Törülközőtartó

20 790 Ft ÁFA-val
 • 0
 • 42 cm
 • törölközőtartó
Termékkód: 10038030
Törülközőtartó
20 790 Ft ÁFA-val
Más állapotban is elérhető
 • Újracsomagolt termék vásárlása
  Ez a termék újcsomagolt vagy kisebb csomagolási sérüléssel rendelkező tétel. A termék teljes működőképességét ellenőriztük. 3 év garanciát vállalunk.
  18 710 Ft
 • Használat jeleit mutató termék vásárlása
  Ügyfél által tesztelt vagy rövid ideig használt áru. A terméken csak enyhe kopásnyomok láthatók, például karcok vagy sérülések a dobozon/külső csomagoláson. A termék minden eredeti funkcióval rendelkezik, működését ellenőriztük. 3 év garanciát vállalunk.
  17 670 Ft 19 090 Ft
 • Utolsó darabok a raktáron. Utolsó darabok a raktáron.
 • Kézbesítési idő: 4 - 6 munkanap Kézbesítési idő: 4 - 6 munkanap
 • Expressz kiszállítás
 • 14 napos elállási jog
 • Ingyenes szállítás 19 390 Ft felett Ingyenes kiszállítás kártyás vagy banki átutalással történő fizetés esetén

Fö jellemzök

 • Száraz és nem gyűrött: modern formatervezett törlüközőtartó

 • Helytakarékos: 3 rúd kisebb és nagyobb törülközőkre

 • Gyönyörű fokozatosság: praktikus szerkezet több szintben a maximális kényelem érdekében

Termék leírása

Ki ne ismerné ezt? A törülköző mindig útban van, vagy nem tud rendesen megszáradni, ha a kád oldalára vagy a radiátorra van terítve. Mostantól kezdve ennek vége, mert a Klarstein bambuswald törülközőtartónak köszönhetően a törülközőit tökéletesen ki tudja teríteni és meg tudja szárítani. Ezenkívül a törülközőállvány látványnak sem utolsó: szögletes szerkezete van és valódi bambuszból készült, ennek köszönhetően úgy néz ki, mint a fürdőszoba díszítőeleme. 

Különlegesség: egyedülálló többszintes megjelenés! 3 különböző rúd pontosan illeszkedik egymáshoz és törülközőállványt alkot, amelyet téglalap alakú állvány köt össze. Elég hely van rajta kisebb és nagyobb törülközők számára. A törülközőket ideálisan szét lehet teríteni, ami azt jelenti, hogy gyorsan megszáradnak és nem lesznek gyűröttek. A különböző rúdmagasságok nemcsak kifinomult, fokozatosan növekvő megjelenést nyújtanak, hanem gondoskodnak a kényelemről is. Ugyanis a felakasztott törülközőket kényelmesen el tudja érni egyetlen mozdulattal. Az ívelt oldalszegélyek nemcsak a szerkezet stabilitásáról gondoskodnak, hanem helyet kínálnak egyéb fürdőszobai kiegészítők felakasztására is.

Szögletes mint formatervezett darab ipari megjelenéssel: A Klarstein bambuswald törülközőtartón tökéletesen megszáradnak a fürdőlepedők, és egyben modern hellyé varázsolja a fürdőszobát vagy a nappalit.

   

Tulajdonságok

 • anyaga: 100 % bambusz
 • modern segítő a mindennapokra
 • praktikus szárító törülközők részére
 • gyors száradás gyűrődések nélkül
 • több törülköző részére
 • 3 különböző rúdmagasság
 • rendkívül stabil szerkezet
 • formatervezett
 • szögletes kivitelezés egyenes szegélyekkel
 • kiváló minőség hosszú élettartammal
Termékkód: 10038030

Méretek és műszaki adatok

 • teljes méret: kb. 42 x 80 x 24 cm (SZ x M x M)
 • felső rúd magassága: kb 80 cm
 • középső rúd magassága: kb. 70 cm
 • alsó rúd magassága: kb. 60 cm
 • tömeg: kb. 10 kg

Mi lett kiküldve?

 • 1 x törülközőtartó 

Szállítási feltételek

Utolsó darabok a raktáron.

Kézbesítési idő: 4 - 6 munkanap

Vásárlói értékelések
17 értékelés

Ezekről a termékekről még nem írtak recenziót

Vásárlói vélemények más országokból
Ellenőrzött ellenőrzés 12/10/2022

Sehr schick, allerdings sollte man genügend Platz dafür haben

Nagyon elegáns, de legyen elég hely hozzá

Ellenőrzött ellenőrzés 14/06/2022

Zusammengebaut, in die entsprechende Nische gestellt, läuft. Wirkt stabil und qualitativ hochwertig. Ich bin komplett zufrieden.

