Nitro, terasz hősugárzó, 1500 W, aranyozott elektroncső, IP55, alumínium
Nitro, terasz hősugárzó, 1500 W, aranyozott elektroncső, IP55, alumínium
Nitro, terasz hősugárzó, 1500 W, aranyozott elektroncső, IP55, alumínium
Nitro, terasz hősugárzó, 1500 W, aranyozott elektroncső, IP55, alumínium
Nitro, terasz hősugárzó, 1500 W, aranyozott elektroncső, IP55, alumínium
Nitro, terasz hősugárzó, 1500 W, aranyozott elektroncső, IP55, alumínium
Nitro, terasz hősugárzó, 1500 W, aranyozott elektroncső, IP55, alumínium
Nitro, terasz hősugárzó, 1500 W, aranyozott elektroncső, IP55, alumínium

Nitro terasz hősugárzó

Sugárzó fűtés, Infravörös sugárzó fűtőberendezés Fekete 1500 watt
71 290 Ft 90 490 Ft ÁFA-val

Nitro terasz hősugárzó

71 290 Ft 90 490 Ft ÁFA-val
Utolsó darabok a raktáron. Kézbesítési idő: 4 - 6 munkanap
14 napos elállási jog

Fö jellemzök

Infravörös hősugárzó, 1500 W teljesítménnyel, időzítővel, teraszra és erkélyre

Nagyon hatékony és takarékos üzemelés - közvetlenül a személyeket és tárgyakat melegíti fel

A legmodernebb infravörös technológiával, rövid hullámokkal, nem vakít el

Termék leírása

Amíg fel nem jönnek a csillagok: A Blumfeldt Nitro hősugárzó gondoskodik a kellemes hőmérsékletről és hangulatról az erkélyen vagy a teraszon, hosszan, napnyugta után is.

Mindig tökéletes meleg! A nagyon hatékony, 1500 W-os halogénes arany elektroncsövek a hozott energia akár 90 %-át is hővé alakítják át. Az infravörös sugárzás nem pazarolja az energiát az egész helyiség felmelegítésére, hanem pontosan a személyekre és tárgyakra viszi át a hőt. A hősugárzónak nincs szüksége felmelegedési időre, közvetlenül a bekapcsolás után sugározza az infravörös hőt a falról vagy a mennyezetről, 750 vagy 1500 W értékben. Az aranyozott infravörös elektroncső minimálisra csökkenti a megvilágítást, miközben a vörös fény kellemes atmoszférát teremt.

A fali hősugárzó alumíniumból készült, amelynek köszönhetően robusztus és ellenáll a nedvességnek. IP55 védelmet is kínál. A távirányító az eszköz egyszerű vezérlésére szolgál.

Nem vakít el, hangtalan és nem bocsájt ki káros anyagokat: A Blumfeldt Nitro az infravörös sugárzás modern technológiáját használja fel. Nagyon hatékony és pontos. Garantálja a mindig meleg környezetet- kint és bent egyaránt.

Bővebben

Tulajdonságok

Használati útmutató letöltése
 • Hatókör: 10 m
 • Hatékonysági fokozat: > 99 %
 • Fényáramlás: 33,7 Lm
 • 2 fokozat: 750 W és 1500 W
 • Infravörös elektroncsövek élettartama: 5000 – 10000 óra
 • Fénye nem vakít el az alacsony fényáramlásnak köszönhetően
 • Rövid hullámú infravörös sugárzás (fényhatékonyság: 92 %)
 • Ellenáll az időjárási hatásoknak (porszórt festék)
 • Bent és kint is használható, IP55 védettségi osztály
 • Robusztus konstrukció alumíniumból, védőráccsal
 • Védettség a fröccsenő vízzel szemben
 • Falra vagy mennyezetre szerelhető (szereléshez szükséges anyagok mellékelve)
 • Szín: fekete
 • Áramellátás: 220-240 V, 50-60 Hz
Nitro, terasz hősugárzó, 1500 W, aranyozott elektroncső, IP55, alumínium

Méretek és műszaki adatok

 • Méretek: kb. 60 x 10 x 6 cm (SzxMxM)
 • Távolság a faltól: 8 cm
 • Kábel hosszúsága: 1,8 m
 • Tömeg: kb. 1,8 kg

Mi lett kiküldve?

