Tenderloin 100, raclette grill, 1200 W, 2 x természetes kő, 8 személyre terméskő | 8 raclette serpenyő
Tenderloin 100, raclette grill, 1200 W, 2 x természetes kő, 8 személyre terméskő | 8 raclette serpenyő
Tenderloin 100, raclette grill, 1200 W, 2 x természetes kő, 8 személyre terméskő | 8 raclette serpenyő
Tenderloin 100, raclette grill, 1200 W, 2 x természetes kő, 8 személyre terméskő | 8 raclette serpenyő
Tenderloin 100, raclette grill, 1200 W, 2 x természetes kő, 8 személyre terméskő | 8 raclette serpenyő
Tenderloin 100, raclette grill, 1200 W, 2 x természetes kő, 8 személyre terméskő | 8 raclette serpenyő
Tenderloin 100, raclette grill, 1200 W, 2 x természetes kő, 8 személyre terméskő | 8 raclette serpenyő

Tenderloin 100 raclette grill

Fekete Raclette grill 1200 watt
39 690 Ft 46 590 Ft ÁFA-val
Variáns:
Raklet serpenyő:
A termék jelenleg nincs raktáron
14 napos elállási jog

Fö jellemzök

Raklette grillsütő, 8 személyes

Innovatív 360°-os alaprész kétrészes grillsütővel

Szabadon elhelyezhető grillező részek: kompakt berendezés, grillező szalag, vagy sarokba

Termék leírása

A Tenderloin raklette grillsütővel a Klarstein egy rugalmas innovációt mutat be a közös grillezés és sajtsütés szórakoztató tevékenységére. Legfeljebb 8 személy fér a Tenderloin készülékhez, és a sütés, pirítás, olvasztás ízletes élvezetéhez. Mindenki a saját igényei szerint készítheti el a hozzávalókat, például burgonyát, halat, húst, zöldséget és sajtot. Ezért kínál a raklette grillsütő 8 serpenyőt pirításra, fém grillező lapot sütésre, és egy terméskőből készült lapot is az alacsony kalóriatartalmú grillezésre.

A Tendorloin berendezés innovációja a hosszában kettéosztott konstrukcióban, és az alaprészen 360°-ban való elhelyezésben rejlik. Ilyen módon a raklette sütőt elhelyezhetjük az asztal közepén egy kompakt grillsütőként, vagy szétrakhatjuk hosszában, így dupla hosszúságú, viszont fele akkora szélességű lesz. Betehetjük a sarokba, de V alakban is elhelyezhetjük, tehát a Tenderloin berendezés tökéletesen illeszkedik a hely kínálatához. Különösen praktikus: mindkét grillező rész saját bekapcsoló/kikapcsoló gombbal rendelkezik, tehát kisebb körben is raklettezhetünk a berendezés egyik felét bekapcsolva.

A Tenderloin raklette grillsütő felszereltsége is meggyőző. Az 1200 W-os teljesítmény felizzítja a fűtőcsöveket, amelyek felmelegítik a tapadásmentes serpenyőket, és mindkét terméskőből készült lapot is. Mindkettő csiszolt gránitból készült és rendelkezik egy vájattal a sütés során felszabaduló zsír elvezetésére. Minden serpenyőhöz tartozik egy fa spatula, amellyel a nélkül mozgathatjuk az olvadt sajtot vagy a grillezett ételeket a grillsütőn, hogy megkarcolnánk a felületet.

Választható verziók: Tenderloin 100 2 deszkával terméskőből, Tenderloin 50/50 fém grillsütővel és terméskőből készült deszkával (10028578)

Bővebben

Tulajdonságok

Használati útmutató letöltése
 • Bekapcsoló/kikapcsoló gomb a berendezés tetején, minden grillező félen
 • 1200 W teljesítmény
 • üzemjelző lámpa
 • Két gránit deszka terméskőből barázdákkal
 • Grillezés alacsony zsírtartalommal a forró kövön
 • 8 serpenyő mellékelve, fa spatulával
 • Tapadásmentes réteg
 • Áramellátás: 220-240 V / 50-60 Hz
Tenderloin 100, raclette grill, 1200 W, 2 x természetes kő, 8 személyre

Méretek és műszaki adatok

 • Grill méretei: 52,5 x 12 x 12 cm (szélesség x magasság x mélység)
 • Berendezés alaprészének méretei: 23 x 4 x 11 cm (szélesség x magasság x mélység)
 • Serpenyők méretei: 9,5 x 19 x 2,5 cm (szélesség x magasság x mélység)
 • Gránitlap méretei: 37,5 x 1,5 x 11,5 cm (szélesség x magasság x mélység)
 • Fa spatula méretei: 3,7 x 0,5 x 13,5
 • Grill tömege (lapok nélkül): kb. 880 g
 • Berendezés alaprészének tömege: kb. 310 g
 • Gránitlap tömege: kb. 2,0 kg
 • Serpenyők tömege: kb. 70 g
 • Fa spatula tömege: kb. 8 g

Mi lett kiküldve?

 • 1 x berendezés alaprésze
 • 2 x grill
 • 2 x gránit grillező lap
 • 8 x serpenyő
 • 8 x fa spatula
 • Használati útmutató

Szállítási feltételek

A termék jelenleg nincs raktáron

Vásárlói értékelések

(38 értékelés) Írjon értékelést
Ezekről a termékekről még nem írtak recenziót

Vásárlói vélemények más országokból

Ellenőrzött ellenőrzés

Dieses Raclette Gerät ist in der Ausführung sehr gut und einwandfrei zu bedienen. Sind damit sehr zufrieden!!

Ez a raclette készülék nagyon jó kialakítású és könnyen használható. Nagyon örülnek neki!!

Ellenőrzött ellenőrzés

Smart product

Intelligens termék

Ellenőrzött ellenőrzés

Es ist einfach aufzubauen, 600Watt je Seite sind ausreichend. Die Aluplatte wird sehr schnell warm, der Stein braucht etwas länger, hält dann aber auch die Wärme. Die Schälchen haben eine Topbeschichtung und lassen sich gut säubern. Wir habe es mit 6 Personen benutzt und es war absolut ausreichend. Der zweigeteilte Aufbau ist eine richtig gute Idee.

Könnyen beállítható, oldalanként 600 watt elegendő. Az alumínium lemez nagyon gyorsan felmelegszik, a kő kicsit tovább tart, de akkor is tartja a hőt. A tálak fedőbevonatúak és könnyen tisztíthatók. 6 fővel használtuk és teljesen elegendő volt. A két részből álló szerkezet nagyon jó ötlet.

Ellenőrzött ellenőrzés

Das Produkt hat uns überweigend gut gefallen. Hitze hat gestimmt - beim Stein und bei den Förmchen. Nur die Metallschale hat nicht gefallen. Trotz Reinigung waren noch - wie soll ich sagen - Brandspuren in der Antihaftbeschichtung vorhanden.

Nagyon tetszett a termék. A hőség megfelelő volt – a kővel és a formákkal. Csak a fémhéj nem tetszett. A tisztítás ellenére is - hogy is mondjam - égési nyomok maradtak a tapadásmentes bevonatban.

Ellenőrzött ellenőrzés

Die Lieferung erfolgte sehr schnell. Das Gerät entspricht genau meinen wünschen. Man kann es kompakt auf einem breiten oder wenn gewünscht auch auf einen schmalen Tisch aufbauen. Somit ist dieses Gerät genau das was ich mir immer gewünscht habe.

A szállítás nagyon gyors volt. A készülék pontosan olyan, amilyet szerettem volna. Kompaktan felállítható széles asztalra, vagy kívánság szerint keskeny asztalra is. Szóval ez a készülék pontosan az, amire mindig is vágytam.

Ellenőrzött ellenőrzés

Das Raclette ist echt super! Nur Schade, das man die Temperatur nicht regeln kann! Das Kabel könnte auch etwas länger sein. Aber in groß und ganzen bin ich sehr zufrieden.

A raclette tényleg szuper! Kár, hogy nem tudod szabályozni a hőmérsékletet! A kábel is lehetne kicsit hosszabb. De összességében nagyon elégedett vagyok.

Ellenőrzött ellenőrzés

Das Gerät gefällt uns optisch gut, aber die Wärme müßte besser zu regulieren sein, 1 Stufe ist zu wenig. Leider!

Nekünk tetszik a készülék kinézete, de a hőt egyszerűbben kell szabályozni, 1 fokozat nem elég. Sajnálatos módon!

Ellenőrzött ellenőrzés

Das Gerät zeichnet sich allein deswegen aus, weil man je nach Anzahl der Personen das Gerät anpassen kann. Auch die Flexibilität der Positionen der zwei Elementen ist grandios. Das einzige....es könnte heißer sein. Dadurch dauert alles etwas länger, was natürlich auch gemütlicher ist. Reinigung ist ebenfalls super einfach.

A készülék egyszerűen azért tűnik ki, mert a személyek számától függően állíthatja be a készüléket. A két elem pozíciójának rugalmassága is fantasztikus. Az egyetlen dolog...lehetne melegebb. Ennek eredményeként minden kicsit tovább tart, ami természetesen kényelmesebb is. A tisztítás is rendkívül egyszerű.

Ellenőrzött ellenőrzés

Material und Verarbeitung ist für den Preis Gerechtfertigt. Er braucht zwar ein bisschen um auf Temperatur zu kommen ist dann aber konstant auf einer Temperatur grillen überbacken lässt nix zu wünschen über.

Az anyag és a megmunkálás árához képest indokolt. Kell egy kicsit, hogy felmelegedjen, de az állandó hőmérsékleten történő grillezés és a gratinálás nem hagy kívánnivalót maga után.

Ellenőrzött ellenőrzés

Die individuelle Stellweise hat was. Heizleistung ist gut. Der Stein ist gut zu säubern. Ich bin zufrieden:-)

Az egyéni beállításnak van valami. A hőteljesítmény jó. A kő könnyen tisztítható. Boldog vagyok:-)

Ellenőrzött ellenőrzés

Sehr gutes Design,Heizleistung gut. Für 8 Personen aber zu klein

Nagyon jó kialakítás, jó hőteljesítmény. De túl kicsi 8 főnek

Ellenőrzött ellenőrzés

Die Idee ist gut. Leider braucht der Stein ewig bis er heiß ist. Auch könnte der Platz für die pfännchen breiter sein. Ansonsten bin ich zufrieden.

Az ötlet jó. Sajnos a kő örökké tart, amíg felforrósodik. Az edények helye szélesebb is lehetne. Különben elégedett vagyok.

Ellenőrzött ellenőrzés

Für diesen Preis erhält man ein sehr gut funktionierendes Raclette-Set. Leistung ist absolut ausreichend, die Pfännchen sind aus beschichtetem Blech und haben bisher den dreimaligen Einsatz ohne Schaden überlebt auch die Spülmaschine danach. Der Saftrille auf dem Grillstein ist optisch eher "chinesich" aber tut und wird über die Zeit mit etwas Patina besser werden. Ich habe für den Preis kein qualitative Wunderwerk erwartet bin aber jedoch funktional mehr als zufrieden und finde die Qualität angemessen oder besser gesagt, wie nach der Produktbeschreibung und den Produktfotos erwartet.

Ezen az áron egy nagyon jól működő raclette készletet kapsz. Teljesítménye teljesen megfelelő, a serpenyők bevonatos fémlemezből készültek és három használatot is megúsztak sérülés nélkül, az utólagos mosogatógépet is beleértve. A grillkövön lévő lé hornya "kínaibbnak" tűnik, de egy kis patinával idővel jobb lesz. Az árért nem számítottam minőségi csodára, de a funkciót tekintve több mint elégedett vagyok, és a minőséget megfelelőnek találom, vagy jobb esetben a termékleírás és a termékfotók alapján elvárhatónak.

Ellenőrzött ellenőrzés

Erstmal muss ich das System mit den zwei getrennt aufsteckbaren Hälften loben. Es ist sehr einfach und praktisch und dadurch auch gut zu reinigen ohne Kabel im Weg. Ich persönlich hätte keinen Stein gebraucht und lieber die Wahl gehabt den gegen ein Blech zu tauschen aber es stört auch nicht. Was dieses Gerät wirklich gut macht, ist dass man es längs nutzen kann, daher kommt man sich mit mehreren Gästen nicht in die Quere und keiner Sitzt eingequetscht direkt vor dem Raclette und wird gegrillt. Was ich wirklich schade finde ist, dass der Platz für die Pfännchen sehr schmal ist. Wer also seine Kartoffeln in die Pfanne macht und überbacken lässt, wird hier etwas Probleme bekommen, da selbst schon klein geschnittenes Gemüse die Pfännchen mit Käse fast oben anstoßen lassen. Mir scheint der Platz auf jeden Fall etwas knapper als bei den meisten anderen Geräten. Dafür heizt das Gerät aber auch schön gleichmäßig und die Wartezeit ist gut getimt. Allerdings hätte ich mir bei dem Preis gewünscht die Tempertatur regeln zu können, weil man gegen Ende ja meist etwas langsamer isst. Fazit: Wer gerne weniger Stress und rumgehampel am Tisch hat wird mit diesem Gerät etwas haben was die meisten anderen Geräte nicht haben. Wer aber gerne viel auf seine Pfännchen läd sollte sich nach etwas anderem umschauen. Für alle anderen, ich finde es gibt durchaus günstige Geräte die mit Regler und mehr Abstand das gleiche oder mehr bieten, wer also auf die funktionalität dieses Geräts verzichten kann wird auch eine billigere Alternative finden.

