QuickPro XXL 3000, fritőz, 3000 W, 5 l, 1,5 kg, időzítő, rozsdamentes acél
QuickPro XXL 3000, fritőz, 3000 W, 5 l, 1,5 kg, időzítő, rozsdamentes acél
QuickPro XXL 3000, fritőz, 3000 W, 5 l, 1,5 kg, időzítő, rozsdamentes acél
QuickPro XXL 3000, fritőz, 3000 W, 5 l, 1,5 kg, időzítő, rozsdamentes acél
QuickPro XXL 3000, fritőz, 3000 W, 5 l, 1,5 kg, időzítő, rozsdamentes acél
QuickPro XXL 3000, fritőz, 3000 W, 5 l, 1,5 kg, időzítő, rozsdamentes acél
QuickPro XXL 3000, fritőz, 3000 W, 5 l, 1,5 kg, időzítő, rozsdamentes acél

QuickPro XXL 3000 fritőz

Ezüst metál Meleglevegős fritőz 3000 watt
45 690 Ft 53 490 Ft ÁFA-val
A termék jelenleg nincs raktáron
14 napos elállási jog

Fö jellemzök

Kényelmes és nagyméretű fritőz otthoni vagy félig professzionális használatra, különösen alkalmas a nagy családokba, bárokba vagy kisebb rendezvényekre

Fokozatmentesen szabályozható 3000 Watt teljesítmény és maximum 190°C hőmérséklet

5 literes űrtartalmú fritőzedény, akár 1,5 kg étel elkészítéséhez

Termék leírása

A Klarstein QuickPro XXL 3000 fritőzzel egy professzionális segítőtársra lelhet a konyhában különböző ételek olajban való sütéséhez. Az erős, 3000 Watt teljesítményű fűtőtest garantálja a tökéletes hasábburgonya vagy a friss ropogós halrudacskák egyszerű elkészítését. Az 5 literes olajtartály / fritőzedény egyszerre nagy mennyiségű nyersanyag kisütését teszi lehetővé - akár 1,5 kg-t. A Klarstein az optimális sütési eredmény elérése érdekében többféle kosárméretet gyártott a QuickPro XXL 3000 készülékhez, egy nagyobb és két kisebb fritőzkosarat.

A két tekerő gombbal a fritőz összes funkciója irányítható: egyikkel a hőmérséklet állítható be, maximum 190°C-ig, a másikkal a sütési idő állítható, maximum 30 percre. A készülék professzionális hideg zónás fűtőrendszerrel rendelkezik, amely garatnálja, hogy a kosárból kipottyant ételmaradék nem ég oda. Az edényre helyezhető fedő kis átlátszós ablakkal rendelkezik, amely véd a forró olaj kifröccsenése ellen, valamint az étel sütés közbeni ellenőrzésére is van lehetőség.

A frissen sült ropogós ételek elkészítése után a fritőz teljesen szétszedhető és ezáltal könnyen tisztítható. A hátsó oldalon található tárolórész a kábel praktikus tárolására szolgál. A fritőz dizájnja a klasszikus és modern konyhákba egyaránt tökéletesen passzol.

Bővebben

Tulajdonságok

Használati útmutató letöltése
 • Professzionális hideg zónás fűtőrendszer: nincsenek odaégett ételdarabkák
 • Fedő átlátszós ablakkal a fröcsögés ellen
 • Rozsdamentes acél konstrukció
 • 3 kosár: 1 nagy és 2 kicsi
 • Hőmérséklet és üzemelési kontroll fény
 • Állítható időzítő 30 percig
 • Kábeltároló rész
 • Tápcsatlakozás: 220-240V, 50-60 Hz
QuickPro XXL 3000, fritőz, 3000 W, 5 l, 1,5 kg, időzítő, rozsdamentes acél

Méretek és műszaki adatok

 • Méretek (összerakott készülék): 35 x 26,5 x 34 cm (SZxMxM)
 • Méretek (fűtőtest): kb. 23 x 20 x 28 cm (SZxMxM)
 • Méretek (fritőztartály): 32 x 16 x 25,5 cm (SZxMxM)
 • Méretek (konstrukció): 35 x 18,5 x 25,5 cm (SZxMxM)
 • Méretek (fedő): 32 x 7 x 26,5 cm (SZxMxM)
 • Méretek (nagy kosár): 29 x 10 x 18,5 cm (SZxMxM)
 • Méretek (kicsi kosár): 14,5 x 8,5 x 19,5 cm (SZxMxM)
 • Kábel hossza: 90 cm
 • Tömeg (készülék): kb. 3,3 kg
 • Tömeg (fűtőtest): kb. 1 kg
 • Tömeg (olajtartály): kb. 1,1 kg
 • Tömeg (konstrukció): kb. 0,7 kg
 • Tömeg (fedő): kb. 0,5 kg
 • Tömeg (nagy kosár): kb. 220 g
 • Tömeg (kicsi kosár): kb. 140 g
 • Tömeg (fogantyú): kb. 75 g

Mi lett kiküldve?

 • 1 x konstrukció
 • 1 x olajtartály
 • 1 x fűtőtest
 • 1 x fedő
 • 1 x nagy fritőzkosár
 • 2 x kicsi fritőzkosár
 • 3 x fogantyú
 • Használati utasítás

Szállítási feltételek

A termék jelenleg nincs raktáron

Vásárlói értékelések

(23 értékelés) Írjon értékelést
Ezekről a termékekről még nem írtak recenziót

Vásárlói vélemények más országokból

Ellenőrzött ellenőrzés

Man kann super 2 verschiedene Gerichte aufeinmal fritieren.

Egyszerre 2 különböző ételt süthetünk.

Ellenőrzött ellenőrzés

Fritieren

süt

Ellenőrzött ellenőrzés

Die Friteuse ist nur mit der Zeitschaltuhr benutzbar. Ohne Uhr geht gar nichts. Somit muss man die Erhitzungszeit mit eingerechnen. Was sich aber extrem schwierig gestaltet. Somit ist die Uhr völlig nutzlos. Sollte sie mal kaputt sein ist die ganze Friteuse nicht mehr nutzbar. Eine Zeitschaltuhr als Zeitangabe wie lang das Bratgut dauert wäre ok. So war es beim Kauf auch gedacht. Leider nicht vom Hersteller.

