt nyer az otthonába. Az egyszerű működtetésnek köszönhetően az aromás élvezet és a tökéletes íz előre be van programozva.

Klarstein Caldetto kávéfőző 1900 W erős teljesítménnyel nyomja át a forró vizet az őrölt kávészemcséken, kinyerve belőlük az összes aromát. A praktikus forró víz adagoló jó szolgálatot tesz tea vagy leves készítésénél is. A forró vizet a kar egyszerű megnyomásával lehet engedni. Nyomja a bögrét vagy a leveses tálacskát a karhoz és a Caldetto berendezés kinyitja a forró víz csapját. A kávé és a tea rajongói nem zavarják egymást, mert a kávéfőzőnek két külön víztartálya van. A kávé részére szolgáló víztartályba 1,8 liter víz fér, ebből legfeljebb 12 csésze kávét lehet készíteni. A forró víz adagoló tartály űrtartalma 1,25 liter. A víz legfeljebb 2 óráig marad forró benne. A kávé szerelmeseinek természetesen nem kell hideg kávét inni, mert a Caldetto berendezés el van látva időzítővel is. Úgyhogy a kávé készen fogja várni reggel, amikor felébred. A működtetést a kapcsolókkal ellátott átlátható vezérlőpanel segítségével lehet végezni. A caldetta tisztítása nem jelent problémát, mivel a csepegtető rács és a csepegtető tálka könnyen kivehető.

A Klarstein Caldetto kávéfőző a legfinomabb kávéélvénnyel élénkíti érzékeit, számos funkciójának és egyszerű működtetésének köszönhetően minden kávé és teakedvelőnek a kedvence lesz.      

 

Bővebben

Tulajdonságok

 • szín: fekete/ezüst
 • teljesítmény: max. 1900 W
 • forró víz tartályának térfogata: 1,25 liter
 • kávétartály térfogata: 1,8 liter
 • automatikus kikapcsolás
 • csepegtető funkció
 • időzítő
 • meleg megtartó
 • intenzív aroma beállítása
 • kivehető csepegtető tálka nemesacél ráccsal
 • forró víz adagoló egy kézzel kezelhető
 • tápegység: 220 – 240 V~ / 50/60 Hz
Caldetto, kávéfőző, 1900 W, forró víz adagoló

Méretek és műszaki adatok

 • méretek: kb. 25 x 36 x 22 cm (SZ x M x M)
 • hálózati kábel hossza: kb. 86 cm
 • tömeg: kb. 3,3 kg

Mi lett kiküldve?

 • 1 x kávéfőző
 • használati útmutató több nyelven

Szállítási feltételek

A termék jelenleg nincs raktáron

Vásárlói értékelések

(18 értékelés) Írjon értékelést
Ezekről a termékekről még nem írtak recenziót

Vásárlói vélemények más országokból

Ellenőrzött ellenőrzés

Die Kaffeemaschine ist super, ich finde die Vorrichtung für eine Tasse heißes Wasser gut. Was mir nicht gefällt, ist die Wasser Einführung bei der Kaffeemaschine. Man muss genau zielen um die Öffnung zu treffen.

A kávéfőző nagyszerű, szeretem a lehetőséget egy csésze forró vízhez. Amit nem szeretek, az a víz bevezetése a kávéfőzőbe. Óvatosan kell céloznia, hogy eltalálja a nyílást.

Ellenőrzött ellenőrzés

Also für DEN Preis ; super top! Die Leistung vom Teespender ist zwar ein bissl gering und reicht auch immer nur für 1ne Tasse kochendes Wasser bis zum nächsten aufkochen. Aber alles in allem viel besser als unsere letzte Maschine für 160eur...

Tehát az árért; nagy! A teaadagoló teljesítménye kissé alacsony, és csak 1 csésze forrásban lévő vízhez elegendő a következő forralásig. De összességében sokkal jobb, mint a legutóbbi gépünk 160 euróért...

Ellenőrzött ellenőrzés

So ein gutes Gerät, aber die Uhr ist altertümlich und eine Ersatzkanne wäre auch nicht schlecht.

Nagyon jó készülék, de az óra kelt, és egy tartalék kancsó is jól jönne.

Ellenőrzött ellenőrzés

Eine super Maschine vor allem mit dem Heißwasserspender sehr gut wenn man Gäste hat wo nicht alle Kaffee trinken .So kann jeder gleichzeitig trinken ob Kaffee oder Tee.Ich kann diese Maschine nur empfehlen einfach super

Szuper gép,főleg a melegvíz adagolóval nagyon jó ha olyan vendégek vannak ahol nem iszik mindenki kávét.Így mindenki ihat egyszerre kávét vagy teát.Csak ajánlani tudom ezt a gépet,egyszerűen szuper

Ellenőrzött ellenőrzés

der Kaffee schmeckt sehr gut man kann die Stärke auch verändern. Das Wasser einfüllen ist etwas schwieriger. ich empfehle diese Kaffeemaschine schon wegen des Preises.

a kávé nagyon jó ízű, az erősségét is megváltoztathatja. A víz feltöltése kicsit nehezebb. Csak az áráért ajánlom ezt a kávéfőzőt.

Ellenőrzött ellenőrzés

Wasser einfüllung sollte geändert werden und ein Filter hinzufügen danwäre alles super....

Vízfeltöltést kellene cserélni és szűrőt rakni akkor minden szuper lenne....

Ellenőrzött ellenőrzés

Macht was es soll der Kaffe ist ruckzuck fertig der Heißwasserspender ist auch super alles mit Timer man steht frühs auf und alles ist fertig.