Összeszerelve, a megfelelő fülkében elhelyezve, fut. Stabilnak és jó minőségűnek tűnik. Teljesen elégedett vagyok.

Ellenőrzött ellenőrzés 15/03/2022

Teile sind qualitativ schlecht verarbeitet. Ist keine klare Kaufempfehlung.

Az alkatrészek rossz minőségűek. Nem egyértelmű vásárlási ajánlás.

Ellenőrzött ellenőrzés 13/02/2022

Wir haben diesen Handtuchhalter bestellt, bereits im Wissen, dass diese Halterungen hier klein ausfallen. Auf den Bildern bei diesem und ähnlichen Handtuchhaltern wirkt es trotzdem so, als ob ein mittelgroßes Handtuch gut Platz hätte - in Wahrheit passt hier nur ein kleines Handtuch pro Halter drauf. Insgesamt also ein schöner Handtuchhalter für 3 kleine Handtücher (Hände abtrocknen) geeignet.

Megrendeltük ezt a törölközőtartót, már tudva, hogy ezek a konzolok kicsik. Az ilyen és ehhez hasonló törülközőtartókról készült képeken még mindig úgy tűnik, mintha egy közepes méretű törölközőnek lenne elég hely - a valóságban sínenként csak egy kis törölköző fér el rajta. Összességében tehát egy szép törölközőtartó 3 kis törölköző számára (a kézszárításhoz).

Ellenőrzött ellenőrzés 31/10/2021

Haben den Handtuchhalter umfunktioniert in einen Herrendiener für den nicht genug Platz vorhanden war. Passt super in unser Schlafzimmer in eine kleine Ecke, stört nicht und erfüllt den gewünschten Zweck.

A törölközőtartót inassá alakították át, aminek nem volt elég hely. Tökéletesen elfér a hálószobánk egy kis sarkában, nem akadályoz és a rendeltetését szolgálja.

Ellenőrzött ellenőrzés 20/04/2021

Das Produckt trifft optisch und funktionell die Erwartungen. An einem Bauteil war etwas Holz abgesplittert. Deshalb gebe ich einen Punkt weniger.

A termék vizuálisan és funkcionálisan is megfelel az elvárásoknak. Néhány fa az egyik alkatrészről leszakadt. Ezért egy ponttal kevesebbet adok.

Ellenőrzött ellenőrzés 14/04/2021

Qualität und Preis top

Minőség és ár csúcs

Ellenőrzött ellenőrzés 16/03/2021

Schnelle, sehr schnelle Lieferung. Aufbau einfach, gute Beschreibung dabei, sieht gut aus. Sollte Bambus weisse Flecken kriegen wg Feuchtigkeit, geht es mit Olivenöl super weg

Gyors, nagyon gyors szállítás. Egyszerű összeszerelés, jó leírás, jól néz ki. Ha a bambusz fehér foltokat kap a nedvesség miatt, az olívaolaj nagyszerű módja annak eltávolítására

Ellenőrzött ellenőrzés 17/01/2021

Ich habe mich für dieses Produkt entschieden, weil es so klein ist. Die Verarbeitung könnte etwas besser sein. Z.B. besser vorgebohrte Löcher oder Unterlegscheiben zum besseren festziehen. Zuerst dachte ich, dass zwei runde Stangen fehlen, aber dann ist der Groschen doch noch gefallen: sie müssen durch die Stange gesteckt werden,also braucht man nicht 4, sondern nur 2. Das ist auf der Anleitung nicht so gut zu sehen. Die Standfestigkeit ist etwas dürftig, aber er hält die Sachen. Beim zusammenschauben ist mir eine Stange gesplittert. Fazit: Ganz ok für den Preis

Azért választottam ezt a terméket, mert nagyon kicsi. A feldolgozás lehetne egy kicsit jobb. Pl. jobb előfúrt lyukak vagy alátétek a jobb meghúzáshoz. Először azt hittem, hogy hiányzik két kerek rúd, de aztán leesett a fillér: át kell őket dugni a rúdon, így nem 4 kell, hanem csak 2. Az instrukciókból ez nem nagyon látszik. A stabilitás kissé gyenge, de megállja a helyét. Egy rúd eltört, amikor összeraktam. Következtetés: Árához képest teljesen rendben van

Ellenőrzött ellenőrzés 12/01/2021

Der Ständer ist schön und stabil. Die Löcher waren zu klein, sodaß der Aufbau tatsächlich ein kleinerer Akt war.

Az állvány szép és stabil. A lyukak túl kicsik voltak, így a megépítése valójában egy kisebb művelet volt.