A sütő csak az időzítővel használható. Óra nélkül semmi sem működik. Tehát figyelembe kell venni a fűtési időt. De ez rendkívül nehéznek bizonyul. Tehát az óra teljesen használhatatlan. Ha valaha eltörik, az egész olajsütő nem használható többé. Egy időzítő, amely jelzi, hogy mennyi ideig tart a sült étel, megfelelő lenne. Erre gondoltam amikor megvettem. Sajnos nem a gyártótól.

Ellenőrzött ellenőrzés

Leicht zu reinigen einfach mega

Könnyen tisztítható, egyszerűen nagyszerű

Ellenőrzött ellenőrzés

Toll zu reinigen, leichte Handhabung , einfache Funktion.

Könnyen tisztítható, könnyen használható, egyszerű funkció.

Ellenőrzött ellenőrzés

Ein Fach super das Ding

Egy rekeszes nagyszerű dolog

Ellenőrzött ellenőrzés

Alles top

Minden nagyszerű

Ellenőrzött ellenőrzés

etwas unstabile ausführung, deckel schließt nicht ganz, soweit ganz i.o., mal schaun wie lange sie geht

kicsit instabil kivitel, nem zár le teljesen a fedél, eddig oké, meglátjuk meddig bírja

Ellenőrzött ellenőrzés

War bislang wie erwartet. Geschmacklich gut. Bitte nur geeignetes Fett oder Oel benutzen (Wie bei den meisten Friteusen). Halte dich and die Gebrauchsanweisung.

A várakozásoknak megfelelően eddig volt. Finom. Kérjük, csak megfelelő zsírt vagy olajat használjon (mint a legtöbb olajsütőnél). Kövesse a használati utasítást.

Ellenőrzött ellenőrzés

der Fritteuse war ein Geschenk für einen absoluten Burger-Fan. Er hat sich sehr darüber gefreut und benutzt sie regelmäßig zum Anrichten für Pommes. Vielleicht jetzt nichts für jeden Tag , aber ein wahrer Hingucker wenn man Gäste hat. Ich würde sie wieder kaufen.

az olajsütő ajándék volt egy abszolút burger rajongónak. Nagyon örült neki, és rendszeresen használja a krumpli tálalásához. Talán nem minden napra, de igazi szemet gyönyörködtető, amikor vendégei vannak. újra megvenném őket.

Ellenőrzött ellenőrzés

langsam

lassú

Ellenőrzött ellenőrzés

Top Verarbeitung, super Material. In diese Fritteuse passt echt eine Menge rein, damit ist sie vor allem für Familien und gute Esser geeignet :P Leider konnten wir sie noch nicht ausprobieren aber vom ersten Eindruck erwarte ich nur das beste. Deshalb bleibt nur zu sagen, bei Erneutem Bedarf gerne wieder

Kiváló kidolgozás, remek anyag. Ebbe az olajsütőbe sok minden belefér, így családosoknak és jókat evőknek különösen alkalmas :P Sajnos még nem tudtuk kipróbálni, de az első benyomás alapján csak a legjobbat várom. Tehát csak annyit lehet mondani, hogy ha újra szüksége van rá, visszajövünk

Ellenőrzött ellenőrzés

Sehr schnelle Lieferung. Alles wie beschrieben. Aktuell noch nicht getestet. Verarbeitung sieht gut aus. Nächste Woche werden wir sie in betrieb nehmen mal schauen wie die Pommes werden.

Nagyon gyors kiszállítás. Minden a leírtak szerint. Jelenleg még nincs tesztelve. A feldolgozás jól néz ki. Jövő héten üzembe helyezzük őket, és meglátjuk, milyen a krumpli.

Ellenőrzött ellenőrzés

Hatte voher eine Moulinex Friteuse die auch top war . aber nach 15 jahren dachte ich es wäre mal Zeit für eine neue Friteuse . Die Klarstein Friteuse gefällt mir sehr . Die Pommes schmecken sehr gut aus der Friteuse. Und die Friteuse sieht zudem auch noch gut aus . Sie erfüllt ihren zweck . Das einzige was man bemängeln könnte -wäre das man den deckel nicht ganz schließen kann -und das die Scheibe vom Deckel -bisschen anläuft . Aber ehrlich jetzt : das wäre maulen auf hohem Niveau sage ich mal xd. Eine große Friteuse zu einen guten Preis-Leistungs-Verhältnis ihn meinen Augen .

Korábban volt egy Moulinex olajsütőm, ami szintén nagyszerű volt. de 15 év után úgy gondoltam, itt az ideje egy új olajsütőnek. Nagyon szeretem a Klarstein olajsütőt. A sült krumpli nagyon jó ízű közvetlenül az olajsütőből. És az olajsütő is jól néz ki. Célját teljesíti. Az egyetlen dolog, amire panaszkodhatna - az az, hogy nem tudja teljesen lecsukni a fedelet, és hogy a fedélről egy kicsit beindul a lemez. De most őszintén: az magas szintű nyögdécselés lenne, azt mondanám xd. Az én szememben remek ár-érték arányú sütő.

Ellenőrzött ellenőrzés

Die Friteuse macht richtig Spaß! Es ist sehr einfach zum reinigen aber das wichtigste ist die frittierten Zuspeisen schmecken köstlich. Insgesamt eine sehr gute Investition!

A sütő igazán szórakoztató! Nagyon könnyen tisztítható, de ami a legfontosabb, a sült ételek finomak. Összességében nagyon jó befektetés!

Ellenőrzött ellenőrzés

Producto cedido para análisis objetivo. Comentario imparcial y sin compromiso sobre muestra gratuita.

Freidora de 5 litro, grande, grandísima.

De acero inoxidable, muy fácil de limpiar, se desmonta totalmente. Tiene dos asas para moverla fácilmente.

El funcionamiento es sencillo, tiene dos ruedas para su uso, con una se selecciona el tiempo y con la otra la temperatura. Muy simple.
Se puede usar las bandejas que queramos, o bien dos bandejas pequeñas o bien una grande.
La tapadera también está muy bien y tiene respiración.

Mi conclusión es que es una freidora casi profesional (incluido el diseño), que funciona muy bien y tiene mucha capacidad.
Sin duda la recomiendo.