Először is meg kell dicsérnem a rendszert a két külön-külön rögzíthető felével. Nagyon egyszerű és praktikus, ezért könnyen tisztítható anélkül, hogy kábel akadályozná. Nekem személy szerint nem lett volna szükségem kőre, és inkább egy fémdarabra cseréltem volna, de ez sem zavar. Ami igazán jóvá teszi ezt a készüléket, az az, hogy hosszában is használható, így nem kerül egymás útjába több vendég, és senki sem ül bepréselve közvetlenül a raclette elé és grillez. Amit nagyon sajnálok, az az, hogy nagyon szűk a hely a serpenyők számára. Ha tehát a burgonyát a serpenyőbe teszed, és hagyod, hogy megpiruljon, akkor itt lesz némi gond, hiszen még az apróra vágott zöldségek is szinte összeütik a serpenyőt a sajttal. Mindenesetre nekem kicsit szűkebbnek tűnik a hely, mint a legtöbb más készüléknél. Ezzel szemben a készülék szépen egyenletesen melegszik fel és a várakozási idő is jól időzíthető. Viszont szerettem volna az árért szabályozni a hőmérsékletet, mert a vége felé általában kicsit lassabban eszik az ember. Következtetés: Ha szereti a kevesebb stresszt és az asztalnál való izgatóságot, akkor ezzel az eszközzel olyan lesz, ami a legtöbb más eszközben nincs. De ha szeretsz sokat rakni a serpenyőidre, akkor valami mást kell keresned. Mindenki másnak szerintem vannak elég olcsó készülékek, amik kontrollerrel és nagyobb távolsággal is ugyanannyit vagy többet kínálnak, szóval ha kibírod ennek a készüléknek a funkcionalitását, akkor találsz olcsóbb alternatívát is.

Ellenőrzött ellenőrzés

Das Design ist intelligent und gut durchdacht, ich fände aber eine Arretierung an der Basis gut, da das ganze Gerät damit etwas stabiler würde. Grundsätzlich aber ist das Gerät bestens. Habe als Test mal direkt Spiegeleier auf der beschichteten Platte gemacht: sehr gut! Leicht zu reinigen und nichts klebt an. Leider kann ich das nicht vom heißen Stein behaupten. Selbst nach 3maligem Abwaschen, riecht er nach Fisch. Dazu macht er das Gerät sehr schwer und braucht natürlich auch länger, um die notwendige Hitze zu bekommen. Die Zubereitung in den Pfännchen ist gut. Die Hitze ist optimal und der Käse wird richtig gut, man bekommt das Gargut sogar cross gebraten. Insgesamt ein gutes Gerät, mit gutem Preis-/Leistungsverhältnis. Ich werde mich wohl noch an den Hersteller wenden, um eventuell die Steinplatte gegen eine zweite, beschichtete, zu tauschen.

A dizájn okos és jól átgondolt, de én jobban szerettem volna egy reteszelő mechanizmust az alapnál, mert az egy kicsit stabilabbá teszi az egész készüléket. Alapvetően azonban a készülék kiváló. Próbaképpen tükörtojást közvetlenül a bevont tányérra készítettem: nagyon jó! Könnyen tisztítható és semmi sem ragad. A forró kőről sajnos ezt nem tudom elmondani. 3-szori mosás után is halszagú. Ráadásul nagyon megnehezíti a készüléket, és természetesen tovább tart a szükséges hő elérése is. A serpenyőkben az előkészítés jó. A hő optimális és a sajt nagyon jól sül ki, még az ételt is keresztben sütjük. Összességében jó készülék, jó ár/teljesítmény aránnyal. Valószínűleg továbbra is felveszem a kapcsolatot a gyártóval, hogy esetleg kicseréljék a kőlapot egy második, bevonatosra.

Ellenőrzött ellenőrzés

Der entscheidende Punkt, warum wir zu diesem Produkt gegriffen haben, war das Design. Durch die Zweiteilung kann man das Gerät auf dem Tisch platzieren, wie man möchte: zusammengestellt nebeneinander, 180 Grad aufgeklappt als lange Variante und dazwischen ist jeder Winkel möglich, den man mag. Wenn man mal zu zweit ist, kann man auch nur den Stein oder nur die Aluplatte nutzen, also einzeln. Das nenne ich mal Flexibilität! Das Design ist auch sofort aufgefallen und bestaunt worden. Als wir das Gerät ausgepackt haben, schien es uns erstmal etwas kleiner, doch diese Bedenken waren unbegründet. Es ist genügend Platz und das Gerät macht richtig Hitze. Es können mit Sicherheit mehrere Personen sehr entspannt auf den beiden Platten grillen. Bei der ersten Nutzung fiel uns auf, dass der Einschub für die Pfännchen niedriger ist. Das hatte ich vorher in verschiedenen Rezensionen gelesen, war also bekannt und ist auch wirklich so. Man kann also die Pfännchen nicht überladen, aber das hat ja dann auch schon nichts mehr mit entspanntem Essen zu tun. Es passt trotzdem genügend in die Pfännchen rein. In verschiedenen Rezensionen wurde bemängelt, dass man die Temperatur nicht regeln kann. Stimmt, man kann nur Ein- oder Ausschalten. Sicher macht das jeder anders, aber bei uns wurde das Teil sowieso immer auf die höchste Stufe gestellt. Wir wollen eben nicht nur ein bisschen grillen, sondern richtig. Durch die zweigeteilten Platten ist jede für sich kleiner, was es möglich macht, die beiden Teile bequem in den Geschirrspüler zu stellen, dafür sind sie nach Herstellerangabe auch geeignet. Das war für uns auch wichtig, weil die Reinigung nach dem Essen bei unseren vorherigen Geräten immer eine ziemliche Aktion war. Die Steinplatte und auch das Aluteil waren beide nach dem Waschen richtig sauber, auch die Pfännchen, die dank der beiliegenden Holzschaber nicht zerkratzt waren. Also wir waren uns einig, dass wir beim Kauf dieses Gerätes nichts falsch gemacht haben und können es guten Gewissens empfehlen. Euch auch viel Spaß damit!

A legfontosabb ok, amiért ezt a terméket választottuk, a dizájn volt. A felosztásnak köszönhetően a készüléket tetszés szerint helyezheti el az asztalon: egymás mellé rakva, 180 fokban kinyitva, hosszú változatként és között tetszőleges szögben lehetséges. Ha ketten vagytok, használhatjátok csak a követ vagy csak az alumíniumlemezt, azaz külön-külön. Ezt nevezem én rugalmasságnak! A dizájnt azonnal felfigyelték és megcsodálták. Amikor kicsomagoltuk a készüléket, először kicsit kisebbnek tűnt, de ezek az aggodalmak alaptalanok voltak. Van elég hely és a készülék nagyon felmelegszik. Bizonyára többen nagyon nyugodtan grillezhetnek a két tányéron. Amikor először használtuk, észrevettük, hogy az edények nyílása alacsonyabb. Ezt már korábban is olvastam különböző kritikákban, tehát ismert volt és valóban így van. Tehát nem lehet túlterhelni a serpenyőket, de akkor ennek semmi köze a nyugodt étkezéshez. Még mindig elfér a serpenyőkben. Különféle vélemények kifogásolták, hogy a hőmérsékletet nem lehet szabályozni. Így van, csak ki-be lehet kapcsolni. Persze mindenki másképp csinálja, de amúgy is mindig a legmagasabb szintre állítjuk a részt. Nem csak egy kicsit akarunk grillezni, hanem rendesen is. A kétrészes tányérok miatt mindegyik kisebb, ami lehetővé teszi a két rész kényelmes mosogatógépbe helyezését, a gyártó szerint erre is alkalmasak. Ez azért is fontos volt számunkra, mert az étkezések utáni takarítás mindig is elég nagy tevékenység volt a korábbi készülékeinken. A kőlap és az alumínium rész is nagyon tiszta volt mosás után, ahogy a serpenyők sem karcolódtak meg a mellékelt fakaparóknak köszönhetően. Így megegyeztünk abban, hogy nem csináltunk semmi rosszat, amikor megvásároltuk ezt a készüléket, és nyugodt lelkiismerettel tudjuk ajánlani. Jó szórakozást hozzá!

Ellenőrzött ellenőrzés

Das Konzept mit 2 Geräte in einem ist toll, das hat auch super geklappt. Damit hat man verschiedene Stellmöglichkeiten. Minuspunkte gibt es für den dünnen und wackeligen Rahmen wo die Platten drauf liegen. Die Platte wackelt, die Schrauben zum einstellen vom Auflagerahmen sind nicht erläutert und machen mir einen mageren Eindruck dran rum zu stellen. Etwas Langlöcher zum einstellen sind aber vorhanden. Die Pfännchen bekommen von unten keine Hitze, es dauert also bis man so ein Pfännchen heiß bekommt. Da muss man schichtweise aufbauen oder von den Platten in die Pfännchen umschichten. Zu viel darf man in die Pfännchen nicht legen, dann passt das nicht mehr unter die Heizung. Ich kenne solche Geräte nicht, es hat funktioniert und lief auch gut. Aber alles in allem etwas klapprig und nicht 100% durchdacht.

A 2 eszköz egyben elgondolása nagyszerű, és nagyon jól működött. Ez számos elhelyezési lehetőséget kínál. A vékony és remegő keretnek mínusz pontjai vannak, ahol a lemezek vannak. A lemez lötyögését, a tartókeret beállításához szükséges csavarokat nem magyarázzák el, és rossz benyomást keltenek, hogy elhelyezzem. Van azonban néhány hosszúkás lyuk a beállításhoz. Az edények alulról nem kapnak hőt, így egy kis időbe telik, amíg felmelegszik. Rétegekben kell felépülnie, vagy a táblákról a serpenyőkbe kell lépnie. Nem szabad túl sokat tenni a serpenyőkbe, különben nem fér be a melegítő alá. Nem ismerek ilyen készülékeket, jól működött és futott. De összességében egy kicsit rozoga és nem 100%-ban átgondolt.

Ellenőrzött ellenőrzés

Ich war auf der Suche nach einem Raclette-Grill, den man für unterschiedlich große Gesellschaften einsetzen kann. Beim Klarstein Tenderloin 100 Raclette haben mich die modulweise Aufbaumöglichkeit und die Flexibilität in der Stellform überzeugt. Es handelt sich um einen sehr schönen Raclette-Grill mit vielfältigen Aufbauvarianten (L-Form, klassisch 2x4, in Reihe 1x8) oder auch einzeln (1x4) für kleinere Runden. Der Raclette-Grill heizt zügig auf, die Verarbeitung der Pfännchen ist gut. Die beiden Steine lassen sich nach Gebrauch ebenso wie die beschichteten Pfännchen leicht reinigen. Vorteilhaft: Hier sind bereits ausreichend Holzschieber dabei - ein zusätzlicher Erwerb ist nicht nötig. Zwei Punkte sind nicht so schön: - Die Pfännchen stehen nicht ganz plan in der Kule, d.h. sie wackeln dort etwas bzw. "rasten" nirgends ein. Das ist bei anderen Raclette-Grills besser gelöst. Sie rutschen aber auch nicht orientierungslos herum, so dass das für mich nur ein kleiner Schönheitsfehler ist. - Die Einschubhöhe für die Pfännchen ist relativ gering, so dass man sich auf niedrige "Ladehöhen" einschränkt. Wobei die Pfännchen ausreichend bestückt werden können. Aber auch hier gibt es Produkte, die etwas mehr zulassen. Dafür hat man hier den Vorteil, dass die Heizspirale recht nah über den Pfännchen hängt, was zu einer guten Temperatur und einem schnellen Erwärmen der Speisen führt. Trotz der kleinen Abstriche bin ich mit dem Raclette-Grill sehr zufrieden, würde ihn mir wieder kaufen und kann ihn - gerade im Hinblick auf die vielen Stellmöglichkeiten - empfehlen.

Olyan raclette grillsütőt kerestem, amivel különböző méretű csoportok számára is használható. A Klarstein Tenderloin 100 Raclette esetében lenyűgözött a moduláris felépítési lehetőségek és a rugalmas elhelyezés. Nagyon szép raclette grill, többféle konfigurációval (L-alakú, klasszikus 2x4, 1x8-as sorban) vagy egyénileg (1x4) kisebb csoportok számára. A raclette grill gyorsan felmelegszik, a serpenyők feldolgozhatósága jó. A két kő a bevonatos serpenyőkhöz hasonlóan használat után könnyen tisztítható. Előny: Már elegendő fa csúszda van benne - nem szükséges további vásárlás. Két pont nem olyan szép: - A serpenyők nem teljesen vízszintesek a Kule-ban, azaz ott kicsit lötyögnek, vagy bárhol "pattannak". Ez más raclette grillekkel jobban megoldható. De nem is csúszkálnak eltévedve, szóval ez csak egy kisebb hiba számomra. - Az edények behelyezési magassága viszonylag alacsony, így alacsony "rakodási magasságra" korlátozódik. A serpenyők elegendően feltölthetők. De itt is vannak olyan termékek, amelyek egy kicsit többet engednek meg. De itt megvan az az előnye, hogy a fűtőspirál egészen közel lóg a serpenyőkhöz, ami jó hőmérsékletet és az étel gyors felmelegedését eredményezi. Az apró hiányosságok ellenére nagyon meg vagyok elégedve a raclette grillsütővel, újravenném és tudom ajánlani - főleg a sok elhelyezési lehetőség tekintetében.