Megteszi, amit kell, pillanatok alatt kész a kávé, a melegvíz-adagoló is remek, minden időzítővel, korán kelsz és minden kész.

Ellenőrzött ellenőrzés

Kaffee hält nicht lange warm und kommt auch nur lauwarm aus der Maschine.

A kávé nem marad sokáig meleg, és csak langyosan jön ki a gépből.

Ellenőrzött ellenőrzés

Kaufempfehlung ja Preisleistung okay aber Wassertank für den Tee beziehungsweise Kaffeeaufbereiter zu verwinkelt zu Versteck nicht sehr gut zugänglich. Wenn man’s weiß kann man sich dran gewöhnen. Würde aber sicherlich deutlich besser gehen. Trotzdem Kaufempfehlung

Vásárlási ajánlás igen árteljesítmény rendben van, de a tea- vagy kávéfőző víztartálya túl kanyargós a búvóhelyhez nem nagyon hozzáférhető. Ha egyszer tudod, meg lehet szokni. De biztosan sokkal jobban menne. Ennek ellenére vásárlási ajánlás

Ellenőrzött ellenőrzés

I purchased 3 as gifts for my grown kids, who are all shift workers. The timer is brilliant and the fact that it has a hot water dispenser too. The look is modern and small enough to fit in a tiny kitchen. Great for singles or small families, no plastic waste and a washable filter for ground coffee is included. Settings are simple and straightforward.

3 darabot vásároltam ajándékba felnőtt gyerekeimnek, akik mind műszakban dolgoznak. Az időzítő zseniális, és az a tény, hogy van benne melegvíz-adagoló is. A megjelenés modern és elég kicsi ahhoz, hogy elférjen egy kis konyhában. Egyedülállók vagy kiscsaládosok számára kiváló, nem tartalmaz műanyag hulladékot és mosható szűrőt őrölt kávéhoz. A beállítások egyszerűek és egyértelműek.

Ellenőrzött ellenőrzés

Die Skala bei dem Heißwasserbehälter ist völlig verfälscht. Bei dem 0,75 Strich sind es gerade mal knapp 300ml, bei 1 - 600ml und dann bei dem letzten 1.25 Strich 900ml. Also faktisch passt ein knapper Liter rein.

A melegvíztartályon teljesen rossz a skála. A 0,75-ös vonalnál valamivel 300 ml alatt van, 1-600 ml-nél, majd az utolsó 1,25-ösnél 900 ml. Sőt, majdnem egy liter is belefér.

Ellenőrzött ellenőrzés

Einfache Bedienung! Super Funktionen. Allerdings ist das Fach zum Wasser auffüllen etwas unglücklich geraten.

Könnyű kezelhetőség! Félelmetes funkciók. A vízzel való feltöltésre szolgáló rekesz azonban egy kicsit szerencsétlen.

Ellenőrzött ellenőrzés

Ich finde die Beschreibung sehr schwer,ansonsten zufrieden

Nagyon nehéznek találom a leírást, egyébként elégedett vagyok

Ellenőrzött ellenőrzés

Ich muss sagen, ich finde die Maschine super. Wenn man Gäste hat Kaffee kochen und für den Löslichen Kaffee oder Tee Zwischen Gut gelöst

Azt kell mondanom, hogy szerintem remek a gép. Ha vendégei vannak, főzzön kávét és oldja meg az instant kávét vagy teát

Ellenőrzött ellenőrzés

Ansicht bin ich zufrieden mit der Kaffeemaschine aber mit dem separaten Wasser Tank nicht ich hab Tee Wasser benutzt und hatte alles voll Wasser unter der Maschine seid dem benutze ich nur die Kaffee Seite sehr umständlich ist es auch mit dem befüllen des Wassertanks auf beiden Seiten und benutze seid dem nur einen Messbecher Kaffee Geschmack ist super bei den anderen sollte man mehr überdenken wie man es besser machen könnte

A kávégéppel meg vagyok elégedve de a külön víztartállyal nem.Teavizet használtam és minden tele volt vízzel a gép alatt mivel csak a kávés oldalát használom.A víztartályt is nagyon körülményes tölteni mindkét oldalon ill. használd, mert csak egy mérőcsésze kávé íze jó a többihez, érdemes többet gondolni, hogyan tudnád jobban csinálni

Ellenőrzött ellenőrzés

Das Befüllen des Wassertanks für den Kaffee gestaltet sich schwierig da die Öffnung recht klein ist und man auch wegen des Deckels schlecht ran kommt.

A kávé víztartályának feltöltése nehézkes, mert a nyílás elég kicsi, és a fedél miatt nehéz hozzáférni.

Ellenőrzött ellenőrzés

Eine tolle Maschine, leider geht die eingebaute Uhr etwa 1 Minute je Tag nach. Die Kanne lässt sich schwer in die Maschine stellen und beim Kaffee ausgießen bleibt immer ein Teil in der Kanne zurück. Das sollte man für die Zukunft berücksichtigen und diese kleinen Mängel in der nächsten Generation beheben.

Remek gép, sajnos a beépített óra kb 1 perccel minden nap elmarad. Az edényt nehéz behelyezni a gépbe, és a kávé kiöntésekor egy része mindig a fazékban marad. Ezt figyelembe kell vennie a jövőre nézve, és ki kell javítania ezeket az apró hibákat a következő generációban.

Ellenőrzött ellenőrzés

Wasser einfüllen sehr umständlich aber sonst ganz gut man sollte vieleicht über einen Wassertank nachdenken

A vízzel való feltöltés nagyon körülményes, de egyébként egész jó, érdemes egy víztartályon gondolkodni

Az összes értékelés megjelenítése Kevsebb értékelés megjelenítése