Objektív elemzéshez hozzárendelt termék. Pártatlan és nem kötelező megjegyzés az ingyenes mintához. 5 literes sütő, nagy, nagyon nagy. Rozsdamentes acélból készült, nagyon könnyen tisztítható, teljesen szétszedhető. Két fogantyúja van a könnyű mozgatáshoz. Működése egyszerű, két kerék van a használatához, az egyiken az idő, a másikon a hőmérséklet állítható be. Nagyon egyszerű. Használhatja a kívánt tálcákat, akár két kis tálcát, akár egy nagyot. A borító is nagyon jó és lélegzik. Következtetésem az, hogy egy szinte professzionális olajsütőről van szó (a dizájnnal együtt), ami nagyon jól működik és nagy kapacitással rendelkezik. Határozottan ajánlom.

Ellenőrzött ellenőrzés

Es una freidora de tamaño grande concretamente para 5 litros de aceite y consigue temperaturas de hasta 190º, tiene dos ruedas una que selecciona la temperatura y la otra temporizador, lo que ayuda bastante a freir cada alimento el tiempo necesario a la temperatura que deseemos.

Diseño de acero inoxidable de facil montaje, desmosntaje y por tanto limpieza y su aspecto es el de cocina propesional, Incluye 3 cubetas: 1 grandes y 2 pequeñas.

Incorpora el sistema de Zonas frias que lo que vale es para que si se sale algo de la cesta y cae al fondo no se cocine hasta quemarse, eso evita que si te pasa, tengas que desmontar todo para seguir usandola por miedo a sabores quemados.

En definitiva se trata de una freidora semi profesional digna de cualquier cocina, no muestro como frie, porque quiero hacer un regalo y no me gustaria ensuciarle antes.

Kifejezetten 5 liter olaj tárolására alkalmas nagyméretű sütő, amely akár 190 fokos hőmérsékletet is képes elérni, két kereke van, az egyik a hőmérsékletet választja, a másik pedig egy időzítő, ami sokat segít abban, hogy az egyes ételeket a megfelelő ideig sütjük. mi akarunk. Rozsdamentes acél kivitel az egyszerű összeszerelésért, szétszerelésért és ezáltal tisztításért, megjelenése pedig egy professzionális konyháé.. 3 vödörből áll: 1 nagy és 2 kicsi. Tartalmazza a Cold Zones rendszert, ami azért hasznos, mert ha valami kiesik a kosárból és leesik az aljára, nem főz addig, amíg meg nem ég, így nem kell mindent szétszedned a használat folytatásához, ha ez megtörténik veled. az égetett ízektől való félelem miatt. Egyszóval minden konyhához méltó félprofi olajsütő, nem mutatom meg, hogyan sül, mert ajándékot szeretnék készíteni, és nem szeretném előbb bepiszkítani.

Ellenőrzött ellenőrzés

Friggitrice in acciaio inox, con tre cestelli e due manopole,una per la temperatura fino a 190° e l'altra il timer fino a 30 minuti.Ottima perché da la possibilità e permette di friggere la quantità desiderata o anche di preparare due pietanze differenti contemporaneamente, grazie ai tre cestelli, il più grande potete friggere fino a 1,5kg, , mentre con gli altri due meni alimenti, ma cibi differenti.Quando abbiamo finito di friggere la friggitrice si smonta completamente, così si può pulire facilmente e comodamente, se invece volete lasciare l'olio nella friggitrice c'è il coperchio che va posizionato sopra e ripara l'olio, anche se vi consiglio di toglierlo e buttarlo oppure riporlo per usi successivi, ma mi raccomando toglierlo quando è freddo. Davvero eccezionale .La friggitrice QuickPro XXL di Klarstein bellissima , moderna è fa una bellissima figura in ogni cucina, oltre per la sua bellezza, mi è piaciuta per la sua efficienza, praticità e comodità.
Stupenda davvero, ha un prezzo piccolo per una macchina di grande valore e con tanta professionalità, la consiglio a tutti avendo i tre cestelli, ma anche a chi ha un'attività, utilissima e praticissima!

Rozsdamentes olajsütő, három kosárral és két gombbal, az egyik 190°-ig, a másik az időzítőhöz 30 percig.Kiváló, mert lehetőséget ad és lehetővé teszi a kívánt mennyiség sütését vagy akár két különböző elkészítését edények egyszerre, a három kosárnak köszönhetően a legnagyobb akár 1,5 kg-ot süthet, míg a másik kettővel kevesebb étellel, de más ételekkel.Amikor befejeztük a sütést, a sütő teljesen szétszerelhető, így könnyen és kényelmesen tisztítható, ha viszont az olajat az olajsütőben akarja hagyni, van egy fedél, amit a tetejére kell helyezni és védi az olajat, bár azt tanácsolom, hogy távolítsa el és dobja ki vagy tárolja későbbi használatra, de azt javaslom, hogy vegye ki, ha hideg. Valóban kivételes.A gyönyörű, modern Klarstein QuickPro XXL olajsütő remek alakot varázsol minden konyhába, szépsége mellett a hatékonysága, praktikussága és kényelme miatt is tetszett. Valóban csodálatos, kicsi az ára egy nagy értékű gépért és ilyen profizmussal mindenkinek ajánlom, akinek van a három kosara, de annak is, akinek van üzlete, nagyon hasznos és nagyon praktikus!

Ellenőrzött ellenőrzés

UNA COMODISSIMA FRIGGITRICE, FACILISSIMA DA PULIRE - in acciaio inox inossidabile e plastica ABS nera ...anche elegante... QUASI SEMI PROFESSIONALE nonostate sia venduta per uso casalingo... PER FRIGGERE SINO A 1,5 CHILI DI ROBETTE , DENTRO UNA VASCHETTA CHE RAGGIUNGE I 5 LITRI DI VOLUME (con un indicatore dei livelli minimo e massimo di riempimento dell'olio... due semplici tacchette visibili all'interno... dove si faranno entrare i cestelli ...che sono tre... uno grande e due più piccoli, con relativi manici ad incastro per alzarli e riporli affondandoli nell'olio caldo ...rimangono fermi, ma non aspettatevi tenuta salda, un po' si muovono) ... E' WOW ! Utilissima pure per gli arancini siciliani, i pidoni e le braciole messinesi, i supplì alla romana, i fiori di zucca in pastella, la crema fritta marchigiana, la polenta fritta, il fritto di mare, i sofficini col resto della findus, la mozzarella in carrozza, le polpette, i polpettoni... ecc.ecc.ecc.... le patatine a bastoncini e le crocchette inutile specificarlo, son la prima cosa ^_^). Pesa sul tre etti e rotti (non arriva ai tre etti e mezzo) misura 35 centrimetri di lunghezza per 34 centimetri di profondità e 26,5 centimetri di altezza.