Ellenőrzött ellenőrzés

Raclette ist für mich nicht nur im Dezember eines meiner Lieblingsessen. Mein rundes, altes Raclette mit 6 Pfännchen lohnte nicht, um es auch mal für sich alleine anzumachen, für vier Personen war es wiederum schon fast zu wenig, da man ja doch gerne 2 Pfännchen parallel belegt. Entsprechend suchte ich nach einen Raclette, das auch bei der Anzahl der Personen etwas flexibler ist und wurde hier fündig. Aufgrund der höheren Leistung habe ich mich für das Raclette mit 8 Pfännchen entschieden. PRO: ***Einzeln nutzbar*** Für 1-2 Personen (Oder für 4 Personen, wenn einem jeweils eine Pfanne ausreicht :) ) genügt es vollkommen nur eines der beiden Teile auf den Adapter zu setzen. Das spart Platz auf dem Tisch und man hat auch nicht unnötig viele Pfännchen im Leerlauf. Natürlich kann man es auch mit bis 8 Personen nutzen, wenn man pro Person ein Pfännchen rechnet. Aufgrund der variablen Aufstellmöglichkeiten (Siehe nächster Punkt) kommt auch bei vielen Händen jeder an sein Pfännchen, die farblich von einander zu unterscheiden sind. ***Variabel aufstellbar*** Neben der Möglichkeit nur eines oder beide Teile in Betrieb zu nehmen, kann man das Raclette auch beliebig aufstellen. Ob in L Form, beide zusammengeschoben oder längs aufgestellt --> Das Raclette lässt alles zu. Mein Tisch ist 80cm breit, so dass die Variante in Längsform am Besten geeignet ist und genügend Platz für Teller Gläser und alles andere bleibt ohne dass es gedrängt wirkt. Allein ein Verlängerungskabel musste her, damit das Kabel, das bei dieser Stellart mittig auf dem Tisch ist, entsprechend angesteckt werden kann. ***Leistung & Betrieb*** Sowohl für normales Schweizer Raclette, als auch mit Gemüse und anderen Käsearten, Braten auf den beiden unterschiedlichen Auflagen (Fleisch, Champignons) aber auch als Frühstücksraclette (Pfannkuchen in den Pfännchen gehen super - war auch mein Erstversuch) - die Leistung des Raclettes ist eindeutig besser als die meines alten und stellte sowohl mich als auch meine Gäste zufrieden. Neutral: Die leeren Pfännchen kippeln ein wenig und schienen nicht gut ausbalanciert, was mich sehr irritierte. Sobald sie befüllt sind, ist dies jedoch kein Problem mehr. --> Alles in allem bin ich voll zufrieden mit dem Raclette und begeistert aufgrund der Variabilität bei den Aufstellmöglichkeiten und dass auch nur ein Teil zu nutzen ist, was auf jeden Fall dazu führen wird, dass ich mir auch mal öfter alleine Raclette machen werde.

Számomra a raclette nem csak decemberben az egyik kedvenc ételem. A kerek, régi 6 serpenyős raclettemet nem érte meg egyedül bekapcsolni, négy embernek szinte kevés volt, hiszen 2 serpenyőt szeretsz egyszerre használni. Ennek megfelelően kerestem egy kicsit rugalmasabb raclette-t a létszám szempontjából és itt találtam. A nagyobb teljesítmény miatt a 8 serpenyős raclette mellett döntöttem. PRO: ***Egyénileg használható*** 1-2 főre (vagy 4 főre, ha mindegyikhez elég egy serpenyő :) ) elegendő a két részből csak az egyiket rátenni az adapterre. Ez helyet takarít meg az asztalon, és nincs túl sok serpenyő feleslegesen üresjáratban. Természetesen akár 8 fővel is használhatod, ha fejenként egy serpenyőt számolsz. A változtatható beépítési lehetőségek miatt (lásd a következő pontot) mindenki saját serpenyőt kap, melyek sok kéznél is megkülönböztethetők egymástól szín szerint. *** Változtathatóan felállítható *** Amellett, hogy csak az egyik vagy mindkét rész használható, a raclette bármilyen módon felállítható. Akár L alakban, mindkettőt összetolva vagy hosszában felállítva --> a raclette mindent megenged. Az én asztalom 80 cm széles, így a hosszirányú változat a legmegfelelőbb, és van benne elég hely a tányéroknak, poharaknak és minden másnak anélkül, hogy zsúfoltnak tűnne. Csak egy hosszabbító kábelre volt szükség, hogy az asztal közepén lévő kábel ilyen beállítással megfelelően bedugható legyen. ***Teljesítmény és működés*** Normál svájci raclette-hez, valamint zöldségekhez és más sajtokhoz, sültekhez két különböző szinten (hús, gomba), de reggeli racletteként is (a serpenyőben lévő palacsinta remekül működik) - nekem is ez volt az első próbálkozásom) - a raclette teljesítménye egyértelműen jobb, mint a régiem, és elégedett voltam én és a vendégeim is. Semleges: Az üres serpenyők kissé inognak, és nem tűntek jól kiegyensúlyozottnak, ami nagyon bosszantott. Ha azonban megteltek, ez már nem probléma. --> Összességében teljesen meg vagyok elégedve a raclette-tel, és lelkes vagyok a beépítési lehetőségek variálhatóságáért és attól, hogy csak egy alkatrész használható, ami mindenképpen azt jelenti, hogy gyakrabban fogok raclette-t készíteni egyedül.

Ellenőrzött ellenőrzés

Estaba buscando una parrilla electrica que pudiera usar en el sotano o en su defecto en la cocina , cuando de repetne apareció esta fantastica parrilla , la cual desde el primer momento que la vi me llamo la atencion , tanto por sus dos bases para depositar la comida una a la plancha y en otra de piedra ( recomiendo usar esta ultima ya que salen las comidas de vicio) , como sus pequeñas paletas para introducir diferentes alimentos o su eje de rotacion en la base de 360º.

Como hemos comentando posee dos bases , una de piedra y otra la plancha , aunque tambien podemos elegir dos de piedra, el punto positivo de esto es que podemos cocinar de forma independiente , podemos hacer que funcione solo la parte de piedra o solo la de la plancha.

Posee una potencia de 1200W lo que nos hace suficiente para cocinar en ella todo de forma rapido , comodo y sobre todo sin falta de potencia

La parrilla está compuesta por :

-PLANCHA DE PIEDRA
-PLANCHA DE METAL
-8 MINISARTENES
-1 MANUAL DE INSTRUCCIONES EN VARIOS IDIOMAS

Puedo decir que es un producto fantastico , con una relacion calidad precio increible , a la larga le das muchisimo partido , a parte he de decir que desde que tengo la plancha como muchisimo mas sano , mas variedad y me encuentro mejor

Kerestem egy elektromos grillt, amit a pincében, vagy ennek hiányában a konyhában tudnék használni, amikor hirtelen megjelent ez a fantasztikus grillsütő, ami az első pillanattól fogva felkeltette a figyelmemet, mindkettő a két talpa miatt, hogy lerakja a az egyik grillezett, a másik kőből készült (ez utóbbi használatát javaslom, mert a satu ételek kijönnek), mint például a kis palettái a különböző ételek bevezetéséhez, vagy a 360º-os forgástengely az alapnál. Mint említettük, két talpa van, az egyik kőből, a másik a vas, bár választhatunk kettőt is kőből, ennek pozitívuma, hogy önállóan is főzhetünk, elkészíthetjük csak a kő részét vagy csak a tűzhely munka része.vasaló. 1200 W-os teljesítménye elegendő ahhoz, hogy mindent gyorsan, kényelmesen és mindenekelőtt energiahiány nélkül megsüthessünk. A grill a következőkből áll: -KŐLÁM -FÉM LEMEZ -8 MINIPÁN -1 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ KÜLÖNBÖZŐ NYELVEN mondjuk ez egy fantasztikus termék, hihetetlen minőség-ár aránnyal, hosszú távon rengeteg hasznát veszed, ráadásul azt kell mondanom, hogy amióta megvan a vas, sokkal egészségesebben, változatosabban eszem és jobban érzem magam.

Ellenőrzött ellenőrzés

Die Lieferung erfolgte zügig und die Ware kam sehr gut gesichert und unbeschädigt bei mir an. Die Anwendung und der Aufbau sind sehr einfach. Man muss bei Raclettestücke auf die Basisstation. Man kann ein Raclette auch einzeln verwenden. Man hat die Möglichkeit die Raclettes auch zu drehen fast um die eigene Achse. Die Basisstation wird mit Strom versorgt. Stellt man dann die Schalter an heizen sich die Heizelemente auf. Das dauert einige Minuten und man muss beim ersten Gebrauch gut Lüften da Gerüche entstehen. Wenn die Heizelemente eingebrannt sind, ist auch der Geruch weg. Man kann mit so einem Raclette alles mögliche Überbacken in den Pfännchen. Diese werden unter die Grillplatte geschoben. Die vier Pfännchen haben einen Farbpunkt,damit man erkenne kann, wer welche Pfanne benutzt. Auf den Grillplatten kann man Fleisch, Gemüse und Fisch zubereiten. Allerdings gibt es nur eine konstante Temperatur und von daher sollte man das Essen nicht unbeaufsichtigt lassen. Will man das Raclette reinigen, kann man die Pfannen und Platten in den Geschirrspüler stellen. Die anderen Teile mit einem feuchten, aber nicht kratzendem Tuch abwischen und von der Basisstation entfernen. Ich finde die Idee mit dem Doppelraclette sehr gut und deshalb empfehle ich es sehr gerne weiter. Der Preis ist absolut berechtigt und ich gebe gerne volle Punktzahl.

A kiszállítás gyors volt, az áru nagyon biztonságosan és sértetlenül megérkezett. Az alkalmazás és a szerkezet nagyon egyszerű. A raclette darabokért a bázisállomásra kell menni. A raclette egyenként is használható. Lehetősége van arra is, hogy a racletteket szinte saját tengelyük körül forgatja. A bázisállomás áram alatt van. Ha ezután bekapcsolja a kapcsolót, a fűtőelemek felmelegszenek. Ez néhány percet vesz igénybe, és az első használatkor jól kell szellőztetni, mert szagok keletkezhetnek. Miután a fűtőelemek beégtek, a szag eltűnik. Egy ilyen raclette segítségével mindenfélét meg lehet sütni a serpenyőkben. Ezeket a grilllap alá toljuk. A négy serpenyőn egy színes pont található, így megtudhatja, ki melyik serpenyőt használja. A grilllapokon hús, zöldség és hal készíthető. Azonban csak egy állandó hőmérséklet van, ezért az ételt nem szabad felügyelet nélkül hagyni. Ha meg akarja tisztítani a raclette-et, a serpenyőket és a tányérokat mosogatógépbe teheti. Törölje le a többi alkatrészt egy nedves, de nem súroló ronggyal, és távolítsa el őket a bázisállomásról. Szerintem nagyon jó ötlet a dupla raclette, ezért szívesen ajánlom másoknak is. Az ár teljesen jogos és szívesen adok teljes pontot.

Ellenőrzött ellenőrzés

Wir haben heute endlich das Raclette ausprobiert und es ist super. Der Aufbau war flott erledigt und es konnte los gehen. Wir waren zu viert und es hat viel Spaß mit dem Gerät gemacht zu arbeiten. Es heizte sehr gut und gleichmäßig und alles war schnell gar und lecker. Wir können das mit gutem Gewissen weiterempfehlen.

Ma végre kipróbáltuk a raclette-et, és nagyon jó. Az építkezés gyorsan megtörtént és kezdhettük. Négyen voltunk, és nagyon szórakoztató volt a készülékkel dolgozni. Nagyon jól és egyenletesen melegedett és minden gyorsan és finoman megsült. Ezt nyugodt lelkiismerettel ajánlhatjuk.

Ellenőrzött ellenőrzés

Wir haben ein großes Raclette, allerdings essen wir oft nur im kleinen Kreis und dann sauen wir das große Teil ein, obwohl wir nur einen Teil nutzen. Aus diesem Fall wollte ich immer ein Raclette für weniger Personen. Das Tenderloin Mini von Klarstein ist da absolut perfekt für. Es ist nur für 4 Personen und schön klein.

Im Karton hat man erst mal einige Einzelteile. Die Basis, 2 Teile die man auf die Basis steckt, 2 Teflonpfannen die man oben auflegt, 4 Pfannen und 4 Holzteilchen. Schön finde ich das die Holzteilchen gleich mit dabei sein. Bei den meisten Raclettes muss man diese erst separat kaufen. Schade finde ich das nur Teflonpfannen dabei sind und kein Stein, wie auf dem Bild auf dem Karton. Mein großer hat beides und wir können nach Lust und Laune wechseln. Hier kann man nur auf den Teflonpfannen braten.

Die Nutzung ist einfach und sehr angenehm. Man stellt die Basis auf und schließt diese am Strom an. Das Kabel ist schön lang. Die beiden Racletteteile werden nun auf die Basis gesteckt. Das geht sehr einfach und sie halten gut fest. Nun kommt das besondere. Man kann die beiden Racletteteile nun einfach zusammen stehen lassen oder das ganze so stellen, dass es längs steht. Ich finde das recht gut, denn man kann so den Raclette mittig in den Tisch stellen und jeder kommt gut dran.

Man stellt das Raclette dann an und wartet etwas bis es heiß wird. Es gibt keine Regelung für die Hitze. Das Raclette regelt das von allein. Wenn es zu heiß wird, dann verringert es die Hitze selbst etwas runter und wenn nötig dann wieder rauf. So dauert es manchmal zwischendrin ein bisschen länger bis das Fleisch fertig ist, aber das ist nicht schlimm.

Ich Pinsel die Teflonpfannen immer mit etwas Öl an und dann kann das Fleisch drauf. Die Pfannen werden bestückt und drunter gesteckt. Das Fleisch kann man gut umdrehen, da es durch das Öl nicht klebt. Mit den Holzteilchen schiebt man den Inhalt des Pfännchens auf den Teller. Fleisch dazu und man kann Essen. In der Zeit kommt das nächste in die Pfanne und auf die Platte. Vom Timing her klappt das ganze sehr gut und man hat immer frisches und warmes Essen.

Nach dem Nutzen werden die Pfännchen, Holzteile und Teflonplatten einfach abgespült. Alles zusammen habe ich dann in einen Karton geschoben und so steht es in der Speise und wartet auf den nächsten Einsatz.

Wer gerne Rallette macht und nicht immer viele Gäste hat (und evtl auch wenig Platz hat), der ist mit diesem Raclette super bedient! Es funktioniert einwandfrei und ist toll zu nutzen. Man muss nur schauen, wo man die Steinplatten bestellen kann. Die fehlen mir schon ein bissl.

