Caruso 2 az 1-ben tűzrakóhely

85 690 Ft ÁFA-val
 • 81 cm
 • kemence
 • 11 kg
Termékkód: 60002525
 • A termék jelenleg nincs raktáron A termék jelenleg nincs raktáron
 • Expressz kiszállítás
 • 14 napos elállási jog
 • Ingyenes szállítás 19 390 Ft felett Ingyenes kiszállítás kártyás vagy banki átutalással történő fizetés esetén

Fö jellemzök

 • Különleges hangulat: 58 cm átmérőjű tűzrakó tál hőálló, porlakkozott acélból

 • Duplán praktikus: romantikus tűzrakóhely és nemesacél grill egyben

 • Dekoratív: elegáns fekete dizájn, mely minden környezetbe illik

Termék leírása

élvezze a nyílt láng adta kellemes meleget a Blumfeldt Caruso 2 az 1-ben tűzrakó tállal, és használja ki a praktikus grillezés funkciót is.

A Blumfeldt Caruso 58 cm átmérőjű tűzrakó tál elég helyet kínál a faszénnel, tűzifával vagy grill brikettel létrehozott tábortűznek. Az egyszerű és elegáns állvány alap ügyesen tartja a tűzrakó tálat, hogy még szebb látvány nyújtson a benne rejlő lobogó tűz. A még kellemesebb szórakozás érdekében használja a Horiflex Swivel grillt, mely rozsdamentes acélból készült, 64 cm átmérőjű, eltávolítható grillráccsal rendelkezik, amellyel könnyedén megvendégelheti családját és barátait. A Blumfeldt Caruso a két praktikus fogantyúval kényelmesen áthelyezhető, az 5 kampó pedig a különböző grillező eszközök elhelyezésére szolgál. Ezen kívül rendelkezésre áll a tűzrakó tálhoz rögzített szeletelő deszka, valamint egy hamugyűjtő tál is.

Mindegy, hogy tűzrakó tál vagy minőségi grill: a Blumfeldt Caruso tűzrakó tál különleges hangulatot és kellemes meleget teremt a kertben, az udvaron vagy a teraszon. A tűzrakó tál teljes egészében rozsdamentes acélból készült, melynek nem csak rusztikus sármja van, de különösen robusztus és időjárásálló is. Az állvány alap fekete porlakkozással rendelkezik, amely attraktív külsőt kölcsönöz az eszköznek. A tűzrakó tálhoz egy tépődésálló védőburkolatot is szállítunk, mely 600D nylon anyagának köszönhetően ellenáll az időjárási viszontagságoknak.

A romantikus percekért és a kulináris specialitásokért: a Blumfeldt Caruso 2 az 1-ben tűzrakó tál kellemes légkört és baráti grillezési élményt biztosít.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a tűzrakó tálat összeszerelhető készletként szállítjuk. A szerelés a technikai adottságoktól függően kb. 20 percet vesz igénybe.

Tulajdonságok

 • Faszénnel, tűzifával vagy grill brikettel használható
 • Piszkavas a szikrafogó, valamint a grillrács megemeléséhez és a tűz felélénkítéséhez
 • Biztonságos és stabil állás
 • Hőálló lakkozás
 • Elegáns fekete külső
 • Lemosható és szakadásálló eső elleni védőburkolat 600D nylon anyagból

Termékkód: 60002525

Méretek és műszaki adatok

 • Méret: 81 x 108,5 x 102 cm (SZxMxM)
 • Grillrács átmérő: 55 cm
 • Tömeg: kb. 11 kg
 • Időjárás elleni védőburkolat Ø: kb. 68 cm
 • Időjárás elleni védőburkolat tömege: kb. 0,4 kg

Mi lett kiküldve?

 • 1 x tűzrakó tál (összeszerelhető készlet)
 • 1 x grillrács
 • 1 x időjárás elleni védőburkolat
 • Szerelési útmutató

Szállítási feltételek

A termék jelenleg nincs raktáron

Vásárlói értékelések
15 értékelés

Ezekről a termékekről még nem írtak recenziót

Vásárlói vélemények más országokból
Ellenőrzött ellenőrzés 13/06/2022

Zum grillen und für stockbrot super

Grillezéshez és kenyérrudakhoz kiváló

Ellenőrzött ellenőrzés 06/05/2022

Der Grill wurde pünktlich geliefert und war schnell und einfach aufgebaut. Leider fehlte die Hakenleiste, die nach Kontaktaufnahme nachgeliefert wurde. Die ist allerdings von schlechter Qualität, was auf den Bildern zu sehen ist. Die Schweißnähte sind sehr schlecht. Das Metall ist zudem scharfkantig. Sehr schade. Daher Abzug von den möglichen Sternen. Die Wärmeleistung kann ich noch nicht bewerten, da der Grill noch nicht in Gebrauch war.