Ellenőrzött ellenőrzés 03/01/2021

Hübsches Deko-Element. Am Holz ist nichts auszusetzen, allerdings hatte ich durchaus Schwierigkeiten die Schrauben händisch einzudrehen. Mit einem Akku-Schrauber dürfte das aber kein Problem sein. Sehr schwere Gegenstände sollte man dem Handtuchhalter vielleicht nicht zumuten, Kleidung, Handtücher, etc. geht aber problemlos.

Szép díszítő elem. A fának semmi baja, de elég nehezen csavartam be kézzel a csavarokat. Akkus csavarhúzóval ez nem lehet probléma. Nagyon nehéz tárgyakat talán nem kell számítani a törölközőtartóra, de a ruhák, törölközők stb.

Ellenőrzött ellenőrzés 03/01/2021

Der Bambus Handuchhalter ist ideal für kleine Badezimmer mit wenig Platz. Er sieht schön aus auch weil er aus Bambus ist. Ist er erst einmal zusammen geschraubt ist alles ok. Aber die Schrauben gehen nicht so gut rein hatte etwas Probleme evtl für ein Profi leichter. Aber hat meine Erwartungen erfüllt.

A bambusz törülközőtartó ideális kis fürdőszobákba, ahol kevés hely van. Azért is jól néz ki, mert bambuszból készült. Ha össze van csavarva minden rendben van. De a csavarok nem mennek be olyan jól, volt néhány probléma, talán könnyebb egy szakember számára. De megfelelt az elvárásaimnak.

Ellenőrzött ellenőrzés 04/03/2020

Praktischer, kleiner Handtuchhalter. Die Montage war einfach und selbsterklärend.

Praktikus, kis törölközőtartó. A telepítés egyszerű és magától értetődő volt.

Ellenőrzött ellenőrzés 18/02/2020

Schnell und unkompliziert aufbaubar.

Gyorsan és egyszerűen beállítható.

Ellenőrzött ellenőrzés 08/02/2020

Der Handtuchhalter sieht sehr schick und Wertigkeit aus. Er ist jedoch keine 82cm hoch wie in der Beschreibung steht!

A törölközőtartó nagyon elegánsnak és értékesnek tűnik. Viszont nem 82cm magas ahogy a leírásban szerepel!

Ellenőrzött ellenőrzés 23/01/2020

Der Handtuchhalter kam gut verpackt an mit einer entsprechenden Aufbauanleitung. Ehrlich gesagt kommt man aber auch gut ohne die Anleitung zurecht, letztlich gibt es nicht viele Möglichkeiten den Handtuchständer zusammenzubauen. Man braucht etwa Kraft für die Schrauben (ich habe das Produkt als Frau zusammengebaut ;-) ). Es ist alles stabil, was ich anfänglich ehrlich bezweifelt hatte. Durch die natürliche Holzoptik sieht er auch sehr schön aus. Wir haben sämtlich Badmöbel auf Bambus umgestellt. Der Umwelt zu Liebe wollten wir auf Plastik verzichten. Alles Top!

A törölközőtartó jól becsomagolva érkezett összeszerelési útmutatóval. Hogy őszinte legyek, az instrukciók nélkül is jól meg lehet boldogulni, végső soron a törülközőtartó összeszerelésének nem sok módja van. Kell egy kis erő a csavarokhoz (nőként szereltem össze a terméket ;-) ). Minden stabil, amiben eleinte őszintén kételkedtem. A természetes fa megjelenése is nagyon szép megjelenést biztosít. Minden fürdőszoba bútort bambuszra cseréltünk. A környezetvédelem érdekében műanyag nélkül akartunk lenni. Minden tökéletes!

Ellenőrzött ellenőrzés 10/01/2020

Der Handtuchständer kam zeitlich wie erwartet bei uns an. Die Montage war einfach und das Holz sieht wirklich schön und hochwertig aus. Die höchste Handtuchleiste ist für unser Waschbecken leider noch immer etwas niedrig - es hilft also, die Maße zu beachten. Wir haben ihn daher in einer Ecke im Badezimmer platziert, wo er sehr dekorativ aussieht. Alles in allem sind wir sehr zufrieden damit.

A törölközőtartó a vártnak megfelelően időben megérkezett. Az összeszerelés egyszerű volt, és a fa nagyon szép és jó minőségű. Sajnos a legmagasabb törölközőtartónk még mindig kicsit alacsonyan van a mosdókagylónkhoz képest - így segít odafigyelni a méretekre. Ezért a fürdőszoba egyik sarkába helyeztük, ahol nagyon dekoratívnak tűnik. Összességében nagyon elégedettek vagyunk vele.