Van egy nagy raclettünk, de gyakran csak kis csoportokban eszünk, és akkor szívjuk fel a nagy részét, bár csak egy részét használjuk. Ebből a tokból mindig is akartam egy raclette-et kevesebb embernek. A Klarstein Tenderloin Mini teljesen tökéletes erre. Csak 4 fő részére, szép és kicsi. A dobozban van néhány különálló alkatrész. Az alap, 2 db alapra rakható, 2 db teflon serpenyő a tetejére, 4 db serpenyő és 4 db fa. Szerintem jó, hogy benne vannak a fa részecskék is. A legtöbb raclettet külön kell megvásárolni. Kárnak tartom, hogy csak teflon serpenyők kerültek bele és kő nincs, mint a dobozon lévő képen. Az én nagyomban mindkettő megvan és tetszés szerint válthatunk. Itt csak a teflon serpenyőkön lehet sütni. Könnyen használható és nagyon kellemes. Felállítod a bázist és rákötöd az áramra. A kábel elég hosszú. A két raclette rész most az alapra kerül. Nagyon egyszerű és jól bírják. Most jön a különleges. Most már egyszerűen hagyhatja együtt a két raclette részt, vagy az egészet úgy helyezheti el, hogy hosszában legyen. Szerintem ez egész jó, mert az asztal közepére teheted a raclette-et és mindenki hozzáférhet. Ezután bekapcsolja a raclette-et, és várjon egy kicsit, amíg felforrósodik. A melegre nincs szabályozás. A raclette magától gondoskodik erről. Ha túlságosan felforrósodik, magától egy kicsit lecsökkenti a hőt, majd szükség esetén újra felteszi. Néha kicsit tovább tart, amíg a hús elkészül, de ez nem probléma. A teflon serpenyőket mindig lekenem egy kis olajjal, majd rá lehet tenni a húst. A serpenyőket megtöltik és alá helyezik. A húst könnyű megfordítani, mert az olajtól nem ragad. A fadarabok segítségével nyomja a serpenyő tartalmát a tányérra. Hozzáadjuk a húst és már fogyaszthatjuk is. Ez idő alatt a következő kerül a serpenyőbe és a tányérra. Az időzítést tekintve az egész nagyon jól működik, és mindig van friss és meleg étel. Használat után a serpenyőket, a fa részeket és a teflonlapokat egyszerűen leöblítjük. Mindent egy dobozba raktam és az edényben áll, várja a következő felhasználást. Aki szeret rallette-t készíteni, és nincs mindig sok vendége (és esetleg kevés a helye), annak ez a raclette jól esik! Tökéletesen működik és remekül használható. Csak meg kell nézni, hol lehet megrendelni a kőlapokat. Kicsit hiányoznak.

Ellenőrzött ellenőrzés

Meine Rezension bezieht sich auf den Klarstein Tenderloin Mini Raclette.

Im Lieferumfang enthalten:

• 1 x Basisstation
• 2 x Grillbalken
• 4 x Raclette-Pfännchen
• 4 x Pfannenwender

Wir haben schon ein großes Raclette Gerät für 8 Personen. Dieses war aber immer für 2 Personen sehr unhandlich und einfach zu groß. Daher haben wir uns für dieses kleine Mini Raclette entschieden.

Die Qualität und Verarbeitung des Gerätes ist gut. Es gibt keine scharfen Kanten. Außerdem konnte ich keine Fehler feststellen.

Der Aufbau des Raclette ist einfach. Man steckt alles zusammen. Wir haben beide Teile längs nebeneinander gestellt. Aber man kann sie auch zusammen stellen. Mein Mann und ich haben jeweils eine Seite für sich verwendet.

Jede Seite hat einen Power Schalter. Somit kann man sie auch einzeln benutzen.
Nach dem einschalten muss man noch ein bisschen warten bis die Platten heiß sind. In der Zeit habe ich alles andere vorbereitet.

Mein Favorit unten in den Pfannen ist Gemüse mit Käse. Der Käse schmilzt gut. Mein Mann liebt es Ananas mit Käse zu überbacken. Auch diese funktionierte sehr gut. Auf den Grillplatten haben wir Hähnchensteak, Würstchen und Würstchen mit Schinken gegrillt. Das Steak war schön zart und durch. Alles ist gleichmäßig braun geworden.

Nach dem grillen kommen wir zur Reinigung. Wir haben alle Teile ins Spülwasser gelegt und einwenig einwirken lassen. Danach nur noch mit einem weichen Lappen keinen Schwamm abwaschen . Fertig

Wir sind mit dem Raclette sehr zu frieden.
Von mir gibt es eine klare Kaufempfehlung. Gerne vergebe ich 5 Sterne.

Im Rahmen eines Produkttestes durfte ich das Mini Raclette kostenlos/rabattiert testen. Dafür nochmal vielen Dank. Dieses hat aber keinen Einfluss auf meine Bewertung. Gerne gebe ich hier meine eigene und ehrliche Meinung ab.

Ich hoffe meine Rezension war hilfreich und konnte zur ihrer Kaufentscheidung beitragen

Véleményem a Klarstein Tenderloin Mini Raclette-re vonatkozik. A csomag tartalmazza: • 1 x bázisállomás • 2 x grillrúd • 4 x raclette serpenyő • 4 x spatula Már van egy nagyméretű, 8 személyes raclette készülékünk. De ez mindig nagyon nehézkes volt 2 ember számára, és egyszerűen túl nagy. Ezért döntöttünk e kis mini raclette mellett. A készülék minősége és kivitelezése jó. Nincsenek éles szélek. Ráadásul nem találtam hibát. A raclette összeszerelése egyszerű. Összeraktál mindent. A két részt egymás mellé helyeztük. De össze is rakhatod őket. A férjemmel egy-egy oldalt használtunk magunknak. Mindegyik oldalon van egy tápkapcsoló. Tehát külön-külön is használhatja őket. Bekapcsolás után várni kell egy kicsit, amíg a tányérok felforrósodnak. Közben minden mást előkészítettem. A kedvencem a serpenyők alján a zöldségek sajttal. A sajt jól olvad. A férjem nagyon szeret ananászt sütni sajttal. Ez is nagyon jól sikerült. A grilllapokon csirke steaket, kolbászt, sonkás kolbászt grilleztünk. A steak gyönyörűen puha és jól sikerült. Minden egyenletesen barna lett. A grillezés után a takarításhoz érkezünk. Minden alkatrészt a mosogatóvízbe teszünk, és hagyjuk hatni. Ezután mossa le puha ruhával, szivacs nélkül. Kész Nagyon elégedettek vagyunk a raclette-vel. Egyértelmű vásárlási javaslatom van. Örülök, hogy 5 csillagot adok. Egy termékteszt keretében ingyen/kedvezményesen tesztelhettem a Mini Raclette-t. Ezúton is köszönöm. Ez azonban nem befolyásolja az értékelésemet. Itt szívesen elmondom őszinte véleményemet. Remélem, véleményem hasznos volt, és hozzájárult a vásárlási döntéséhez

Ellenőrzött ellenőrzés

Dieses Raclette haben wir mit zwei Personen gemacht, da es doch recht kleine Pfännchen hat und auch etwas braucht, bis die Sachen überbacken sind. So hat jeder zwei Pfännchen zur Hand.

Wenn man allerdings noch andere Sachen zu essen hat und das Raclette dazu macht, kann man es auch super mit 4 Personen nutzen. Jedes Pfännchen hat eine andere Farbe, so kommt man auch nicht durcheinander.

Wir haben als erstes Hawaii Toast gemacht, den Toast kann man super oben auf den Grillplatten rösten. Das geht mit Fleisch genauso gut. In das Pfännchen kam dann Schinken, Ananas und Käse. Da die Schälchen antihaftbeschichtet sind, war es auch kein Problem, alles mit den dabei liegenden Holzspachteln auf den Toast zu schieben.
Dann haben wir noch Nachos mit Käse überbacken, auch eine tolle Sache.

Das Gerät ist wirklich genial. Man kann es so kompakt zusammen schieben oder bei einer langen Tafel auch hintereinander stellen. Da es zwei Schenkel hat, lassen die sich beliebig stellen.
Auch eine schöne Sache, dass sich beide Schenkel getrennt schalten lassen. So kann man zum Ende hin schon eine Seite ausschalten.

Die oberen Platten kann man einfach abnehmen und ganz leicht reinigen. Ebenso sind die Schälchen ganz einfach zu reinigen. Das Gerät ist echt schnell aus dem Schrank geholt und auch schnell wieder sauber und weggepackt. Da greift man öfters mal zum Raclette, als nur zu Sylvester.

Auch zum Knabbern echt genial, beim Fußball gucken oder so. Wie gesagt, Nachos überbacken oder andere kleine Dinger.

Das Gerät ist sehr günstig, von daher kann man jetzt keine hochwertige Qualität erwarten. Es ist halt viel Plastik. Aber für 2 Personen mal eben zwischendurch ist es einfach genial.

Két emberrel készítettük ezt a raclette-t, mivel elég kicsi a serpenyői, és egy kis idő kell, amíg a cucc megpirul. Így mindenkinek van kéznél két serpenyő. Ha azonban van más ennivalója, és hozzáadja a raclette-et, akkor 4 fővel is használhatja. Minden serpenyőnek más a színe, hogy ne keveredjen össze. Először hawaii pirítóst készítettünk, a pirítós kiválóan alkalmas a grilllapok tetejére való sütésre. Ugyanúgy működik a hússal is. Sonka, ananász és sajt került a serpenyőbe. Mivel a tálak tapadásmentes bevonatúak, nem okozott gondot a hozzá kapott falapáttal mindent rányomni a pirítósra. Aztán nachot sütöttünk sajttal, szintén remek dolog. A készülék tényleg zseniális. Kompaktan összetolható, vagy egymás mögé helyezhető egy hosszú asztalon. Mivel két lába van, tetszés szerint helyezheti el őket. További jó dolog, hogy mindkét láb külön-külön váltható. Így a vége felé kikapcsolhat egy oldalt. A felső lapok könnyen eltávolíthatók és nagyon könnyen tisztíthatók. A tálak tisztítása is nagyon egyszerű. A készüléket nagyon gyorsan kiveszik a szekrényből és gyorsan kitisztítják és újra elcsomagolják. Az emberek gyakran nyúlnak raclette után, nem csak szilveszterkor. Remek rágcsálni, focit nézni vagy ilyesmi. Ahogy mondtam, sült nachot vagy egyéb apróságokat. A készülék nagyon olcsó, ezért most nem lehet magas minőségre számítani. Csak sok a műanyag. De 2 embernek csak a kettő között ez egyszerűen fantasztikus.

Ellenőrzött ellenőrzés

Die Grillsaison ist ja nun leider bald wieder vorbei, aber es folgt ja dann die Raclette-Zeit !

Wir haben jetzt dieses tolle Raclette Set mit 2 heißen Steinen. Das Gerät ist für 4 Personen (4 Pfännchen und 4 Holzschäufelchen sind im Lieferumfang dabei).

Vor dem ersten Gebrauch einfach die Pfännchen und die Steine reinigen und dann kann es schon losgehen. Beim ersten Gebrauch müsst ihr unbedingt das Gerät ausbrennen lassen, bis der unangenehme Gerücht verfliegt. Danach steht einem gemütlichen Raclette-Abend nichts mehr im Weg - dazu einfach jeweils den Ein-Schalter betätigen. Was auch wichtig ist : stellt das Gerät auf einen hitzeunempfindlichen Untergrund - das Gerät wird sehr heiß !

Wir haben auf den heißen Steinen Berner Würstchen gebraten. Die Steine brauchen einige Zeit, bis sie richtig heiß sind, dann haben die Würstchen aber so richtig gebrutzelt. Ein toller Tip war in der Gebrauchsanleitung : Auf den heißen Stein Salz geben und dann Fleisch darauf braten. einfach lecker. Probiert doch einmal Smoked Sea Salt aus - das schmeckt einfach lecker. Unten in den Pfännchen ist der Käse sehr schnell geschmolzen.

Die heißen Steine brauchen einige Zeit, bis sie ausgekühlt sind. Die Reinigung erfolgt recht schnell mit einem Schwamm und Spülmittel. Das Gleiche gilt für die Pfännchen - dazu würde ich aber ein weiches Tuch nehmen. Wer will, kann sie auch in die Spülmaschine stellen.

Praktisch an diesem Raclette-Set ist, das man die beiden Geräte auseinanderziehen kann, so dass jeder optimal an das Gerät herankommt.

Fazit :

Ein optisch sehr schönes und funktionelles Raclette-Set. Wer nicht gerade "eine halbe Sau" auf den heißen Stein werfen möchte, ist hier genau richtig.

Sajnos hamarosan újra vége lesz a grillszezonnak, de akkor eljön a raclette ideje! Most megvan ez a nagyszerű raclette készlet 2 forró kövekkel. A készülék 4 személyes (4 serpenyőt és 4 falapátot tartalmaz). Az első használat előtt egyszerűen tisztítsa meg a serpenyőket és a köveket, és már kezdheti is. Első használatkor ügyeljen arra, hogy hagyja kiégni a készüléket, amíg a kellemetlen pletyka el nem múlik. Ezt követően semmi sem áll az útjában egy hangulatos raclette estének – egyszerűen nyomja meg a bekapcsológombot. Ami még fontos: helyezze a készüléket hőálló felületre - a készülék nagyon felforrósodik! A forró köveken berni kolbászt sütöttünk. A köveknek időre van szükségük, amíg nagyon felforrósodnak, de akkor már nagyon megpörköltek a kolbászok. Remek tipp volt a használati utasításban: a forró kőre tegyünk sót, majd süssünk rá húst. egyszerűen finom. Próbáld ki a füstölt tengeri sót – finom az íze. A serpenyők alján a sajt nagyon gyorsan megolvadt. A forró köveknek időre van szükségük, hogy lehűljenek. A tisztítás meglehetősen gyorsan megtörténik szivaccsal és mosogatószerrel. Ugyanez vonatkozik a serpenyőkre is – de én ehhez puha kendőt használnék. Mosogatógépbe is tehetjük, ha akarjuk. Ennek a raclette készletnek az a praktikussága, hogy a két készüléket szét lehet húzni, így mindenki könnyen hozzáférhet a készülékhez. Következtetés: Optikailag nagyon szép és funkcionális raclette készlet. Ha nem akarsz "fél kocát" az óceánba dobni, akkor itt a helyed.