LA COMODITA' STA NEL SUO POTER ESSERE REGOLATA DI POTENZA, senza spaziature d'intervalli, SINO A UN CONSUMO MASSIMO DI 3000 WATT CON ALTERNANZA DI TEMPERATURE FINO A 190°C .... LA PRATICITA E' NEL SUO POTER VENIR SMONTATA PER UNA PULIZIA PIU' AGEVOLE (optate per il lavaggio a mano di tutto quanto, è meglio, anche dei cestelli che potrebbero andare in lavastoviglie...) ... infatti, dopo l'uso tornerà sempre come nuova, l'alloggiamento è in acciaio e non presenta anfratti dove lo sporco possa rimanere o insinuarsi, è liscio, garantisce una perfetta igiene in totale sicurezza... ha un sistema riscaldante a zone fredde, che tra l'altro impedisce che continuinino a cuocere i resti di cibo eventualmente caduti dal cestello di frittura...in più un coperchio dotato di una sorta di finestrina, dentro cui poter guardare senza il pericolo di scottarsi, essendo a tutti gli effetti un validissimo paraspruzzi (occhio, invece, al vapore che fuoriesce dalla grata, scotta eccome!). FACILE UTILIZZO, HA SOLO DUE MANOPOLINE... UNA PER IMPOSTARE LA TEMPERATURA, UNA PER REGOLARE IL TIMER (attivabile per non più di 30 minuti). Due spie di controllo, con il cavo (lungo poco meno di un metro) che si ripone nel suo apposito scompartimento sul retro (dove troviamo pure il tasto "restart", quello da premere nel caso in cui la macchina per x motivi di surriscaldamento decidesse autonomamente di spegnersi ...è il classico tastino che esiste nei modem, bisogna inserire all'interno del forellino uno spilletto, così da premerlo e permettere all'apparecchio di ripartire).

LIMITATEVI NELLA FRITTURA :-) E FATE IN MODO CHE SIA "SANA" ... purtroppo... le alte temperature raggiunte alterano la struttura molecolare dei grassi producendo dei residui tossici per il nostro organismo.

NAGYON KÉNYELMES SÜTŐ, NAGYON KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ - rozsdamentes acélból és fekete ABS műanyagból ...elegáns is... SZINTE FÉLPROFI bár otthoni használatra árulják... AKÁR 1,5 KILÓ ROBETTA SÜTÉSÉRE, 5 LITER TÉRFOGATOT ELÉRŐ SZEKRÉPBEN (a minimális és maximális olajtöltési szint jelzőjével... belül két egyszerű bevágás látható... ahova a kosarak kerülnek... amelyek három ... egy nagy és két kisebb, egymáshoz képest reteszelő fogantyúkkal, hogy felemeljék és visszategyék őket forró olajba süllyesztve ... a helyükön maradnak, de ne számítsunk határozott tartásra, mozognak egy kicsit) ... Ez WOW! Szicíliai arancinihez, Messina pidonihoz és karajhoz is nagyon hasznos, római supplì, cukkinivirág tésztában, rántott tejszín a Marches-ból, sült polenta, sült tenger gyümölcsei, sofficini a maradékkal, mozzarella carrozza-ban, húsgombóc, fasírt... stb.etc.etc... chips és krokett nem kell megadni, ők az első dolog ^_^). Súlya három és fél uncia (nem éri el a három és fél unciát), 35 centiméter hosszú, 34 centiméter mély és 26,5 centiméter magas. A KÉNYELEM TELJESÍTMÉNYSZABÁLYOZHATÓ KAPACITÁSÁBAN VAN, intervallumok nélkül, MAXIMÁLIS 3000 WATT FOGYASZTÁSIG VÁLTOZÓ HŐMÉRSÉKLETEKKEL AKÁR 190°C-IG .... GYAKORLATISÁG SZEMÉLYEN CSOMAGOLVA. DÖNTÉS (válasszuk a kézi mosást, jobb, még a mosogatógépbe férő kosarakat is...) ... sőt használat után mindig újként fog visszajönni, a ház acélból van és nincs rajta rés, ahol szennyeződés maradhat vagy becsúszhat, sima, tökéletes higiéniát garantál teljes biztonságban... hidegzónás fűtési rendszerrel rendelkezik, amely többek között megakadályozza, hogy a sütőkosárból esetleg kihullott ételmaradványok tovább süljenek. .. plusz egyfajta ablakkal felszerelt fedél, amibe az égés veszélye nélkül benézhetsz, mivel minden tekintetben nagyon érvényes fröccsenésgátló (vigyázz azonban a rácsból kilépő gőzre, nagyon meleg!). KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ, CSAK KÉT GOMBJA VAN... EGY A HŐMÉRSÉKLET BEÁLLÍTÁSÁHOZ, EGY AZ IDŐZÍTŐ BEÁLLÍTÁSÁHOZ (legfeljebb 30 percre aktiválható). Két ellenőrző lámpa, a kábellel (alig egy méter hosszú), amely a hátoldali speciális rekeszében van elhelyezve (ahol megtaláljuk az "újraindítás" gombot is, azt, amelyet meg kell nyomni, ha a gép túlmelegedés miatt úgy dönt, autonóm kikapcsoláshoz... ez a klasszikus billentyű, ami a modemekben létezik, be kell szúrni egy tűt a lyukba, hogy megnyomjuk és az eszköz újrainduljon). KORLÁTOZZ MAGAD A SÜLTÉBEN :-) ÉS GYŐZŐDJÖN MEG AZ "EGÉSZSÉGESÉRŐL" ... sajnos ... az elért magas hőmérséklet megváltoztatja a zsírok molekulaszerkezetét, mérgező maradványokat termelve szervezetünk számára.

Ellenőrzött ellenőrzés

>>>>> PREMESSA <<<<<
In casa mia non si frigge molto. Un po' perchè è pesante, un po' perchè è poco sano, un po' ancora perchè è difficile far raggiungere e mantenere la giusta temperatura all'olio, un po' perchè.... non ho la friggitrice! Ecco la soluzione!

>>>>> CONFEZIONE <<<<<

La friggitrice la pasta arriva contenuta dentro una scatola di cartone la quale è a sua volta contenuta dentro un'altra robusta scatola di cartone.