A grillt időben kézbesítették, gyorsan és egyszerűen fel lehetett állítani. Sajnos a kapcsolatfelvétel után leszállított horogcsík hiányzott. Viszont rossz minőségű, ami a képeken is látszik. A hegesztések nagyon rosszak. A fém is éles szélű. Nagyon szerencsétlen. Ezért levonás a lehetséges csillagokból. A hőteljesítményt még nem tudom értékelni, mert a grill még nem volt használva.

Ellenőrzött ellenőrzés 30/04/2022

Das Ganze ist in halber Körperhöhe für Wirbelsäule super

Az egész remek a gerincnek fél testmagasságban

Ellenőrzött ellenőrzés 05/01/2022

Meine Eltern haben den Grill bestellt und sind etwas faul wenn es ums reklamieren geht (daher kann ich nicht sagen, wie sie auf die Mängel reagiert hätten). De Facto hatte der Grill Mängel bei der Anlieferung. Das Rost hing nicht mittig über der Feuerschale und an ein paar Stellen bröckelte sofort die Grundierung/Farbe ab. Nicht perfekt, aber nach eigener Reperatur funktioniert das Grillen gut.

A szüleim megrendelték a grillt, és kissé lusták a panaszkodás terén (így nem tudom megmondani, hogyan reagáltak volna a hibákra). Valójában a grillnek hibái voltak a szállításkor. A rács nem lógott középen a tűzőtál fölé, és az alapozó/festék azonnal összeomlott néhány helyen. Nem tökéletes, de saját javítások után a grillezés jól működik.

Ellenőrzött ellenőrzés 27/06/2021

Das Gitter-gerüst entspricht nicht dem Bild. Die 3 Standbeine sind sehr nah an der Feuerschale und meiner Ansicht viel zu kurz klein. Wären die Standbeine um 20 cm Länger würde die Konstruktion besser zur Feuerschale passen. Als Alternative kann man unter die Standbeine noch was dazu stellen welches diesen Defizite ausgleicht.

A rácsváz nem felel meg a képnek. A 3 láb nagyon közel van a tűztálhoz, és véleményem szerint túl rövid. Ha a lábak 20 cm-rel hosszabbak lennének, a szerkezet jobban illeszkedne a tűztálhoz. Alternatív megoldásként hozzáadhat valamit a lábak alá, ami kompenzálja ezeket a hiányosságokat.

Ellenőrzött ellenőrzés 20/05/2021

Sehr schön groß und somit Platz für fiele Leute... leider konnte wir ihn noch nicht testen. Wetter bedingt Das Ablage Brett passt leider nicht richtig ,des wegen ein Punkt Abzug

Nagyon nagy és ezért elfér néhány ember... sajnos még nem tudtuk tesztelni. A tárolódeszka az időjárás miatt sajnos nem illeszkedik megfelelően, ezért pont levonásra kerül

Ellenőrzött ellenőrzés 11/04/2021

Das Produkt hatte leichte Mängel, war etwas verzogen von Material her. Aber TOP Kundenservice !! :) Nach Reklamation und Telefonat wurde direkt eine Lösung gefunden sodass wir super zufrieden sind!

A termék enyhe hibás és anyagilag enyhén meghajlott. De TOP ügyfélszolgálat!! :) Reklamáció és telefonálás után azonnal meglett a megoldás, így maximálisan elégedettek vagyunk!

Ellenőrzött ellenőrzés 06/04/2021

An sich ist die Feuerschale super und sieht gut aus. Mein Problem ist das sie zu niedrig ist und schon ersten Rostflecken hat. Die Technik mit der Seilwinde ist super, aber wenn man das Rostgitter weg dreht, steht die Schale nicht mehr stabil. Deshalb gebe ich nur 4 Sterne und würde es auch weiterempfehlen.

Maga a tűztál nagyszerű és jól néz ki. Az a bajom, hogy túl alacsony és már rozsdafoltok vannak rajta. A kábelcsörlővel remek a technológia, de ha elfordítod a rácsot, a tál már nem stabil. Ezért csak 4 csillagot adok rá, és ajánlom másoknak is.

Ellenőrzött ellenőrzés 11/03/2021

Die Kombination aus Grill und Feuerschale ist klasse! Das die Roste sich schwenken lässt ist ein großer Vorteil gegenüber anderen Grills! Der angemessene Preis kommt da noch hinzu!

A grill és a tűztál kombinációja nagyszerű! A rácsok elfordíthatósága nagy előny a többi grillsütőhöz képest! Adjuk hozzá az elfogadható árat!