 • 1 x infravörös hősugárzó, aranyozott elektroncsővel
 • 1 x távirányító
 • 1 x rögzítéshez szükséges anyagok
 • Használati útmutató

Szállítási feltételek

Utolsó darabok a raktáron. Kézbesítési idő: 4 - 6 munkanap

Vásárlói értékelések

(10 értékelés) Írjon értékelést
Ezekről a termékekről még nem írtak recenziót

Vásárlói vélemények más országokból

Ellenőrzött ellenőrzés

Für einen strahler ein schönes zartes gerät. Der strahlwinkel etwas klein. Aber es passt,tadellos, Danke christian

Gyönyörű, finom készülék reflektornak. A sugárzási szög egy kicsit kicsi. De tökéletesen illik, köszönöm Christian

Ellenőrzött ellenőrzés

Der Infrarot-Heizstrahler hat eine super gute Leistung, sieht sehr hochwertig aus und ist sehr schön kompakt. Würde ich auf jeden Fall wieder kaufen.

Az infravörös melegítő szuper jó teljesítményt nyújt, nagyon jó minőségűnek tűnik és nagyon kompakt. Biztosan újra venném.

Ellenőrzött ellenőrzés

bis jetzt Danz zufrieden, kann noch keine Langzeitbeurteilung abgeben. Anschlusskabel könnte etwas länger sein.

Danz eddig elégedett, hosszú távú értékelést még nem tud adni. A csatlakozó kábel lehetne kicsit hosszabb.

Ellenőrzött ellenőrzés

Sehr gut

Nagyon jó

Ellenőrzött ellenőrzés

An sich ein sehr gutes Produkt. Allerdings stimmt die Reichweite micht wirklich. Hier war bei uns nach 5 Metern Schluß

Összességében nagyon jó termék. A tartomány azonban nagyon megfelelő számomra. 5 méter után itt volt számunkra a vége

Ellenőrzött ellenőrzés

Sehr rasche, gut verpackte Lieferu.g, einfachste Montage, ei.stellbarer Neigungswinkel, zweistufig mit Hauptschalter und Fernbedienung. Mit dieser sind auch mehrere Geräte schaltbar. Heizt sofort und im Durchmesser von 3m fa.tastisch!

Nagyon gyors, jól csomagolt szállítás, nagyon egyszerű összeszerelés, állítható dőlésszög, kétfokozatú főkapcsolóval és távirányítóval. Ezzel több eszközt is lehet váltani. Azonnal felmelegszik és 3m átmérőjével fa.tasztikus!

Ellenőrzött ellenőrzés

Genau das, was ich gesucht habe! Ein Terassenstrahler, der sofort wärmt, wenn man im Winter für ein paar Minuten draußen in der Kälte steht! Einfach zu montieren- super!

Pontosan azt, amit kerestem! Teraszfűtés, amely azonnal felmelegít, ha télen pár percet kint állsz a hidegben! Könnyen összeszerelhető - nagyszerű!

Ellenőrzött ellenőrzés

Der Heizstrahler funktioniert einwandfrei und ist völlig geräuschlos. Er ist sowohl für die Wand- als auch für die Deckenmontage geeignet. Die Heizleistung von 1500 W ist bei der Deckenmontage (Deckenhöhe 275 cm) gerade noch ausreichend. Die beiliegende Beschreibung ist jedoch unbefriedigend, führt zur Verunsicherung des Verbrauchers. Die Sicherheitshinweise darin, was Montage betrifft, sind bei Weitem übertrieben und somit unzutreffend. So ist zum Beispiel die erforderliche min. Entfernung vom Heizstrahler zu einer Glaswand mit 2 m angegeben. Aber auch nur bei einem Abstand von 1 m bleibt die Glaswand kühl oder nur leicht lauwarm. Die Sonnenstrahlen erwärmen Sie mehr. Wegen der irreführenden Angaben in der Beschreibung nur 3 Sterne.