>>>>> CONTENUTO <<<<<

La scatola contiene:

> la friggitrice
> un cestello grande
> due cestelli piccoli
> tre manici
> un libretto di istruzioni illustrato anche in italiano!!


>>>>> PRIMA IMPRESSIONE <<<<<

La prima impressione davvero, davvero ottima. La friggitrice è in acciaio ed è bella pesante, solida stabile.

>>>>> PROVA SU STRADA <<<<<

L'utilizzo di una friggitrice è abbastanza intuitiva.
A freddo si riempie di olio, al massimo cinque litri.
Quindi, in base all'alimento da friggere, si seleziona la temperatura desiderata con la manopola di destra. Quando la temperatura è raggiunta, si immerge il cestello (o i due cestelli più piccoli se abbiamo due alimenti con tempi di frittura diversi) e si seleziona sulla manopola di sinistra il tempo.
Quindi si estrae il cestello, si asciugano gli alimenti con carta assorbente e si mangia!
Nel libretto di istruzioni, oltre ad alcuni preziosi consigli per l'utilizzo, la pulizia e la mnautenzione, sono presenti le temperature necessarie per la giusta frittura:

> Patatine (rosolate): 170 °C
> Patatine (fritte): 190 °C
> Fonduta di formaggio: 170 °C
> Crocchette di formaggio: 170 °C
> Crocchette di carne/pesce/patate: 190 °C
> Pesce: 170 °C
> Bastoncini di pesce: 180 °C
> Biscotti al formaggio (sic!): 180 °C
> Ciambelle: 190 °C
> Pollame: 160 °C
> Scampi impanati: 180 °C

… e chi più ne ha, più ne metta!

Qui non siamo a spiegare il funzionamento dell'apparecchio, ma a valutarne la qualità.
Come sempre i prodotti klarstein.it sono di fascia elevata. La friggitrice è solida, quasi professionale oserei dire. Frigge bene, mantiene la temperatura (ho verificato con un termometro da cucina), e anche la pulizia (elemento non secondario!) è ragionevolmente agevole.
Unico vero difetto (comune, però, a tutte le friggitrici) è la potenza consumata: si arriva fino a 3KW!

>>>>> CONCLUDENDO <<<<<

Un ottimo apparecchio, di qualità, con grande attenzione ai dettagli: basti notare che il cavo dell'alimentazione è retrattile.
Quindi un valido elettrodomestico a un prezzo (come al solito) del tutto competitivo.
Imperdibile!

>>>>> BEVEZETÉS <<<<< Az én házamban nemigen sütjük. Részben azért, mert nehéz, részben mert egészségtelen, részben azért, mert nehéz elérni az olajat, és a megfelelő hőmérsékletet fenntartani, részben azért, mert.... Nincs olajsütőm! Itt a megoldás! >>>>> CSOMAGOLÁS <<<<< Az olajsütő, a tészta egy kartondobozban érkezik, amely egy másik erős kartondobozban van. >>>>> TARTALOM <<<<< A doboz tartalma: > az olajsütő > egy nagy kosár > két kis kosár > három fogantyú > egy olasz nyelvű illusztrált használati útmutató!! >>>>> ELSŐ BENYOMÁS <<<<< Az első benyomások nagyon-nagyon nagyszerűek. A sütő acélból készült, és meglehetősen nehéz, szilárd és stabil. >>>>> ÚTTESZT <<<<< A sütő használata meglehetősen intuitív. Hideg állapotban olajjal töltik fel, maximum öt liter. Ezután a sütni kívánt étel alapján válassza ki a kívánt hőmérsékletet a jobb gombbal. Amikor elérte a hőmérsékletet, merítse a kosarat (vagy a két kisebb kosarat, ha két különböző sütési idővel rendelkező ételünk van), és válassza ki az időt a bal gombon. Aztán kiveszed a kosarat, papírtörlővel megszárítod az ételt és eszed! A használati, tisztítási és karbantartási hasznos tanácsok mellett a használati útmutató tartalmazza a helyes sütéshez szükséges hőmérsékleteket: > Chips (barnás): 170 °C > Chips (sült krumpli): 190 °C > Sajtos fondü: 170 °C > Sajtos krokett: 170 °C > Hús/hal/burgonya krokett: 190 °C > Hal: 170 °C > halrudak: 180 °C > sajtos keksz (sic!): 180 °C > fánk: 190 °C > baromfi: 160 °C > Panírozott scampi: 180 °C … és így tovább, és így tovább! Nem azért vagyunk itt, hogy elmagyarázzuk az eszköz működését, hanem azért, hogy értékeljük a minőségét. Mint mindig, a klarstein.it termékei csúcsminőségűek. Az olajsütő masszív, szinte profi, merem állítani. Jól sül, tartja a hőmérsékletet (konyhai hőmérővel ellenőriztem), és a tisztítás is (nem kis elem!) viszonylag egyszerű. Az egyetlen igazi hiba (ami azonban minden olajsütőre jellemző) a fogyasztott teljesítmény: eléri a 3KW-ot! >>>>> ZÁRÁS <<<<< Kiváló készülék, minőség, nagy odafigyeléssel a részletekre: csak vegye figyelembe, hogy a tápkábel behúzható. Tehát egy érvényes készülék nagyon versenyképes áron (szokás szerint). Kihagyhatatlan!

Ellenőrzött ellenőrzés

Ho provato la friggitrice ma premetto che non avevo mai fritto prima. Di conseguenza dopo qualche tentativo ho elaborato la giusta strategia soprattutto per le patatine. Ma veniamo al prodotto. La friggitrice è costituita da elementi in lamiera, il modulo delle resistenze, i cestelli e il coperchio. La vaschetta contenete l'olio ha l'interno trattato per essere maggiormente resistente è separabile per agevolare il lavaggio e una volta inserita lascia un'intercapedine rispetto al carter esterno per ridurre il calore trasmesso. La lamiera esterna e il coperchio sono di acciaio inossidabile. Il modulo resistenze è separabile per il lavaggio ed è dotato di sensori di temperatura. Ci sono 3 cestelli, uno grande circa 30x20 e altri 2 15x20 per fritture separate. Dall'esperienza il coperchio è utile durante il riscaldamento dell'olio ma poi va tolto durante la frittura per evitare che la condensa ricada nel cestello. Per le patatine senza dubbio va impostata temperatura di 190°. La spia verde sul modulo resistenze avvisa il raggiungimento della temperatura e via a friggere. In 5 minuti la frittura è completa. Il manuale consiglia le quantità di 100 g per litro di olio e va tenuto in conto che per raggiungere il livello minimo vanno messi 4 litri.