Ellenőrzött ellenőrzés 06/09/2020

Die Feuerschale war bei kühlen Temperaturen super. Beim Grillen passt sie allerdings nur knapp unter die 3 Beine des Grillgestells, die man nicht verstellen kann. Dadurch ließ sich auch der Grillrost nur um 1 Raste nach oben hängen was etwas schade ist. Deshalb auch der Minuspunkt.

A tűztál kiváló volt hűvös hőmérsékleten. Grillezéskor viszont csak közvetlenül a grillkeret 3 lába alá fér el, ami nem állítható. Emiatt a grillrácsot csak 1 fokkal lehetett felakasztani, ami egy kicsit kár. Innen a mínusz pont.

Ellenőrzött ellenőrzés 15/07/2020

Ich weiß gar nicht wo ich anfangen soll! Haben am Wochenende mit großer Familie gegrillt und ich bin einfach nur begeistert von dem Teil. Schnell aufgebaut macht der Grill einen stabilen Eindruck! Kohle Rein - großes Grillrost rüber (70cm) Fleisch rauf! Einfach mega praktisch! Als die erste Rutsche fertig war, einfach nach oben gekurbelt! Alles ist schön warm geblieben und nichts verbrannt. Als wir dann nochmal Kohle nachgefüllt haben, einfach den Galgen zur Seite gedreht und los. Wirklich Praktisch! Die Holzplatte ist sehr praktisch als Ablagefläche, muss aber auch nicht montiert werden wenn man diese nicht braucht! Ebenfalls als Feuerschale zu benutzen was wir dann abends gemacht haben! Die Kohle hatte noch Glut. Haben dann einfach den Galgen und das Holzbrett abgemacht und Feuerholz reingelegt. Perfekt. Ging sofort an. Also echt ein tolles Teil! Nur weiterzuempfehlen.....!

Nem tudom, hol kezdjem! Hétvégén egy nagy családdal grilleztünk, és nagyon örülök a résznek. A gyorsan összeszerelt grill erős benyomást kelt! Szén be - nagy grillrács (70 cm felett) Hús fel! Egyszerűen szuper praktikus! Amikor az első dia elkészült, csak fel kell forgatni! Minden szép és meleg maradt, és semmi sem égett. Amikor újra feltöltöttük a szenet, egyszerűen oldalra fordítottuk az akasztófát, és indultunk. Igazán praktikus! A falap nagyon praktikus tárolófelületként, de nem kell összeszerelni, ha nincs rá szükség! Tűztálnak is használható, amit este megtettünk! A szénnek még volt parázsa. Aztán egyszerűen leszedtük az akasztófát és a deszkát, és beraktunk tűzifát. Tökéletes. Azonnal indult. Szóval tényleg remek darab! Csak ajánlani lehet.....!

Ellenőrzött ellenőrzés 27/06/2020

Wir haben die Feuerschale bestellt da sie uns optisch sehr gut gefallen hat. Leider war bei der Lieferung der schwenkarm zu kurz und die Schalter verdellert. Ein Fuß hatte eine Delle. Ich habe den Verkäufer kontaktiert und er hat versprochen die Sendung umzutauschen. Darauf warte ich nun. Zweite Lieferung kam recht schnell. Wieder ist eine Delle am Fuß.und in der Feuerschale sind Kratzer. Der Rost hängt immer noch nicht mittig. Irgendwie ist die Aufhängung eine fehlkonstruktion. Der schwenkrost bleibt beim hochkurbeln immer an der befestigungsmutter hängen. Da uns die Feuerschale edoch optisch zusagt behalten wir sie trotz der Mängel. Der Lieferant hat uns wegen der Mängel den vorgeschlagenen Betrag zurück überwiesen. Sehr kulant

Megrendeltük a tűztálat, mert nagyon tetszett a kinézete. Sajnos a kiszállításkor a forgókar túl rövid volt és a kapcsolók behorpadtak. Az egyik lábán horpadt volt. Felvettem a kapcsolatot az eladóval és megígérte, hogy kicseréli a küldeményt. Most erre várok. A második szállítás nagyon gyorsan megérkezett. A talpon van még egy horpadás és a tűztálban karcok vannak. A rács még mindig nem lóg középen. Valahogy rosszul van megtervezve a felfüggesztés. A forgórostély felhajtva mindig a rögzítőanyán marad. Mivel szeretjük a tűztál kinézetét, a hibák ellenére megtartjuk. A szállító a hiányosságok miatt visszautalta nekünk az ajánlott összeget. Nagyon befogadó

Ellenőrzött ellenőrzés 04/06/2020

Ich habe mir die 2 in 1 Feuerschale gekauft, da ich gerne Steaks in einer Eisenpfanne über dem direkten Feuer zubereite. Allerdings ist es dort oftmals so heiß, dass man schlecht an das Bratgut kommt zum balsamieren oder wenden. Dafür ist die erhöhte Feuerschale mit Standbein wie gemacht. Jetzt kann ich im sitzen meine Steaks über offener Flamme grillen. Einzigen Punktabzug bekommt der Rosteinsatz, dieser ist sehr breit gefächert und schlecht verarbeitet. Aber sonst alles prima. Aufbau ist auch kinderleicht.