Ellenőrzött ellenőrzés

Dieses Raclette erschien für uns die perfekte Lösung, wenn man mal nur zu zweit isst. Bestellt, Lieferung war in üblicher Zeit da, dann geöffnet und dann das Ärgerliche: Es fehlten 4 der Pfännchen und auch die Bedienungsanleitung. Kurzer Hand bei dem Shop angerufen, die sagen wir müssen uns an Amazon wenden, da es über deren Versand geht. Gesagt getan. Die sagen uns, dass sie uns die Pfännchen nicht nachträglich schicken können, was sehr ärgerlich war, da wir das schon geplant hatten etc. Also musste das Raclette wieder eingepackt werden, was bei diesem extrem knappen Karton eine Herausforderung an sich war, zurückgeschickt und da der Mitarbeiter von Amazon sagte er würde uns gleich einen neuen zuschicken lassen haben wir gewartet... und gewartet... und nach ein paar Tagen verwundert bei Amazon reingeschaut und bemerkt, dass der Mitarbeiter nur eine Retour angemeldet hat und uns kein neues Produkt senden ließ.. Naja nochmal bestellt. Nervig aber beim 2. Versuch war alles dabei, das Raclette wurde heiß, nach Bedienungshinweisen dürfen Steinplatten und Pfännchen in die Spülmaschine... Freut mich das ich jetzt ein schönes und praktisches Raclettte habe. Noch toller wäre natürlich eine Temperatureinstellung... So als Tipp für Nachfolgermodelle...

Ez a raclette tökéletes megoldásnak tűnt számunkra, amikor csak kettőért eszik. Rendelt, a szokott időben megjött a kiszállítás, majd kinyitották, majd a bosszantó dolog: hiányzott a 4 serpenyő és a használati utasítás. Gyorsan felhívták az üzletet, és azt mondták, hogy fel kell venni a kapcsolatot az Amazon-szal, mert a szállításukról van szó. Mondta és kész. Azt mondják, hogy utólag nem tudják elküldeni nekünk a serpenyőket, ami nagyon bosszantó volt, mert ezt már elterveztük stb. Így hát a raclette-et újra kellett csomagolni, ami már önmagában is kihívás volt ezzel a rendkívül szűk dobozzal, visszaküldték és oda. az Amazon alkalmazottja azt mondta, hogy azonnal küldenek újat, mi vártunk... és vártunk... és pár nap múlva csodálkozva néztük az Amazont, és észrevette, hogy az alkalmazott csak visszaküldést regisztrált, és nem küld nekünk egy új termék maradt.. ismét jól rendeltem. Bosszantó, de a 2. próbálkozásra minden megvolt, a raclette felforrósodott, a használati utasítás szerint kőtányérokat, serpenyőket lehet mosogatógépbe tenni... Örülök, hogy most van egy szép és praktikus raclettem. Persze egy hőmérséklet beállítás még jobb lenne... Tippként az utódmodellekhez...

Ellenőrzött ellenőrzés

Zusammenbau/Inbetriebnahme

Einen wirklichen Zusammenbau muss man gar nicht vornehmen. Alles ist einzeln und sehr gut verpackt. Ich habe die Kids alles auspacken lassen, dann hatten die auch noch ihren Spaß. Die Beiden Grills, die übrigens separat an und aus geschalten werden können was ich super finde, werden nur auf die Platte gesteckt, die dann die Stromversorgung übernimmt. Die Steinplatte und die Metalplatte (hat eine glatte und eine geriffelte Seite) werden auf die Heizelemente gelegt. Nun kann es theoretisch auch schon los gehen.

Braten - Brutzeln - Überbacken

Eigentlich sind einem ja beim Raclette keine Grenzen gesetzt. Alles was man irgendwie überbacken, braten und erwärmen kann wird nach Herzenslust verwendet und genutzt. Ich mag z.B. gar keinen richtigen Raclettekäse, ein Edamer tut es da auch super. Sowohl die Leistung auf den Platten oben als auch im Grill um den Inhalt der Pfännchen zu überbacken ist absolut ausreichend. Man muss weder ewig warten, noch muss man Angst haben, dass einem beim geselligen erzählen alles anbrennt. Was ich wunderbar finde ist, dass die beiden Grills nicht nur separat anschaltbar sondern auf der Basis auch frei beweglich sind. Man kann also bei einem längeren Tisch einen langen Grill haben oder wenn der Tisch nicht so viel Platz bietet das ganze kompakt zusammenschieben. So entsteht mit Sicherheit kein Gedrängel am Grill. Wir haben neben den klassisch herzhaften Sachen wie Fleisch, Garnelen, Gemüse auch einen süßen Nachtisch darauf gezaubert. Ich habe dazu einen eher festen Pancaketeig gemacht. Daran hatten vor allem die Kids am meisten Spaß.

Reinigung

Nach jedem schönen Essen folgt irgendwann das Aufräumen und Putzen, das bleibt auch beim tollsten Grill nicht aus. Zum Glück geht das recht einfach und schnell, sodass die Stimmung dadurch mit Sicherheit nicht ruiniert wird. Dadurch, dass man die Basis abnehmen kann muss man sich wegen dem Stecker keine Sorgen machen. Die Pfännchen und die Grillplatten lassen sich prima spülen. Das innere war zumindest bei uns nur wenig verschmutzt, sodass ein Auswischen genügte. Die Holzspatel sind leider aus völlig blankem Holz, die sehen schon nach dem ersten Mal nicht mehr wirklich schön aus, aber das finde ich jetzt nicht so dramatisch, da wir zum Wenden vom Grillgut eine Zange genommen haben, und der Inhalt der Pfännchen einfach so raus kam.

Fazit

Man bekommt mit dem Tenderloin (so wird in den USA übrigens Rinderfilet, also das Beste vom Besten, bezeichnet) ein super Raclette-Grill. Nicht nur überzeugt er durch seine Power und gute Materialeigenschaften, sondern macht meiner Meinung nach auch optisch wirklich etwas her. Wer also schon länger mit dem Gedanken spielt und sich für die Feiertage doch noch was gönnen möchte, sollte diesen Grill absolut in die engere Wahl einbeziehen.

Összeszerelés/Üzembe helyezés Nem kell valódi összeszerelést végeznie. Minden egyenként és nagyon jól be van csomagolva. Hagytam, hogy a gyerekek mindent kipakoljanak, így ők is jól szórakoztak. A két, szerintem remekül ki-be kapcsolható grillsütő csak a lemezre van bedugva, ami aztán átveszi az áramellátást. A fűtőelemekre kerül a kőlap és a fémlemez (sima és hullámos oldala van). Elméletileg most elkezdheti. Roast - sizzle - au gratin Valójában a raclette-nek nincsenek határai. Bármit, ami au gratin, pörkölt vagy melegíthető, a szívednek megfelel. Én például egyáltalán nem szeretem az igazi raclette sajtot, egy Edam is remek. Mind a fenti tányérokon, mind a grillben a serpenyők tartalmának rágcsálódásához nyújtott teljesítmény teljesen elegendő. Nem kell örökké várni, és attól sem kell félni, hogy minden megég, ha társasági légkörben beszélgetünk. Csodálatosnak tartom, hogy a két grillsütő nem csak külön-külön kapcsolható, hanem a talpon is szabadon mozgatható. Így lehet egy hosszú grill egy hosszabb asztallal, vagy ha az asztal nem kínál akkora helyet, kompaktan összenyomhatja az egészet. Így nem lesz tömeg a grillnél. A klasszikus sós dolgok, mint a hús, garnélarák és zöldségek mellé édes desszertet is varázsoltunk. Ehhez elég kemény palacsintatésztát készítettem. A gyerekek ezzel szórakoztak a legjobban. Takarítás Minden finom étkezés után a rendrakás és a takarítás következik valamikor, még a legnagyobb grillezésnél is. Szerencsére meglehetősen egyszerűen és gyorsan elkészíthető, így biztosan nem rontja el a hangulatot. Mivel az alap levehető, nem kell aggódnia a csatlakozó miatt. A serpenyők és a grilllapok könnyen moshatók. A belseje, legalábbis nekünk, csak enyhén szennyeződött, így elég volt kitörölni. A fa spatulák sajnos teljesen csupasz fából vannak, első alkalom után nem néznek ki igazán jól, de szerintem ez most nem olyan drámai, mert fogóval forgattuk az ételt és csak jött a serpenyők tartalma. kijött. Következtetés A szűzpecsenyével egy szuper raclette grillsütőt kapsz (egyébként az USA-ban így hívják a marhafilét, vagyis a legjobb a legjobbnak). Nem csak erejével és jó anyagtulajdonságaival nyűgöz le, de szerintem nagyon jól is néz ki. Tehát ha már egy ideje játszol a gondolattal, és mégis szeretnél valamivel megkímélni magad az ünnepekre, akkor ezt a grillsütőt mindenképp fel kell venni a listádra.

Ellenőrzött ellenőrzés

excellent produit à recommander, pour des soirées supers conviviales ..........

kiváló termék ajánlható, szuper vidám estékre ........

Ellenőrzött ellenőrzés

Winterzeit ist die Zeit, in der man es sich wirklich zu Hause gemütlich machen kann. Man sitzt gemeinsam am Tisch und genießt das Essen, lacht und hat spaß.
Ein Essen, an dem sich jeder – auch die Hausfrau - an den Tisch setzen kann und das Essen genießen darf, ist das Raclette.
Der Klarstein Tenderloin 50/50 Doppel Raclette-Grill verfügt über mehre Vorzüge:
Zum einen können hier bequem bis zu 8 Personen mit am Tisch sitzen, man kann ihn bis zu 360° drehen, er besteht aus zwei selbständigen Teilen und verfügt über spezielle Grillhälften, die aus Granit-Naturstein bestehen.
Mein erste Eindruck
Der Raclette-Grill macht optisch was her. Die schwarze Farbe und die Granit-Natursteinplatte machen dieses Gerät zu einem Hingucker. Schnell ist der Raclette-Grill aufgebaut, da hier lediglich einfach alles aufeinander gesteckt wird. Man benötigt also keinerlei Werkzeuge!
Lieferumfang
Im Lieferumfang enthalten waren
• Gerätebasis
• 2 x Grill
• Granitsteinplatte
• Aluminium-Druckgussgrillplatte
• 8 x Pfännchen
• 8 x Holzspatel
• dt. und eng. Anleitung
Beschreibung
Die Gerätebasis ist recht leicht und bekommt ihre Standfestigkeit durch die Granitplatte sowie die Grills und die Grillplatte.
Die Gerätebasis/Drehgelenk ist auch diejenige, die die beiden Grills drehbar macht. Die Grills werden einfach auf das Drehgelenk gedrückt. Nun kann man Teil für Teil auflegen.
Die Pfännchen sind, ebenso wie die Grillplatte antihaftbeschichtet ebenso wie die Grillplatte. Sowohl die Grill- als auch die Granitplatte wurden mit einer Ablaufrinne ausgestattet, damit der Saft des jeweiligen Grillgutes nicht auf der Platte „schwimmt“.
Eine Besonderheit, die die Pfännchen aufweisen, ist ihre Markierung. Sie wurden in unterschiedlichen Farben markiert, damit man sie einfach am Tisch auseinander halten kann.
Der sogn. Powerschalter heizt im wahrsten Sinne des Wortes richtig ein! Und so kann man z.B. Das Gerät bereits eine halbe Stunde vor Beginn des Essens einschalten. Dann hat das Gerät seine volle Betriebstemperatur erreicht.
In der Praxis
Die Grillfunktion
Das Gerät habe ich rasch aufgebaut und die Aufheizphase war schnell erreicht. Die Granitsteinplatte eignet sich hervorragend für „glattes“ Grillgut. Wie z.B. Bacon oder empfindliches Fleisch wie etwa Filetspitzen.
Die gerippte Platte ist die klassische Grillplatte. Hier gelingen Steaks genauso gut wie z.B. Krabben oder Grillwürstchen.
Die Raclette Funktion
Auch hier sind die Temperaturen schnell erreicht. Die Heizstäbe liegen oberhalb der Raclette-Pfännchen und unterhalb der Grillplatten. So wird nach oben die Grillhitze abgegeben und nach unten die Hitze, die zum Überbacken nötig ist.
Die Pfännchen haben einen recht hohen Rand, sodass hier nichts überlappen kann. Selbst der Käse läst sich so perfekt in die Pfännchen einbetten.
Das Ergebnis
Das Fleisch wurde auf dem Grill sehr gut und so wie es sich für einen Grill gehört auch dementsprechend kross. Die typischen Grillstreifen waren gut ersichtlich. Das Fleisch auf dem heißen Stein war ebenfalls gut gelungen. Das Gute an dieser Art der Zubereitung ist, das jeder sein Fleisch so lange grillen kann, bis es für ihn die richtige Konsistenz erreicht hat. Ich z.B. mag mein Fleisch immer „well done“ also gut durch!
Das Raclette selbst war genauso gut gelungen. Der Käse gut zerlaufen und das „darunter“ heiß – so wie es sein muss!
Die Reinigung
Alle Geräteteile lassen sich sehr gut reinigen. Durch die Anti-Haftbeschichtung lässt sich jedes Teil sehr gut reinigen. Man benötigt einfach nur ein feuchtes Tuch und schon geht der Grillrückstand weg. Wichtig ist nur, dass man ein weiches Tuch benutzt, damit die empfindliche Oberfläche nicht beschädigt wird.
Die Raclette-Pfännchen habe ich in einer warmen Spüllauge eingeweicht und so konnte ich auch hier alles gut abgekommen.
Der heiße Stein benötigte etwas mehr „Zuspruch“ und so habe ich diesen auch zunächst eingeweicht. So geht wirklich alles super ab. In der Zeit, wo die Gerätebestandteile eingeweicht waren, habe ich alles aufgeräumt!
Mein Fazit
Durch die separaten Ein- und Ausschalter, lässt sich das Gerät auch einzeln benutzten, wenn man mal „nur“ zu zweit ist. Die Qualität ist hochwertig, die Reinigung einfach und der Effekt unbezahlbar!

