388-BT sztereó eszköz, gramofon, magnetofon Fekete fa
388-BT sztereó eszköz, gramofon, magnetofon Fekete fa
388-BT sztereó eszköz, gramofon, magnetofon Fekete fa
388-BT sztereó eszköz, gramofon, magnetofon Fekete fa
388-BT sztereó eszköz, gramofon, magnetofon Fekete fa
388-BT sztereó eszköz, gramofon, magnetofon Fekete fa
388-BT sztereó eszköz, gramofon, magnetofon Fekete fa

388-BT sztereó eszköz, gramofon, magnetofon

0 31,8 cm Hifi torony
69 990 Ft ÁFA-val
Alap szín:
A termék jelenleg nincs raktáron
14 napos elállási jog

Fö jellemzök

Sztereó eszköz két hangfallal

Gramofon állítható sebességgel

Két kazettás lejátszó

Termék leírása

Az auna 388-BT egy sztereó eszköz, amely a modern lehetőségeket a régi jó analóg iskolával köti össze.

Jól bevált audio eszközök egész skálájával van felszerelve: rendelkezik gramofonnal, CD lejátszóval és két kazettás lejátszóval. Napjaink igényeit, pl. MP3 fájlok lejátszását az USB és SD bemenettel, valamint a bluetooth interface-szel elégíti ki. Az auna 388-BT egy olyan eszköz, amelynek köszönhetően minden generáció meghallgathatja saját zenei gyűjteményét. Ezenkívül encoding funkcióval is rendelkezik, amellyel digitális formában archiválhatjuk analóg kincseinket. A lemezeket, 128 kbps bit skálás kazettákat és CD-ket MP3 formátumban menthetjük el a segítségével, majd bárhol lejátszhatjuk USB meghajtóról vagy SD kártyáról.

A magnetofonnal klasszikus módon készíthetünk felvételeket a rádióból vagy gramofonról. Mivel két mechanikával rendelkezik, lehetővé teszi, hogy kazettákat másoljunk.

Bővebben

Tulajdonságok

Használati útmutató letöltése
 • Teljesítmény: 2x10 W
 • 388-BT sztereó eszköz, gramofon, magnetofon

  Méretek és műszaki adatok

  • Eszköz: 31,8 x 28,5 x 28,5 cm (SzxMxM)
  • Eszköz tömege: kb. 3,8 kg
  • Hangfal: 14,7 x 22,5 x 14,2 cm (SzxMxM)
  • Hangfal tömege: kb. 950 g

  Mi lett kiküldve?

  • 1 x eszköz
  • 2 x hangfal
  • 1 x távirányító
  • Használati útmutató

  Szállítási feltételek

  A termék jelenleg nincs raktáron

  Vásárlói értékelések

  (19 értékelés) Írjon értékelést
  Ezekről a termékekről még nem írtak recenziót

  Vásárlói vélemények más országokból

  Ellenőrzött ellenőrzés

  Die Rechnung war irritierend, ich wusste nicht wo ich überweisen soll (nicht an uns überweisenzeile ist irritierend)

  A számla bosszantó volt, nem tudtam hova utalni (a ne utalj nekünk sor irritáló)

  Ellenőrzött ellenőrzés

  Tolles Gerät, entspricht meinen Erwartungen. Lediglich der Drehknopf zum Einschalten funktioniert nicht immer beim ersten Drehen, d.h Radio geht nicht an.

  Szuper készülék, megfelel az elvárásaimnak. Csak a bekapcsolás forgatógombja nem mindig működik az első bekapcsoláskor, azaz nem kapcsol be a rádió.

  Ellenőrzött ellenőrzés

  Für den Preis kann man nicht meckern.

  Az árért nem lehet panasz.

  Ellenőrzött ellenőrzés

  Hat viele Optionen, könnte lauter sein.

  Sok lehetőség van, lehetne hangosabb is.