Kipróbáltam az olajsütőt, de még soha nem sütöttem. Következésképpen néhány próbálkozás után kidolgoztam a megfelelő stratégiát, különösen a krumpli esetében. De térjünk a termékre. Az olajsütő fémlemez elemekből, ellenállásmodulból, kosarakból és a fedélből áll. Az olajat tartalmazó tálca belseje ellenállóbbá lett kezelve, a mosás megkönnyítése érdekében szétválasztható, a behelyezés után pedig rést hagy a külső burkolathoz képest, hogy csökkentse a hőátadást. A külső lap és a fedél rozsdamentes acélból készült. Az ellenállásmodul mosáshoz szétválasztható és hőmérséklet-érzékelőkkel van felszerelve. 3 kosár van, az egyik nagy kb 30x20, a másik 2 db 15x20-as külön sütéshez. Tapasztalatok szerint a fedő hasznos az olaj felmelegítésekor, de sütés közben le kell venni, hogy a kondenzvíz ne hulljon vissza a kosárba. Kétségtelenül 190°-os hőmérsékletet kell beállítani a krumplihoz. Az ellenállásmodulon lévő zöld lámpa figyelmeztet, hogy elérte a hőmérsékletet, és elkezdheti a sütést. 5 perc alatt kész a sütés. A kézikönyv 100 g/liter olaj mennyiséget javasol, és figyelembe kell venni, hogy a minimális szint eléréséhez 4 litert kell hozzáadni.

Ellenőrzött ellenőrzés

Jahrelang hat mir meine kleine Fritteuse einen guten Dienst erwiesen, ich habe mich allerdings ständig darüber geärgert, das ich Pommes zum Beispiel zig mal machen musste, da in den kleinen Korb immer nur eine Handvoll rein passte und für vier Personen etliche Ladungen gemacht werden mussten. Nun bekam ich zum testen die Klarstein QuickPro XXL 3000 Fritteuse 5l und da sieht das ganze doch schon sehr viel besser aus. Die Fritteuse kostet derzeit auf Amazon 53,90 Euro.

Schon als der Karton hier ankam sah man auf den ersten Blick, das die Fritteuse doch schon eine Ordentliche Größe hat. Mit dabei ist neben der Fritteuse selbst ein großer Frittierkorb und zwei kleinere sowie drei Griffe, die man später an den Körben anbringen kann. Die Frittierwanne hat ein Volumen von 5 Litern und es passen 1,5 Kilo Pommes oder anderes Fritiergut dort hinein. Sie ist komplett aus Edelstahl gehalten und sieht richtig edel aus. Schon auf den ersten Blick macht sie einen hochwertigen Eindruck, was sich nach einigen Tagen und Wochen auch bestätigt hat. Auf der Rückseite hat sie sogar ein Kabelfach. Hier kann man das 90 cm lange Kabel richtig gut verstauen, so dass es nicht im Wege rumliegt, wenn man die Fritteuse mal nicht benötigt. Oben hat man das Bedienelement angebracht. Hier habe ich zwei Drehregler. An dem einen kann ich die Temperatur einstellen und an dem anderen den Timer. Den Timer finde ich richtig Klasse. So kann ich die Zeit einstellen und muss nicht immer nachschauen, ob die Sachen schon fertig sind.

Vor dem ersten Gebrauch habe ich die Fritteuse mit einem feuchten Tuch ausgewischt. Als es wieder komplett trocken war konnte es losgehen. Natürlich sollte man vorher das ganze Zubehör aus der Fritteuse nehmen vorher. Der Deckel hat in der Mitte einen großen Griff, mit dem ich diesen ganz leicht abnehmen kann. Dieser wird auch nicht heiß und man kann ihn bedenkenlos jederzeit anfassen. Es gibt auch ein kleines Sichtfenster durch das man schauen kann wie weit die Sachen schon sind.

Als erstes fülle ich das Öl in die Fritteuse und zwar bis zur Markierung. An der Seite befindet sich die Markierung anhand zwei Strichen und der Aufschrift Min und Max. Bei Maximum ist ungefähr die halbe Ölwanne voll mit Öl, also ca. 2,5 Liter. Natürlich sollte man auch nicht verschiedene Ölsorten verwenden, sondern bei einer bleiben. Bevor man loslegen kann sollte man das Öl vorwärmen. Hat man dies getan kann man den Frittierkorb einsetzen. Je nachdem was ich machen möchte entweder den großen zum Beispiel für Pommes oder wenn ich zwei verschiedene Sachen frittieren möchte kann ich auch die beiden kleinen nebeneinander setzen. Nun die Lebensmittel in den Korb geben und in das Öl senken. Bei Pommes stelle ich immer den Timer, denn auf den Tüten steht ja immer wie lange diese brauchen. Nachdem die Zeit abgelaufen ist hebe ich den Korb aus dem Öl, schüttel das Öl ein wenig ab und gebe die Pommes in eine Schüssel. Nun noch den Stecker raus ziehen und die Fritteuse wieder abkühlen lassen.

Der Korb hat auch eine ausreichende Größe, so dass man nicht zig mal erneut Pommes nachschmeißen muss, ehe alle versorgt sind. Das Ergebnis ist auf jeden Fall super. Man bekommt sehr leckere, krosse Pommes, genauso wie ich es mag. Die schmecken wenigstens und sind nicht so pappig wie aus dem Backofen. Sie sind wirklich von allen Seiten gleichmäßig gebräunt und schmecken richtig Lecker.

Die Reinigung einer Fritteuse ist ja normalerweise das schlimmste was es gibt. Bei meiner alten konnte ich nur den Deckel abnehmen und das wars. Das sauber machen war jedes mal eine Qual und das Fett wechseln erst recht. Bei dieser Fritteuse ist das ganze ein Kinderspiel, da man sie fast komplett auseinander nehmen kann.