A tél az az idő, amikor igazán jól érezheti magát otthon. Együtt ülnek az asztalnál és élvezitek az ételeket, nevettek és szórakoztok. A Raclette egy olyan étkezés, ahol mindenki - beleértve a háziasszonyt is - leülhet az asztalhoz és élvezheti az ételt. A Klarstein Tenderloin 50/50 dupla raclette grillsütőnek több előnye is van: Egyrészt akár 8 személy is kényelmesen elfér az asztalnál, akár 360°-ban is elfordítható, két független részből áll, és speciális grillfelekkel rendelkezik, természetes gránit kőből készült. Első benyomásom A raclette grill jól néz ki. A fekete szín és a természetes gránit kő szemet gyönyörködtetővé varázsolja ezt a készüléket. A raclette grill gyorsan felállítható, mivel mindent egyszerűen egymásra kell csatlakoztatni. Tehát nincs szükség semmilyen szerszámra! Szállítási terjedelem A szállítási terjedelem tartalmazza • Készülékalap • 2 x grill • Gránit kőlap • Alumínium fröccsöntött grilllap • 8 db serpenyő • 8 db fa spatula • Német és angol. Használati útmutató Leírás A készülék talpa meglehetősen könnyű, stabilitását a gránitlap, valamint a rácsok és a grilllap biztosítja. A készülék aljzata/forgatója is az, ami a két grillsütőt forgathatóvá teszi. A rácsokat egyszerűen rá kell nyomni a forgócsuklóra. Most részenként leteheti a telefont. A serpenyők tapadásmentes bevonattal vannak ellátva, akárcsak a grilllap. A grillezőt és a gránitlapot is vízelvezető csatornával látták el, hogy a grillezett étel nedve ne "lebegjen" a tányéron. Az edények különlegessége a jelölésük. Különböző színekkel vannak megjelölve, így az asztalnál könnyen megkülönböztethetők egymástól. az úgynevezett A főkapcsoló valóban felmelegszik a szó legigazibb értelmében! Így például az étkezés megkezdése előtt fél órával bekapcsolhatja a készüléket. Ekkor a készülék elérte a teljes üzemi hőmérsékletét. A gyakorlatban A grill funkció Gyorsan beállítottam a készüléket, és gyorsan elértem a felfűtési fázist. A gránit kőlap ideális a "sima" grillezett ételekhez. Ilyen például a szalonna vagy a finom húsok, például a filézett. A bordázott lap a klasszikus grilllap. A steak éppoly jó itt, mint a garnélarák vagy a grillkolbász. A raclette funkció A hőmérséklet itt is gyorsan elérhető. A fűtőrudak a raclette serpenyők felett és a grilllapok alatt vannak. Ezáltal a grillezési hő felfelé, a grillezéshez szükséges hő pedig lefelé áramlik ki. A serpenyőknek meglehetősen magas pereme van, így itt semmi sem fedheti át egymást. Még a sajt is tökéletesen beágyazható a serpenyőkbe. Az eredmény A hús nagyon jól sült ki a grillen, és pont olyan ropogós, mint egy grillnek kell. A tipikus grillnyomok jól láthatóak voltak. A forró kövön lévő hús is jól sikerült. Az a jó ebben az elkészítésben, hogy mindenki addig grillezheti a húsát, amíg el nem éri a számára megfelelő állagot. Én például mindig szeretem a jól elkészített húsomat! Maga a raclette is ugyanolyan jól sikerült. A sajt jól olvadt, az "alatt" pedig forró volt - ahogy kell! Tisztítás A készülék minden része nagyon könnyen tisztítható. A tapadásmentes bevonatnak köszönhetően minden alkatrész nagyon könnyen tisztítható. Csak egy nedves ruhára van szüksége, és a grillmaradványok eltűnnek. Csak az a fontos, hogy puha kendőt használjon, hogy az érzékeny felület ne sérüljön meg. A raclette serpenyőket beáztattam meleg, szappanos vízbe és így itt is jól jött le minden. A forró kőnek szüksége volt még egy kis "biztatásra" és így először beáztattam. Így nagyon jól működik minden. Abban az időben, amikor a készülék alkatrészei beáztak, mindent kitakarítottam! Következtetésem A külön be- és kikapcsolónak köszönhetően a készülék egyenként is használható, ha "csak" ketten vannak. A minőség kiváló, a tisztítás egyszerű és a hatás megfizethetetlen!

Ellenőrzött ellenőrzés

Der Raclette-Grill von Klarstein hat seine Besonderheit darin, dass er zwei längliche Platten besitzt. Diese kann man spreizen, sodass der Grill als V steht, oder man lässt die Platten nebeneinander, sodass eine große Raclettefläche entsteht.
In jedem Fall ist der Grill für 8 Personen geeignet. Dafür gibt es auch 8 Raclette-Pfannen, die durch unterschiedlich farbige Punkte gekennzeichnet sind, sodass keine Rätselei welche Pfanne wem gehört, entsteht.
Zusätzlich im Zubehör gibt es 8 kleine Holzspatel, die das richtige Zubereiten unterstützen.

Anders wie bei herkömmlichen Raclette-Grills besitzt dieser nicht nur eine Metalloberfläche, sondern auch eine Natursteinplatte, die ebenfalls zum Zubereiten von Essen geeignet ist. Sie ist besonders gut zum Garen von Fisch, Meeresfrüchten und Gemüse.

Ansonsten gibt es zu sagen, dass beide Grillhälften, ein und ausschaltbar sind. Das ist besonders gut, wenn ein Teil der Gäste satt ist und nur noch eine Platte benötigt wird, oder im Allgemeinen eine Hälfte ausreicht.

Der Aufbau des Grills ist sehr einfach. Beide Hälften werden einfach auf die Station gesetzt. Gehalten wird das durch das Eigengewicht.
Dann einfach die Platten auf das Gerät legen, wobei kein Einrasten oder Anstecken nötig ist. Dann kann das Gerät eingeschalten werden und schon geht’s los.

Die Erhitzung geht recht schnell, ist aber nicht durch Stufen einstellbar ist. Hier wäre eine Temperaturregelung schön gewesen, wenn auch für einen Raclette-Grill luxuriös. Da aber schon mit der Natursteinplatte an andere Sachen gedacht wurde, wäre das noch das i-Tüpfelchen gewesen.

Die Verarbeitung macht definitiv was her. Alles ist sauber und gut. Das Gewicht des Grills zeigt auch, dass hier viel Technik und gute Materialien drinstecken.

Im Gesamten: Top Gerät! Für kleine Haushalte aufgrund der Größe(Beim Verstauen) eher weniger geeignet, aber für Familien oder Haushalte mit häufig und viel Besuch, hervorragend!

A Klarstein raclette grill különlegessége, hogy két hosszúkás lapja van. Ezeket szétteríthetjük úgy, hogy a grill V-ben álljon, vagy egymás mellett hagyhatjuk a tányérokat, hogy nagy raclette felületet kapjunk. Mindenesetre a grill 8 fő befogadására alkalmas. Van még 8 raclette serpenyő is, melyeket különböző színű pontok azonosítanak, így nem marad rejtély, melyik serpenyő kié. Ezen kívül 8 db kis fa spatula található a tartozékokban, melyek a helyes előkészítést segítik. A hagyományos raclette grillsütőktől eltérően ez nem csak fém felülettel rendelkezik, hanem természetes kőlappal is rendelkezik, amely ételek elkészítésére is alkalmas. Különösen alkalmas halak, tenger gyümölcsei és zöldségek főzésére. Egyébként a grill mindkét fele ki- és bekapcsolható. Ez különösen jó, ha a vendégek egy része tele van, és csak egy tányérra van szüksége, vagy általában a fele is elég. A grill felépítése nagyon egyszerű. Mindkét felét egyszerűen az állomásra kell helyezni. Ezt a saját súlya tartja. Ezután egyszerűen helyezze a lemezeket a készülékre anélkül, hogy pattintsa vagy rögzítse. Ezután a készülék be- és kikapcsolható. A fűtés elég gyors, de nem állítható fokozatonként. A hőmérséklet-szabályozás jó lett volna itt, bár egy raclette grillhez luxus. De mivel a természetes kőlappal már más dolgokat is fontolóra vettek, ez lett volna a hab a tortán. A feldolgozás mindenképpen valami. Minden tiszta és jó. A grill súlya is mutatja, hogy rengeteg technológia és jó anyagok vannak benne. Összességében: csúcskészülék! Kisebb háztartásoknak méreténél fogva kevésbé alkalmas (berakott állapotban), de családoknak, vagy gyakori és sok látogatós háztartásoknak kiváló!

Ellenőrzött ellenőrzés

Eine tolle Kombination aus Granitstein und Metallgrillplatte. Zum gemütlichen Raclette-Grillabend ist hier an alles gedacht. Beide Pfannen sind separat zuschaltbar und verstellbar. Sie teilen sich lediglich die Andockstation. Mit dabei 8 Pfännchen und Holzspatel.
Der Granitstein braucht ca. 30min zum Aufheizen, hält dann aber lange die Hitze. Die andere Grillplatte ist schon nach 15min. einsatzbereit.
Es macht Spaß, am Tisch zu Brutzeln und vegisst dabei schnell die Zeit. Ein Essvergnügen/Genuss für bis zu 8 Personen, wobei zu Zweit geht es auch.

A gránitkő és a fém grillezőlap nagyszerű kombinációja. Itt mindenre gondoltak egy hangulatos raclette grill estéhez. Mindkét serpenyő külön-külön bekapcsolható és állítható. Csak a dokkolóállomáson osztoznak. 8 serpenyővel és fa spatulával. A gránitkőnek körülbelül 30 percre van szüksége, hogy felmelegedjen, de ezután sokáig megtartja a hőt. A másik grilllap 15 perc múlva készen áll. használatra kész. Jó mulatság az asztalnál zsizsegni, és gyorsan elfelejteni az időt. Élvezet enni/élvezni akár 8 főnek, bár kettőnek is lehetséges.

Ellenőrzött ellenőrzés

Ensemble raclette-grill de bonne facture qui cumule plusieurs avantages :
- Cet appareil chauffe uniquement s'il est positionner sur son socle, ce qui fait que vous pouvez le déplacer froid ou chaud sans trainer le cordon.
- L'ensemble est amovible et peu fonctionner l'un sans l'autre : comme la raclette est juste posée/emboitée par un seul côté sur le socle, on peut bouger les 2 parties raclette-grill sur quasiment 360°.
- Les 2 parties placées dans le sens de la longueur prennent beaucoup moins de place qu'un appareil classique d'une seule pièce. Sur une table, c'est appréciable, surtout qu'il y a toujours pleins de plats de préparations autour pour faire ses petites poêles. Les cm de libre sont donc précieux. Mis bout à bout, on obtient une longueur d’1 m !
- Au total, il y a 8 poêles qui se distinguent par paire de couleur, pour éviter de prendre celle du voisin.
- L'ensemble raclette dispose d'une vrai (et lourde) pierre de cuisson sur une partie et d'un grill en Teflon sur l'autre.
- Chacune des 2 parties dispose de son interrupteur : il est donc possible d'en utiliser qu'une seule ou d'en éteindre une avant l'autre.
L'appareil monte vite en température et a besoin de chauffer à vide la première fois pour se débarrasser des produits d'usine.
Les petites poêles sont carrées (9x9cm) profondes d'un peut plus d'1 cm et dont le manche de 10 cm de long et recouvert de plastique sur une bonne moitié ne risque pas de fondre à cause de la chaleur. J'ai eu un appareil à raclette dont les manches de poêles étaient vraiment petits et fondaient si on positionnait la poêle un peu trop loin. Là, il n'y a pas ce problème.
Il y a assez d'espace entre les pieds de l'appareil et la table, donc pas besoin de protéger celle-ci.
C'est un appareil vraiment bien fait, pratique pour les grandes tablées. Si vous n'êtes que 4, vous aurez 2 poêles chacun mais si vous avez des invités, pas besoin de chercher un second appareil à raclette, celui-ci s'adapte sans prendre trop de place.
Il arrive en kit et bien emballé et le montage est rapide. Il est livré avec 8 spatules en bois pour ne pas abîmer le Téflon.
Le seul point négatif, comme toujours pour ces appareils, le cordon d'alimentation est trop court et nécessite une rallonge.