  Ellenőrzött ellenőrzés

  Sehr guter Preis für eine einfache Anlage. Für Leute die noch Kassetten und Platten haben. Habe die Anlage meiner Mutter geschenkt und sie ist begeistert. Die tonqualität ist natürlich keine hifi tonqualität aber für einfache Ansprüche ausreichend

  Nagyon jó ár egy egyszerű telepítésért. Azoknak, akiknek még van kazettájuk és lemezük. Anyukámnak adtam és nagyon szereti. A hangminőség természetesen nem hifi hangminőség, de az egyszerű követelményekhez elegendő

  Ellenőrzött ellenőrzés

  Alles ok!

  Minden rendben!

  Ellenőrzött ellenőrzés

  Das Paket kam pünktlich an, war gut verpackt und ließ sich leicht aufstellen. Es sollte ein kompaktes Gerät sein, das viele verschiedene Medien abspielen kann und das tut es auch. Der Plattenspieler funktionierte besser, als wesentlich teurere Geräte- nur ein leichtes "eiern"...der Tonarm hätte lediglich eine Absenkautomatik haben können, das erfordert sonst wirklich eine ruhige Hand. Kassette und CD war für den Preis ok. Das Radio funktioniert auch, die Antenne hätte noch ein wenig stabiler sein können- ist nur ein loses sehr dünnes Kabel und beim ausrichten sollte man sehr vorsichtig sein. Ich hatte 3 ähnliche Geräte, aber das war für meine Ansprüche das Beste. Zu den Boxen kann ich nichts sagen, da ich die alten Boxen der Vorgänger- Sony- Anlage angeschlossen habe. Alles in allem tut das Gerät, was es soll. Würde es aktuell wieder kaufen.

  A csomag időben megérkezett, jól be volt csomagolva és könnyen összeszerelhető. Egy kompakt eszköznek kell lennie, amely sokféle média lejátszására képes, és ez meg is teszi. A lemezjátszó jobban működött, mint a sokkal drágább készülékek - csak enyhe "lebegtetés"... a hangkaron csak automata süllyesztő mechanizmus lehetett, különben ehhez tényleg biztos kéz kell. A kazetta és a CD megfelelő volt az árához képest. A rádió is működik, az antenna lehetett volna kicsit stabilabb is - ez csak egy laza, nagyon vékony kábel és nagyon óvatosan kell igazítani. 3 hasonló készülékem volt, de ez volt a legjobb az igényeimnek. A dobozokról nem tudok mit mondani, mert az előző Sony rendszerből csatlakoztattam a régi dobozokat. Összességében a készülék azt csinálja, amit kell. Jelenleg újra megvenné.

  Ellenőrzött ellenőrzés

  Die Anlage ist wunderbar.Die Lautstärke könnte ein bisschen mehr sein .

  A létesítmény csodálatos, a hangerő lehetne egy kicsit több.

  Ellenőrzött ellenőrzés

  Funktioniert gut alles , Lautstärke etwas dürftig. Schön wäre auch gewesen Töne einstellen zu können. Ansonsten für den Preis macht man nichts verkehrt.

  Minden jól működik, kicsit gyenge a hangerő. Jó lett volna hangokat beállítani. Ellenkező esetben az árért nem tévedhetsz.

  Ellenőrzött ellenőrzés

  preis / leistung 0k lautstärke könnte lauter sein, klang ok für den preis sind auch ausreichende ausstattung vorhanden nice usb, karten-reader & blue-tooth

  ár/teljesítmény 0k hangerő lehetne hangosabb, a hang az árhoz képest rendben van még elég felszerelés szép usb, kártyaolvasó és blue-tooth

  Ellenőrzött ellenőrzés

  + Stereoanlage und Digitalisierungsgerät in einem + Kaum ein anderes Gerät kann mit der Fülle von Abspiel- und Übertragungsmöglichkeiten mithalten. Hier geht fast alles + kompakter Aufbau, nimmt nicht viel Platz ein - Boxen sind ein wenig zu schwach, um eine vollwertige Stereoanlage zu sein - Verarbeitung ist insgesamt gut, aber der Tonarm aus Plastik beim Plattenspieler hält vermutlich nicht ewig.