Um diese Fritteuse zu säubern kann ich den Edelstahl-Ölbehälter und das darunter befindliche Heizelement komplett entfernen, sprich herausnehmen, was das ganze erheblich einfacher macht. Hat man diese Teile herausgenommen, lässt sich das Öl schnell und einfach auskippen und auch die Reinigung selbst geht recht zügig. Man kommt überall dran ohne sich die Finger zu brechen und mit einem feuchten Tuch ist alles im nu sauber. Auch der Zusammenbau geht schnell und ist Kinderleicht. Da benötigt man keine Anleitung für. So einfach und besonders gerne, habe ich bei einer Fritteuse noch nie das Öl gewechselt, bzw. sie sauber gemacht. Herrlich und das gefällt mir doch mal und schon alleine aus diesem Grund hat sie fünf Sterne verdient.

Ich finde diese Fritteuse richtig Klasse. Zum einen das edle Design, was ja schon mal Optisch richtig genial ist. Dazu kommt die Kinderleichte Reinigung der Fritteuse. So einfach und schnell habe ich noch bei keiner Fritteuse das Fett gewechselt oder sie sauber gemacht. Einfach nur genial. Aber sie leistet natürlich auch gute Arbeit. Das frittieren geht sehr schnell, die Pommes werden richtig schön kross und und sie sind, Dank des geringen Fettverbrauchs, nicht so fettig wie bei anderen Fritteusen. Die Qualität kann auch auch sehen lassen und auch der Preis und von mir gibt es fünf dicke Sternchen dafür.

A kis olajsütőm évek óta jól szolgált, de állandóan idegesített, hogy például krumplit is sokszor kell készítenem, mert a kiskosárba csak egy marék fér el, és négy személyre jó néhány adagot kellett elkészíteni. Most kipróbáltam a Klarstein QuickPro XXL 3000 olajsütőt, 5 literes, és az egész sokkal jobban néz ki. A sütő jelenleg 53,90 euróba kerül az Amazonon. Amikor megérkezett a doboz, első pillantásra lehetett látni, hogy a sütő megfelelő méretű. Magán az olajsütőn kívül van egy nagy sütőkosár és két kisebb, valamint három fogantyú, amelyek később a kosarakra rögzíthetők. A serpenyő térfogata 5 liter, és 1,5 kiló krumpli vagy más sült étel fér bele. Teljesen rozsdamentes acélból készült, és igazán elegáns megjelenésű. Már első pillantásra is kiváló minőségű benyomást kelt, ami néhány nap és hét után beigazolódott. Még egy kábelrekesz is van a hátulján. Itt igazán jól el lehet helyezni a 90 cm-es kábelt, hogy ne álljon útban, amikor nincs szükség a sütőre. A vezérlőelem a tetejére került rögzítésre. Itt van két gombom. Az egyiken be tudom állítani a hőmérsékletet, a másikon az időzítőt. Nagyon szeretem az időzítőt. Így beállíthatom az időt, és nem kell folyamatosan ellenőriznem, hogy készen állnak-e a dolgok. Az első használat előtt nedves ruhával töröltem át a sütőt. Amikor újra teljesen megszáradt, kezdhettük. Természetesen előtte minden tartozékot ki kell venni a sütőből. A fedél közepén egy nagy fogantyú van, amivel könnyen levehetem. Nem is melegszik fel, és habozás nélkül bármikor megérintheti. Van egy kis betekintő ablak is, amelyen keresztül láthatja, milyen messze vannak a dolgok. Először az olajsütőbe töltöm a jelig. Oldalán két vonallal jelölés található, Min és Max felirattal. Maximum az olajteknő kb fele van tele olajjal, azaz kb 2,5 liter. Természetesen ne használjon különböző típusú olajokat, hanem ragaszkodjon egyhez. Mielőtt elkezdené, fel kell melegítenie az olajat. Ha ezt megtette, használhatja a sütőkosarat. Attól függően, hogy mit akarok csinálni, vagy a nagyot például a krumplihoz, vagy ha két különböző dolgot akarok sütni, akkor a két kisebbet is egymás mellé tudom tenni. Most tegye az ételt a kosárba, és engedje bele az olajba. A krumplihoz mindig beállítom az időzítőt, mert a zacskókon mindig szerepel, hogy meddig kell. Az idő letelte után kiemelem a kosarat az olajból, kicsit lerázom róla az olajat és egy tálba teszem a krumplit. Most húzza ki a csatlakozódugót, és hagyja ismét lehűlni a sütőt. A kosár is elég nagy ahhoz, hogy ne kelljen számtalanszor beledobni a krumplit, mielőtt mindenkiről gondoskodni kell. Az eredmény határozottan nagyszerű. Nagyon finom, ropogós krumplit kapsz, pont olyan, amilyennek én szeretem. Legalább jó ízűek, és nem olyan ragacsosak, mint amikor kivettek a sütőből. Tényleg minden oldalról egyenletesen barnulnak, és nagyon finom az ízük. A sütő tisztítása általában a legrosszabb dolog. A régivel csak a fedelet tudtam leszedni és ennyi. A takarítás minden alkalommal kínszenvedés volt, a zsírcsere pedig még inkább. Ezzel a sütővel gyerekjáték az egész, mert szinte teljesen szétszedhető. Az olajsütő tisztításához teljesen eltávolítom a rozsdamentes acél olajtartályt és az alatta lévő fűtőelemet, ami sokkal könnyebbé teszi az egészet. Miután ezeket az alkatrészeket eltávolította, az olaj gyorsan és egyszerűen kiönthető, és maga a tisztítás is meglehetősen gyors. Bárhová eljuthat anélkül, hogy eltörné az ujjait, és nedves ruhával minden pillanatok alatt megtisztul. Az összeszerelés is gyors és egyszerű. Ehhez nincs szükség utasításokra. Soha nem cseréltem olajat olajsütőben, vagy nem tisztítottam ilyen könnyen és különösen élvezettel. Csodálatos, és ez tetszik, és már csak ezért is öt csillagot érdemel. Szerintem nagyon jó ez a sütő. Egyrészt a nemes dizájn, ami optikailag igazán zseniális. Ezenkívül az olajsütő nagyon könnyen tisztítható. Soha nem cseréltem zsírsütőben vagy tisztítottam meg ilyen könnyen és gyorsan. Egyszerűen zseniális. De természetesen jó munkát végez. A sütés nagyon gyors, a sült krumpli nagyon finom és ropogós, és az alacsony zsírfogyasztásnak köszönhetően nem olyan zsíros, mint más sütőknél. A minőség is lenyűgöző, az ára és öt nagy csillagot adok érte.