A 2 az 1-ben tűztálat azért vettem, mert szeretek steaket vasserpenyőben, közvetlen tűzön sütni. Ott azonban gyakran olyan meleg van, hogy nehéz hozzáférni a sült ételhez balzsamozáshoz vagy forgatáshoz. A megemelt tűztálca állvánnyal tökéletes erre. Most már ülve is grillezhetem a steakjeimet nyílt lángon. Az egyetlen pont levonása a rostélybetét, ami nagyon széles és rosszul készült. De egyébként minden rendben volt. Az összeszerelés is nagyon egyszerű.

Ellenőrzött ellenőrzés 14/05/2020

Hallo …. den Grill möchte ich gerne so bewerten: zusammen Gebaut sieht er wirklich gut aus nur die Verarbeitung sowie Material Qualität ist etwas dürftig, ziemlich dünn das Ganze. Alles etwas primitiv gemacht und verbaut. Aschekasten ist schmaler als das Loch wodurch die Asche muss, sprich etwas Asche geht auf alle Fälle daneben. Die M8 Muttern darf man nicht zu sehr anziehen den dann drehen sie gleich durch… den Galgen musste ich mir erst noch etwas zurecht biegen damit der Rost genau über der Feuerschale sitzt. Soweit ganz ok … Preisleistung ist ok wobei 150,- € wären da angemessen. Das schlimmste an der ganzen Sache war der Versand, Lieferzeit ganze 10 Tage. Davon waren 6 Tage im Versand als elektronisch Angekündigt vermerkt, das lag aber nicht am Paket Service …. Sondern am Verkäufer. Wer etwas Besseres möchte, sollte nochmals das gleiche Geld für nen guten Schwenkgrill nehmen. Von mir gibt’s von 5 Sternen … 3 Sterne

Helló …. A grillsütőt így szeretném értékelni: Összerakva nagyon jól néz ki, de a kidolgozása és az anyagminősége kicsit rossz, elég vékony az egész. Mindent kissé primitíven készítettek és szereltek fel. A hamutartó keskenyebb, mint a lyuk, ami azt jelenti, hogy bizonyos hamu biztosan eltéved. Az M8-as anyákat nem szabad nagyon meghúzni, mert akkor elkezdenek forogni... Először kicsit meg kellett hajlítani az akasztófát, hogy a rács pontosan a tűztál fölé üljön. Eddig rendben van... Ár teljesítmény rendben van, bár 150 € megfelelő lenne. A legrosszabb az egészben a szállítás volt, a szállítási idő 10 nap volt. Ebből 6 nap az elektronikusan meghirdetett szállításban volt feltüntetve, de ez nem a csomagküldő szolgáltatás miatt volt... De az eladón. Ha valami jobbat szeretne, költse el újra ugyanazt a pénzt egy jó forgó grillre. Tőlem 5 csillag... 3 csillag

Ellenőrzött ellenőrzés 15/07/2019

Ein wirklich toller großer Grill der für Partys mit vielen Personen perfekt geeignet ist. Was mir sehr gefällt ist die höhe der grill Fläche. Angenehm ohne bücken also perfekt für Erwachsene. Die Verarbeitung ist solala. Heißt der gitterrost ist leicht insich verzogen was aber wohl dem scheißlehrling geschuldet ist. Für die Aussage Edelstahl finde ich es schade das er bei mir nach ca. 6mal grillen schon starke rosterscheinungen in der Feuerschale hat. Die Griffe sind nicht sauber geheftet bzw warn verzogen so das ein anbringen nur mit einem Hammer möglich war. Fazit: preisleistung 8 von 10 punkten Für viel Personen super geeignet Würde ich diesen Grill wieder kaufen? Daumen hoch.

Egy igazán nagyszerű nagyméretű grill, amely tökéletes a sok fős bulikhoz. Amit nagyon szeretek, az a grillfelület magassága. Kényelmes lehajlás nélkül, így tökéletes a felnőttek számára. A feldolgozás ilyen-olyan. Ez azt jelenti, hogy a rács kissé meggörbült, ami valószínűleg a szar tanítványnak köszönhető. Ami a rozsdamentes acélból készült állítást illeti, szerintem kár, hogy kb 6 grillezés után már a rozsdásodás jelei mutatkoznak a tűztálban. A fogantyúk nem voltak szépen összetűzve, vagy elvetemültek, így csak kalapáccsal lehetett rögzíteni. Következtetés: árteljesítmény 10-ből 8 pont Sokak számára nagyszerű Megvenném újra ezt a grillsütőt? Remek.