A sugárzó fűtés tökéletesen működik és teljesen hangtalan. Falra és mennyezetre is egyaránt alkalmas. Az 1500 W-os hőteljesítmény éppen elegendő a mennyezeti felszereléshez (275 cm-es mennyezetmagasság). A mellékelt leírás azonban nem kielégítő, és zavart kelt a fogyasztókban. A benne található biztonsági utasítások, ami az összeszerelést illeti, messze túlzóak, ezért pontatlanok. Például a sugárzó fűtőtest és az üvegfal közötti minimális távolság 2 m. De az üvegfal 1 m távolságban is hűvös vagy csak enyhén langyos marad. A napsugarak jobban felmelegítenek. Csak 3 csillag a leírásban szereplő félrevezető információk miatt.

Ellenőrzött ellenőrzés

wie versprochen, er heizt sofort los . kinderleichte Bedienung. für meine Bedürfnisse (rauchen auf der Terrasse) absolut perfekt. die wärmeausstrahlung ist vollkommen ausreichend mit den 2 stufen .

ahogy ígértem azonnal felmelegszik. könnyű kezelhetőség. az én igényeimnek (dohányzás a teraszon) teljesen tökéletes. a hősugárzás teljesen elegendő a 2 fokozattal.

Ellenőrzött ellenőrzés

Lange gesucht, endlich gefunden! Der Infrarotstrahler von Blumfeldt ist sehr gut! Er hat eine Goldröhre mit einem hohen Anteil an Infrarotlicht. Genau dieser hohe Anteil von Infrarotstrahlen ist für die medizinische Wärmebehandlung wichtig. Ich habe den Infrarotstrahler auf einen Ständer montiert und verwende ihn, wie bei einer "Infrarotkabine" zur medizinischen Wärmebehandlung. Man kann bei Bronchitis den Oberkörper bestrahlen oder Arme und Beine oder den ganzen Körper. Die Strahlungswärme ist sehr angenehm das rote Licht blendet nicht und der hohe Anteil an Infrarotlicht ist sehr angenehm und heilend. Es ist wie bei einem Sonnenbad! Die erste Heizstufe mit 750 Watt ist bereits völlig ausreichen. Auf der Terrasse als Wärmestrahler ist er sehr angenehm, da das Infrarotlicht nicht blendet. Die deutsche Qualität des Strahlers ist bemerkbar! Als Badestrahler schnell, wohltuend und entspannend und gesund!

Hosszan kerestük, végre megtaláltuk! Nagyon jó a Blumfeldt infrafűtő! Arany csővel rendelkezik, magas százalékos infravörös fénnyel. Az orvosi hőkezelés szempontjából éppen ez a nagy arányú infravörös sugárzás fontos. Az infrafűtőt egy állványra szereltem és "infrakabinként" használom orvosi hőkezelésre. Hörghurut esetén besugározhatja a felsőtestet, a karokat és a lábakat, vagy az egész testet. A sugárzó hő nagyon kellemes, a vörös fény nem vakít, az infravörös fény magas aránya pedig nagyon kellemes és gyógyító hatású. Olyan, mint a napozás! Az első fűtési fokozat 750 watttal már teljesen elegendő. Nagyon kellemes a teraszon hősugárzóként, mert az infra fény nem vakít. A radiátor német minősége szembetűnő! Fürdőmelegítőként gyors, nyugtató, pihentető és egészséges!

Az összes értékelés megjelenítése Kevsebb értékelés megjelenítése