Ellenőrzött ellenőrzés

Questa friggitrice con 5 litri di capacità e 3000 watt di potenza massima è di ottima qualità, sia a livello di materiali che di resa - frigge benissimo e in pochi minuti posso godermi gamberi, crocchette di patate, patatine fritte, totani, anelli e calamaretti come fossi al ristorante.
Arriva in una scatola imballata benissimo che contiene, oltre alla friggitrice, un coperchio con una grata-sfiatatoio per il vapore, tre cestelli (uno bello grande e due più piccoli ma pur sempre capienti) e tre manici da infilare nei cestelli per evitare di scottarsi. Peccato solo per questi ultimi, una volta infilati non rimangono ben fissi, cosa che sarebbe tornata comoda quando bisogna smuovere un po’ il cestello per una frittura più omogenea.
Sopra il pannello posteriore del corpo centrale ci sono due manopole per regolare la temperatura dell’olio e il timer. Questo blocco è collegato alle serpentine che si trovano nella vasca dove si mette l’olio, serpentine che possono arrivare a riscaldare l’olio fino a 190 gradi.
Dopo aver pulito e lavato la vasca prima del primo utilizzo, si versa l’olio, si collega il cavo d’alimentazione alla corrente, si gira la manopola fino ai gradi desiderati, si aspetta che l’olio sia caldo e si introduce il cestello con gli alimenti (oppure se uno vuole ce li mette quando già il cestello è immerso). A quel punto si ricopre col coperchio e si dà un’occhiata ogni tanto dallo sportello di vetro per vedere lo stato di cottura. Il manuale raccomanda di non versare troppo olio nella vaschetta, di non superare la tacca MAX ma nemmeno di metterne troppo poco, stando sotto la tacca MIN.
Il manualetto di istruzioni in cinque lingue (anche italiano) contiene una tabella coi suggerimenti sulle temperature a cui friggere alcuni alimenti, come le patatine surgelate o quelle fresche, le crocchette di pollo o le ciambelle/bomboloni, etc. Durante la frittura, si noterà il vapore fuoriuscire dalla grata sul coperchio e consiglio di stare ben attenti a non scottarsi quando si va ad alzare il coperchio.
In caso di surriscaldamento, la friggitrice si spegnerà automaticamente grazie a un dispositivo di autoprotezione. Per riattivarla, bisogna andare a cercare il tasto RESTART che si trova nell’alloggiamento sul retro dove si può arrotolare il cavo d’alimentazione. Va pigiato con qualcosa di appuntito, tipo un ago o la punta di una penna.
L’olio usato la prima volta si può usare ovviamente anche le volte successive, anche fino a una decina, ma appena ci si accorge che diventa scuro ed emana un odore sgradevole, va buttato e cambiato, dopo aver preventivamente pulito e lavato la friggitrice (ovviamente solo i cestelli possono andare in lavastoviglie, la vasca va pulita e lavata a mano).
Una friggitrice che si sta rivelando una manna dal cielo, soprattutto ora che si avvicina il natale e voglio abbuffarmi di frittura di pesce.
Consigliata anche per l’ottimo prezzo.

Ez az 5 literes űrtartalmú, 3000 watt maximális teljesítménnyel rendelkező olajsütő kiváló minőségű, mind az anyagok, mind a hozam tekintetében - nagyon jól sül, és néhány perc alatt élvezem a garnélarákot, burgonyakrokettet, sült krumplit, tintahalat, karikákat és babát. tintahal, mint az étteremben. Gyönyörűen becsomagolt dobozban érkezik, amely a sütőn kívül tartalmaz egy fedőt a gőz kiszellőzéséhez, három kosarat (egy elég nagy és két kisebbet, de még tágas) és három fogantyút, amelyek a kosarakba helyezhetők. ne égesse meg magát. Kár csak az utóbbiakért, behelyezve nem maradnak fixen, ami jól jött volna, ha kicsit mozgatni kell a kosarat a homogénebb sütéshez. A központi karosszéria hátsó panelje felett két gomb található az olajhőmérséklet és az időzítő szabályozására. Ez a blokk a tartályban található tekercsekhez csatlakozik, ahol az olajat helyezik, amelyek az olajat 190 fokig képesek felmelegíteni. Miután az edényt az első használat előtt megtisztította és kimosta, öntse fel az olajat, csatlakoztassa a tápkábelt az áramhoz, forgassa el a gombot a kívánt fokozatra, várja meg, amíg az olaj felforrósodik és helyezze be a kosarat az étellel (vagy ha valaki akkor akarja betenni őket, amikor a kosár már el van merülve). Ekkor letakarja a fedéllel, és időnként átnéz az üvegajtón, hogy lássa a sütési állapotot. A kézikönyv azt javasolja, hogy ne töltsön túl sok olajat a tartályba, ne lépje túl a MAX bevágást, és ne adjon hozzá túl keveset, maradva a MIN bevágás alatt. A használati útmutató öt nyelven (olaszul is) tartalmaz egy táblázatot, amely javaslatokat tartalmaz egyes ételek sütésének hőmérsékletére vonatkozóan, például fagyasztott vagy friss chips, csirke rögök vagy fánk/fánk stb. Sütés közben észre fogja venni, hogy a fedélen lévő rácsból kiáramlik a gőz, és azt tanácsolom, hogy nagyon vigyázzon, nehogy megégesse magát, amikor felemeli a fedőt. Túlmelegedés esetén az önvédelmi berendezésnek köszönhetően a sütő automatikusan kikapcsol. Újraaktiválásához meg kell keresni a RESTART gombot a hátoldali nyílásban, ahol feltekerheti a tápkábelt. Meg kell nyomni valami éles eszközzel, például tűvel vagy toll hegyével. Az első alkalommal használt olaj természetesen a következő alkalommal is felhasználható, akár egy tucatig is, de amint észreveszi, hogy elsötétül és kellemetlen szagot áraszt, ki kell dobni és ki kell cserélni. megtisztította és kimosta a sütőt ( nyilván csak a kosarak mehetnek a mosogatógépbe, a tartályt kézzel kell tisztítani, kimosni). Egy isteni áldásnak bizonyuló olajsütő, főleg most, hogy közeledik a karácsony, és rántott halat akarok zabálni. A kiváló ár miatt is ajánlott.

Az összes értékelés megjelenítése Kevsebb értékelés megjelenítése