Jó minőségű raclette-grill szett, mely több előnyt is ötvöz: - Ez a készülék csak akkor melegszik fel, ha a talpára helyezzük, ami azt jelenti, hogy a vezeték húzása nélkül mozgathatjuk hidegen vagy melegen. - A szerelvény kivehető és egymás nélkül is működhet: mivel a raclette csak az egyik oldalon van az alapon, így a 2 raclette-grill alkatrészt közel 360°-ban mozgathatja. - A hosszában elhelyezett 2 rész sokkal kevesebb helyet foglal, mint egy hagyományos egy darabból álló készülék. Asztalon ez értékelhető, különösen azért, mert mindig van sok előkészítő edény a kis serpenyők elkészítéséhez. A szabad cm tehát értékes. Vége a végére, 1 m hosszúságot kapunk! - Összesen 8 serpenyő van, amelyeket színpárral különböztetnek meg, hogy ne vegyék el a szomszédét. - A raclette készlet egyik részén valódi (és nehéz) főzőkő, a másikon teflon grill található. - Mind a 2 résznek saját kapcsolója van: ezért csak az egyiket lehet használni, vagy az egyiket a másik előtt kikapcsolni. A készülék gyorsan felmelegszik, és az első alkalommal üresen kell felmelegítenie, hogy megszabaduljon a gyári termékektől. A kis serpenyők négyzet alakúak (9x9 cm), valamivel több, mint 1 cm mélyek, nyélük 10 cm, jó fele műanyag borítású, és valószínűleg nem olvad meg a hő hatására. Volt egy raclette gépem, aminek a serpenyőfogantyúi nagyon kicsik voltak, és megolvadtak, ha túl messzire helyezi a serpenyőt. Ott nincs ilyen probléma. A készülék lábai és az asztal között elegendő hely van, így nem kell védeni. Ez egy igazán jól megszerkesztett eszköz, praktikus nagy asztalokhoz. Ha még csak 4 éves vagy, akkor 2 serpenyőt kapsz, de ha vendégeid vannak, akkor nem kell második raclette készüléket keresned, ez úgy alkalmazkodik, hogy nem foglal túl sok helyet. Csomagolásként érkezik, jól becsomagolva, és az összeszerelés gyors. 8 db fa spatula van hozzá, hogy ne sértse meg a teflont. Az egyetlen negatív pont, mint mindig ezeknél az eszközöknél, a tápkábel túl rövid, és hosszabbítót igényel.

Ellenőrzött ellenőrzés


Questa bella griglia multifunzione ci permette di riscoprire, tornando anche un po' bambini, il piacere di mangiare insieme, ridendo, scherzando e pasticciando con il cibo.
Eh sì, perché è un modo di invitare gli ospiti senza dover cucinare prima (se non pochi e semplici cibi come le verdure bollite) o meglio cucinando tutti insieme al momento e in allegria.
Ho apprezzato più volte la raclette in ristoranti francesi e debbo dire che, anche grazie a questa esperienza, il risultato con l'elettrodomestico Klarstein è stato eccellente.
La griglia si compone di due parti identiche che si agganciano alla piastra di alimentazione collegata alla rete elettrica.
Ciascuna piastra ha il suo interruttore per accenderla e spegnarla quando viene raggiunto il calore ottimale.
Inoltre ogni piastra può essere orientate in qualsiasi direzione.
Sopra ciascuna piastra va posta il granito che servirà come piano di cottura di carni, pesce, verdure grigliate.
In dotazione anche otto padellini di forma quadrata ed altrettante spatoline di legno per togliere il formaggio fuso.
I padellini andranno posti, pieni di formaggio, a scaldarsi nella parte inferiore delle piastre sul piano in alluminio.
Per fare una buona raclette vi consiglio di bollire al vapore alcune verdure: patate, broccoli, carote, cavolfiori, zucchine.
Scegliere formaggi misti ed adatti ad essere fusi: caprini, caciotte, provole affumicate, asiago, taleggio, eccetera.
Ogni commensale fa fondere fettine di formaggio nel suo padellino a poi li versa sulle verdure. Un cibo gustosissimo e sano.
Anche la carne o il pesce cotti alla griglia senza condimenti (basta un pizzico di sale sulla pietra) e poi conditi con un filo di olio crudi sono deliziosi.
E il pasto avviene in una piacevole confusione, condito anche da scherzi e risate, rubandoci a vicenda il pentolino con il formaggio già pronto o la fettina di carne al giusto punto di cottura!
Senza dimenticare di innaffiare il tutto con del buon vino!
- CONCLUSIONI
Alla prima uscita del nuovo elettrodomestico abbiamo fatto un figurone con gli amici.
Consigliatissimo.

Ezzel a gyönyörű, többfunkciós grillsütővel még gyermekként újra felfedezhetjük a közös étkezés, a nevetés, a tréfálkozás és az étellel való szórakozás örömét. Ó, igen, mert ez egy módja annak, hogy vendégeket hívjanak anélkül, hogy először főzni kellene (ha nem néhány egyszerű ételt, például főtt zöldséget), vagy jobb, ha egyszerre és örömben főznének. Többször is élveztem a raclette-et francia éttermekben, és azt kell mondanom, hogy ennek az élménynek is köszönhetően a Klarstein készülékkel az eredmény kiváló volt. A grill két egyforma részből áll, amelyek a hálózatra csatlakoztatott táplapra csatlakoznak. Minden lemeznek saját kapcsolója van, amellyel be- és kikapcsolhatja az optimális hő elérésekor. Ezen túlmenően minden lemez bármilyen irányba elhelyezhető. Mindegyik tányér fölé gránit kerül, amely hús, hal és grillezett zöldségek főzőfelületeként szolgál majd. Nyolc négyzet alakú serpenyőt és ugyanennyi fa spatulát is szállítunk az olvasztott sajt eltávolításához. A serpenyőket sajttal megtöltve a tányérok alsó részébe helyezik az alumínium felületre, hogy felmelegedjenek. A jó raclette elkészítéséhez néhány zöldséget javaslok párolni: burgonya, brokkoli, sárgarépa, karfiol, cukkini. Válasszon olvasztásra alkalmas vegyes sajtokat: kecskesajt, caciotta, füstölt provola, asiago, taleggio stb. Mindegyik vendéglő sajtszeleteket olvaszt fel a serpenyőjében, majd ráönti a zöldségekre. Nagyon finom és egészséges étel. Még a grillen fűszerezés nélkül (csak egy csipet só a kövön) megsütött, majd egy csepp olajjal fűszerezett nyers hús vagy hal is finom. Az étkezés pedig kellemes zűrzavarban zajlik, viccekkel és nevetéssel is fűszerezve, ellopva egymástól a serpenyőt a kész sajttal vagy a hússzeletet a megfelelő főzési ponton! Ne felejtsd el lemosni az egészet jó borral! - KÖVETKEZTETÉSEK Az új készülék első kiadásakor nagy benyomást keltettünk barátainkban. Nagyon ajánlott.

Ellenőrzött ellenőrzés

Ciao a tutti, volevo parlarvi di questo accessorio immancabile in cucina o in salotto in questo caso:ho ordinato questa raclette con 2 piastre in pietra, secondo me sono per 4 persone con un uso vero e proprio essendo le piastre un po' piccole, ma perfettamente funzionanti, possedendo 2 unità base innovativa a 360° con due mezze griglie. Le mezze griglie sono liberamente posizionabili: compatta, barbecue o angolare ed entrambe le metà hanno il proprio interruttore di accensione/spegnimento. Si scaldano velocemente e uniformemente, però bisogna stare attenti a quando si rimette il cibo sopra a dov' era precedentemente, bisogna aspettare un poco altrimenti strinerebbe il cibo. Le derrate più adatte a questo tipo di raclette sono come da immagine e fettine sottili.Le pietre sono veramente pesanti e ben fatte, con l' insenatura raccogli liquidi.Le vaschette poste sotto le piastre sono colorate in modo differente (4 e 4) per ricordare cosa ha preparato cosa, anch' esse sono fatte di alluminio prefuso per evitare che il cibo si attacchi.Davvero pratici i cucchiai in legno così formati e con quello stampo.Ho deciso di prendere questo tipo di raclette in pietra per cucinare senza grassi.Raclette con una marcia in più! Si può cucinare senza usare olio o affini e quindi senza creare i tipici "fumi".Sono rimasto contento di questo prodotto e non vedo l' ora di riunire la mia famiglia o amici per riutilizzarla ancora e ancora.

Üdv mindenkinek, ebben az esetben szerettem volna mesélni erről a konyhában vagy a nappaliban nélkülözhetetlen kellékről: ezt a raclette-t 2 kőlappal rendeltem, véleményem szerint 4 személyre valók valós használatra, mivel a tányérok kicsit kicsi, de teljesen működőképes, 2 innovatív 360°-os alapegységgel, két félrácstal. A félrácsok szabadon elhelyezhetők: kompakt, grill vagy sarok, és mindkét fél saját be-/kikapcsolóval rendelkezik. Gyorsan és egyenletesen felmelegszenek, de óvatosan kell visszatenni az ételt a korábbi helyére, várni kell egy kicsit, különben megperzseli az ételt. Az ilyen típusú raclette-hez a legmegfelelőbb ételek a képen láthatóak és vékonyra szeletelve.A kövek valóban nehezek és jól megmunkáltak, folyadékgyűjtő bemenettel.A tányérok alá helyezett tálcák különböző színűek (4 és 4), hogy ne feledjük mit készítettünk el, ezek is előre öntött alumíniumból vannak, hogy ne tapadjanak le az étel egy él! Olaj vagy hasonló felhasználása nélkül is elkészíthető, így a tipikus "füst" nélkül.Elégedett voltam ezzel a termékkel, és alig várom, hogy újra és újra összejöjjön a családom vagy a barátaim.

Ellenőrzött ellenőrzés

Adatta per chi ama i barbecue o la cucina sana senza grassi e condimenti , per percepire  emozioni culinarie uniche con cibi infinitamente morbidi, cottura perfettamente controllata, aromi preservati. Ti offre  la possibilità di realizzare piatti indoor , anche perchè questo barbecue non è il classico da giardino ma una meraviglia che può essere utilizzato direttamente sul tavolo e non occupa spazio grazie al  design è compatto e  lineare, in effetti ha una forma stretta e rettangolare, quindi perfetto per essere posato al centro del tavolo durante una cena o un pranzo . Adatto perfettamente per 8 persone e per la mia famiglia è quasi perfetta in quanto per la cena siamo sempre 6, ma diciamo che mangiamo per 8 e adoriamo la cottura su barbecue di vari tipi di cibi, in effetti si possono tante tipi di cibi : dalle verdure grigliate, alle patate, al pesce, alla carne, formaggio,  tutti piatti che adoriamo e che in questo modo di cottura diventano sani, leggeri e senza altri condimenti.La pietra consente di cuocere, friggere e grigliare carne, pesce e verdure senza l'aggiunta di grassi e quindi in maniera particolarmente sana e leggera. Con essa non dovrete più preoccuparvi di rovinare la superficie della piastra con coltelli o forchette. infatti permette di   tagliare il cibo  direttamente sulla pietra ed in aggiunta è  completamente inodore questo assicura  gusto e dei cibi. La funzione di mantenimento del calore aiuta a  prolungare il riscaldamento del cibo anche dopo aver spento il dispositivo, con un enorme risparmio energetico. La superficie non è completamente liscia ma presenta delle scanalature per rimuovere il grasso di cottura.
La piastra in metallo è rivestita in alluminio pressofuso antiaderente, questo vi porterà alla carne  la doratura dei barbecue.Il primo vantaggio  è la facilità di manutenzione, non si ossida e si riesce facilmente ad eliminare tutti i residui alimentari dal piano cottura è un ottimo conduttore di calore. La cottura alla piastra combina molti vantaggi e permette di realizzare ricette sorprendentemente saporite e varie. Si tratta di uno dei metodi di cottura più efficaci per preservare sia i benefici nutrizionali che il sapore dei cibi. Quanto ai grassi naturali degli alimenti, evacuano senza bruciare.E vi confermo che grazie all'utilizzo di queste due piastre non vedrete o sentire fumo tipico della cottura che ti costringe anche in pieno inverno ad aprire le finestre per fare circolare un poco l'aria e in effetti al contrario non si può utilizzare all'aperto a meno che come me non avete una veranda o un balconcino e con una prolunga la collegate in casa.
Ma non è certo finita qui! Il barbecue è dotato di 8 pentolini antiaderenti con spatoline  di legno che posate sul livello sottostante sono ottime per grigliare altri cibi come appunto verdure e formaggi.Si presentano antiaderenti, facili da pulire e con materiale come la griglia: conduttore di calore che anche sin questo caso, la piastra si spegne si mantengono caldi e possono essere tranquillamente essere usati direttamente sul tavolo anche perchè si presentano bene nel design e pertanto senza usare ulteriori vassoi il cibo può essere prelevato direttamente dai pentolini.
Entrambe le piastre hanno un voltaggio di 1200 W
Devo dire che sono rimasta davvero contenta di questo barbecue da tavola che mi aiuterà sempre nell'alimentazione e nell'uso, dando una caratteristica particolare alla mia cucina e alle mie tavolate, considerando che combina una pulizia  facile, semplice e veloce ad un gusto del cibo saporito, sano e genuino
Pertanto ve la consiglio sicuramente . 