  + Sztereórendszer és digitalizáló eszköz egyben + Aligha más eszköz képes lépést tartani a lejátszási és átviteli lehetőségek gazdagságával. Szinte minden megy ide + kompakt kialakítás, nem foglal sok helyet - a hangszórók kicsit gyengék ahhoz, hogy teljes értékű sztereó rendszer legyen - a kidolgozás összességében jó, de a lemezjátszó műanyag hangkarja valószínűleg nem tart örökké.

  Ellenőrzött ellenőrzés

  Works well, the digitizing feature for cassettes and CDs is very useful. Have not tried yet the turntable

  Jól működik, a kazetták és CD-k digitalizálása nagyon hasznos. A lemezjátszót még nem próbáltam ki

  Ellenőrzött ellenőrzés

  Sieht toll aus. Es funktioniert alles perfekt. Für ein klein wonhzimmer reicht es. Der Preis ist ok.

  Jól néz ki. Minden tökéletesen működik. Elég egy kis nappaliba. Az ár rendben van.

  Ellenőrzött ellenőrzés

  Die Anlage gefällt mir gut, schön wäre noch, wenn der Abdeckdeckel komplett schließen würde, als Staub- und Plattenschutz. Und ein Nadel- und Plattenreinigungsutensiel wäre super! Ansonsten freuen wir uns, meine alten Kinderplatten in der Familie wieder hören zu können....

  Tetszik a rendszer, jó lenne, ha a burkolat teljesen lecsukódna, hogy megóvja a portól és a lemezektől. Egy tű és lemeztisztító készlet pedig remek lenne! Különben örülünk, hogy újra a családban hallgathatjuk a régi gyereklemezeimet....

  Ellenőrzött ellenőrzés

  Produkt ist pünktlich angekommen.Anlage ausprobiert,war alles in Ordnung. Bin sehr zufrieden.

  A termék időben megérkezett. Kipróbált rendszer, minden rendben volt. Nagyon örülök.

  Ellenőrzött ellenőrzés

  Gutes Preis-Leistungsverhältnis. Gerät entspricht den Anforderungen. Nur hätte eine automatische Rückführung des Tonabnehmers dem Gerät gut gestanden.

  Megéri az árát. A készülék megfelel a követelményeknek. Csak a pickup automatikus visszaküldése illett volna jól a készülékhez.

  Ellenőrzött ellenőrzés

  Super Gerät

  Remek készülék

  Ellenőrzött ellenőrzés

  Sehr schade, nachdem alles angeschlossen war und die erst Platte aufgelegt wurde, mussten wir feststellen, dass die Nadel wohl defekt ist. Die Nadel sprang quer über die Platte und zerkratze diese. Nach weiteren zwei Platten mit Kratzern haben wir das Gerät wieder eingepackt und zurück geschickt. Gerade die Vielseitigkeit des Gerätes hatte mich begeistert und hätte gerne meine alten Kassetten wieder raus geholt. Retoure war aber unkompliziert und in Summe guter Service.

  Kár, hogy miután minden össze volt kötve és felkerült az első lemez, rá kellett jönnünk, hogy valószínűleg a tű hibás. A tű átugrott a lemezen, és megkarcolta. Két újabb karcos lemez után újra összepakoltuk és visszaküldtük a készüléket. Különösen lenyűgözött a készülék sokoldalúsága, és szerettem volna újra elővenni a régi kazettáimat. A visszaküldés egyszerű volt és összességében jó szolgáltatás.

  Ellenőrzött ellenőrzés

  sehr gutes Teil,spielt alle alten und neuen Medien ab. Kleines Manko, einen Tonregler vermiss ich schon...aber für das Geld,ansonsten Top!!

  nagyon jó rész, lejátssza az összes régi és új médiát. Kis hátrány, hiányzik a hangszínszabályozás... de a pénzért egyébként remek!

  Az összes értékelés megjelenítése Kevsebb értékelés megjelenítése