Alkalmas azok számára, akik szeretik a grillezést vagy az egészséges főzést zsírok és fűszerek nélkül, hogy egyedi kulináris érzelmeket érzékeljenek végtelenül lágy ételekkel, tökéletesen kontrollált főzéssel, megőrzött aromákkal. Beltéri ételek készítésének lehetőségét kínálja, még azért is, mert ez a grill nem a klasszikus kerti grill, hanem egy csoda, amely közvetlenül az asztalon is használható, és kompakt és lineáris kialakításának köszönhetően nem foglal helyet, sőt. keskeny és téglalap alakú, ezért tökéletes az asztal közepére téve vacsora vagy ebéd közben. 8 főnek tökéletesen megfelel, a családomnak pedig szinte tökéletes, hiszen mindig 6-an vagyunk vacsorára, de mondjuk 8-ra eszünk, és nagyon szeretünk különféle ételeket sütni a grillen, valójában sokféle ételt lehet enni: grillezett zöldségekből, burgonyából, halból, húsból, sajtból, minden olyan ételből, amit imádunk, és amely így egészségessé, könnyűvé és egyéb fűszerezés nélkül válik. 'zsír hozzáadása, ezért különösen egészséges és könnyed módon. Ezzel többé nem kell aggódnia amiatt, hogy késekkel vagy villákkal megsérti a lemez felületét. valójában lehetővé teszi, hogy az ételt közvetlenül a kőre vágja, ráadásul teljesen szagtalan, ami biztosítja az ízt és az ételt. A melegen tartás funkció segít melegen tartani az ételt a készülék kikapcsolása után is, amivel óriási energiát takarít meg. A felület nem teljesen sima, hanem barázdák vannak a sütőzsír eltávolítására. A fémlemez tapadásmentes öntött alumínium bevonatú, így a grillsütők barnulását hozzuk a húsra.Az első előny a könnyű karbantarthatóság, nem oxidálódik, és könnyen eltávolítható minden ételmaradék a főzőlapról kiváló hővezető. A rácsos főzés számos előnyt ötvöz, és meglepően ízletes és változatos receptek készítését teszi lehetővé. Ez az egyik leghatékonyabb főzési mód az ételek táplálkozási előnyeinek és ízének megőrzésére. Ami az élelmiszerekben található természetes zsírokat illeti, ezek égés nélkül távoznak, és megerősíthetem, hogy ennek a két tányérnak köszönhetően nem fogja látni és hallani azt a tipikus főzési füstöt, amely a tél közepén is arra kényszeríti, hogy kinyitja az ablakot. kicsit keringeni engedni a levegőt és éppen ellenkezőleg, nem használható kültéren, hacsak nincs hozzám hasonlóan verandája vagy kis erkélye, és azt egy hosszabbítóval összeköti a házzal. De ezzel biztosan nem ért véget! A barbecue 8 db tapadásmentes falapáttal ellátott serpenyővel van felszerelve, amelyek a lenti szinten elhelyezve kiválóan alkalmasak más ételek, pl. zöldségek és sajtok grillezésére. Tapadásmentesek, könnyen tisztíthatók és olyan anyaggal rendelkeznek, mint a grill: hővezető, ami szintén tokba kerül, a tányér lemerül, melegen tartanak és közvetlenül az asztalon is biztonságosan használhatók, mert jó kialakításúak, így további tálcák használata nélkül az étel közvetlenül a serpenyőkből is kivehető. Mindkét tányér 1200 W feszültségű. Azt kell mondanom, hogy nagyon örültem ennek az asztali grillsütőnek, amely mindig segítségemre lesz az etetésben és használatban, sajátos jellegzetességet adva konyhámnak és asztalaimnak, tekintve, hogy a könnyű, egyszerű és gyors az ízletes, egészséges és eredeti ételek ízére, ezért mindenképpen ajánlom.

Ellenőrzött ellenőrzés

Per gli amanti del barbecue, la griglia Raclette, è un' ottima alternativa alla cottura di carni - pesce e verdure all' aperto.
Si possono organizzare simpatiche cene con gli amici, semplicemente sistemandola al centro della tavola, oppure disporla a V in un angolo del tavolo per occupare meno spazio.
La griglia ha integrati 8 pentolini antiaderenti, utilizzabili per gustose salse - verdure o formaggi da accompagnare alla carne o al pesce.

COME FUNZIONA :

E' semplicissimo, una volta inserita la spina nella presa, ed aver raggiunto la temperatura impostata, la griglia è pronta per l' utilizzo.
Basterà semplicemente disporre il nostro cibo sulle due piastre ( una in granito , e l' altra in metallo rivestita da alluminio antiaderente ) e procedere alla cottura grigliata.

CONTENUTO DELLA CONFEZIONE :

All' interno della confezione troviamo ogni accessorio diviso nella sua busta ( o scatola ) protettiva.
1 Base con connettori e cavo di buona qualità per collegarla alla corrente
1 Piastra in granito con scanalature per togliere il grasso durante la cottura di verdure
1 Piastra in metallo rivestita da alluminio antiaderente per la cottura di carne e pesce
8 Pentolini in metallo antiaderenti per salse o formaggi
8 Spatoline in legno
2 Griglie che ci permetteranno di raggiungere la temperatura per la cottura
1 Manuale in Italiano ( comprende anche altre lingue : Tedesco - Inglese - Spagnolo )

PRO :
- E' molto veloce ed intuitivo il montaggio e lo smontaggio
- E' molto pratica per la pulizia, possiamo infatti lavarla senza fatica nel lavello, con un detersivo non aggressivo o un panno non abrasivo, oppure semplicemente mettere in lavastoviglie le 2 piastre e le mini padelle.
- Fin dal primo utilizzo, non creerà affatto del fumo, al contrario di altre padelle che potremmo utilizzare per grigliare in casa.

CONTRO :
L' unica piccola nota negativa, è il fatto di non poterla utilizzare all' aperto

CONCLUSIONI :
Il mio parere personale è più che positivo, riusciremo ad organizzare ottime cene in famiglia, ma anche con amici.
Ho utilizzato la piastra in granito senza aggiunta di olio, ed anche se la cottura risulta più lenta, ho apprezzato maggiormente il vero sapore delle verdure.
Nella piastra in metallo invece, ho aggiunto un filo d' olio, ed ho notato una cottura più veloce, forse anche perchè la piastra è più fine rispetto all' altra e quindi riesce a raggiungere una maggiore temperatura.
Se amate il barbecue la consiglio, nel video mostro anche la griglia in funzione durante la cottura.

A barbecue szerelmeseinek a Raclette grill kiváló alternatíva a hús – hal és zöldség – szabadtéri sütéshez. Szép vacsorákat szervezhet barátaival, egyszerűen az asztal közepére helyezve, vagy elrendezheti V alakban az asztal sarkában, hogy kevesebb helyet foglaljon. A grillbe 8 tapadásmentes serpenyő van beépítve, amelyekből ízletes szószok készíthetők - zöldségek vagy sajtok húshoz vagy halhoz. HOGYAN MŰKÖDIK: Nagyon egyszerű, miután bedugta a dugót a konnektorba, és elérte a beállított hőmérsékletet, a grill készen áll a használatra. Egyszerűen csak elrendezzük ételeinket a két tányéron (az egyik gránit, a másik tapadásmentes alumínium bevonatú fém), és folytatjuk a grillezést. A CSOMAG TARTALMA: A csomag belsejében minden tartozékot a védőborítékára (vagy dobozára) osztva találunk. 1 Talp csatlakozókkal és jó minőségű kábellel a tápegységhez való csatlakoztatáshoz 1 Gránitlap hornyokkal a zsír eltávolításához zöldségek főzésekor 1 Tapadásmentes alumínium bevonatú fémlap hús és hal sütéséhez 8 Tapadásmentes fém serpenyő szószokhoz vagy sajtokhoz 8 fa spatula 2 rács, amely lehetővé teszi a főzési hőmérséklet elérését 1 olasz nyelvű kézikönyv (más nyelveket is tartalmaz: német - angol - spanyol) Előnyök: - Az össze- és szétszerelés nagyon gyors és intuitív - E Nagyon praktikus a tisztításhoz, Valójában könnyedén kimoshatjuk a mosogatóban, nem agresszív tisztítószerrel vagy nem dörzsölő kendővel, vagy egyszerűen csak tegyük a 2 tányért és a mini serpenyőt a mosogatógépbe. - Már az első használattól kezdve egyáltalán nem fog füstölni, ellentétben más serpenyőkkel, amelyeket otthon grillezhetünk. KONSZ: Az egyetlen apró negatívum, hogy szabadban nem használható KÖVETKEZTETÉS: Személyes véleményem több mint pozitív, kiváló vacsorákat tudunk majd szervezni a családdal, de a barátokkal is. A gránitlapot olaj hozzáadása nélkül használtam, és ha lassabb is a főzés, jobban értékeltem a zöldségek valódi ízét. Ehelyett a fémtányérba cseppentettem egy csepp olajat, és gyorsabb sütést észleltem, talán azért is, mert a tányér finomabb, mint a másik, és ezért magasabb hőmérsékletet tud elérni. Ha szereti a grillezést ajánlom, a videóban a grillt is működés közben mutatom be főzés közben.

Ellenőrzött ellenőrzés

E’ qui la festa ?? Siiii!!
Era ora finalmente che mi capitasse sotto mano qualcosa con cui poter organizzare dei veri e propri party a casa mia con gli amici o parenti.
La cosa bella di una doppia piastra raclette è che puoi prepararti i singoli ingredienti e pietanze e cucinarle o condirle come meglio credi senza bisogno di cucinare tutto uguale per tutti, la filosofia di “ognuno prepara il suo”.
Ho scelto la versione con le due pietre naturali perché in questo periodo cerco di mangiare più sano e evito di utilizzare olio, è risaputo che la cottura alla pietra consente non solo di sentire il vero sapore della carne ma sopratutto di ottenere un alimento cotto nel modo più sano.
Per chi volesse invece qualcosa di più calorico potrà comuque aggingere del formaggio e altri ingredienti direttamente in una delle 8 “padelline” che vengono fornite nella confezione (tutte rigorosamente antiaderenti) e far scioglierli o abbrustolirli riponendola sotto la resistenza accesa.
La confezione Tenderloin Griglia Raclette vi verrà consegnata nella sua confezione, imballata alla perfezione, con i spazi ottimizzati che neanche l’inventore di Tetris riesce a farci entrare così bene le cose.
Sballandola troverete le due pietre in una stuoia di cartone, e a parte le otto padellette con le relative palettine di legno.
Troverete poi una doppia base elettrica snodabile (che si apre a forbice) su cui possono essere disposti i due “ponti” per capirci su cui disporrete a sua volta le pietre.
Vi conviene lavare le pietre e le padellette e accendere per qualche minuto entrambe le piastre in modo da far consumare la patina sulla resistenza.
Questa ultima operazione svilupperà del cattivo odore ma non preoccupatevi passerà nel giro di una decina di minuti. A quel punto sarà pronta per cucinare.
La potenza totale di questo prodotto è di 1200W (600W per ciascuna resistenza).
Parere personale… 
Probabilmente 600W non sono moltissimi per ciascuna resistenza, ho notato che impiega un bel po a cuocere verdure come peperoni, indivia belga, o porri, ma si può risolvere tenendo accesa la griglia per una decina di minuti e dargli il tempo di scaldare la superficie di granito.
La carne a piastra calda impiega poco a cuocere ma solo se tagliata sottile (come vedrete nel video), il che mi fa pensare che una bistecca alta un dito non riuscirebbe a cuocersi così rapidamente.
Infine altra considerazione è la parte del lavaggio.
Il granito si è ovviamente macchiato di sangue dopo la cottura che ha formato la tipica crosticina che viene anche sulle padelle| alcuni succhi della carne durante la cottura sono colati giù finendo nel ripiano sotto la resistenza, questo purtroppo richiederà un po più di tempo per pulirla.
In definitiva credo che con il tempo saprò organizzarmi in modo da sporcarla il meno possibile, magari utilizzando una spatoletta per ripulire la pietra tra una cottura e l’altra.

itt a buli?? Igenis!! Végre eljött az ideje, hogy történjen velem valami, amivel igazi bulikat rendezhetek otthon a barátokkal vagy rokonokkal. A dupla raclette tányérban az a szép, hogy az egyes hozzávalókat, ételeket elkészítheted, és tetszés szerint főzheted vagy fűszerezheted anélkül, hogy mindenkinek egyformán kellene főznie, a "mindenki elkészíti a sajátját" filozófiája. Azért választottam a két természetes köves változatot, mert ebben az időszakban igyekszem egészségesebben étkezni és kerülni az olaj használatát, köztudott, hogy a kövön főzve nemcsak a hús igazi ízét lehet érezni, hanem mindenekelőtt ételt kapni. főtt az egészségesebb. Azok viszont, akik valami kalóriadúsabbra vágynak, a sajtot és egyéb hozzávalókat közvetlenül a csomagban található 8 „serpenyő” egyikébe tehetik (mindegyik szigorúan tapadásmentes), és felforrósított sütő alá helyezve megolvaszthatja vagy megpiríthatja. elem. A Tenderloin Grill Raclette dobozt a dobozában, tökéletesre csomagolva szállítjuk Önnek, olyan optimalizált terekkel, amelyekhez még a Tetris feltalálója sem tud olyan jól elférni. Kicsomagolva egy kartonlapban találja a két követ, és a nyolc serpenyőn kívül a fakanalakkal. Ezután talál egy dupla csuklós elektromos alapot (ami ollószerűen nyílik), amelyen a két "hidat" el lehet helyezni, hogy megértsék egymást, amin sorra elrendezheti a köveket. A köveket és a serpenyőket ki kell mosni, és mindkét tányért be kell kapcsolni néhány percre, hogy elfogyjon az ellenálláson lévő patina. Ez az utolsó művelet kellemetlen szagot fog kifejteni, de ne aggódjon, körülbelül tíz percen belül elmúlik. Ekkor készen áll a főzésre. A termék teljes teljesítménye 1200 W (600 W minden ellenálláson). Személyes vélemény… Valószínűleg a 600 W nem sok minden ellenálláshoz, úgy vettem észre, hogy a zöldségfélék, például a paprika, a belga endívia vagy a póréhagyma elkészítése elég sokáig tart, de ez megoldható úgy, hogy körülbelül tíz percig bekapcsolva tartom a grillt, és ideje felmelegíteni a gránit felületet. A forró tányéros hús elkészítése rövid ideig tart, de csak vékonyra vágva (ahogy a videóban is látni fogod), ami miatt azt gondolom, hogy egy ujjnyi magas steak nem tud olyan gyorsan elkészülni. Végül egy másik szempont a mosási rész. A gránit a főzés után nyilvánvalóan vérfoltos volt, amitől kialakult a tipikus kéreg, amely a serpenyőkön is megjelenik| a húsból néhány lé főzés közben lefolyt és az ellenállás alatt a polcra került, ennek tisztítása sajnos még egy kicsit több időt vesz igénybe. Végső soron úgy gondolom, hogy idővel képes leszek úgy berendezkedni, hogy a lehető legkevesebbet piszkoljam be, esetleg egy spatulával megtisztítom a követ az egyik égetés és a másik között.

Az összes értékelés megjelenítése Kevsebb értékelés megjelenítése