Rovarhotel cövekkel földbe rögzítéshez

15 990 Ft 21 490 Ft ÁFA-val
 • 0
 • 15 cm
 • rovar ház
Termékkód: 10038033
Más állapotban is elérhető
 • Használat jeleit mutató termék vásárlása
  Ügyfél által tesztelt vagy rövid ideig használt áru. A terméken csak enyhe kopásnyomok láthatók, például karcok vagy sérülések a dobozon/külső csomagoláson. A termék minden eredeti funkcióval rendelkezik, működését ellenőriztük. 3 év garanciát vállalunk.
  13 590 Ft 21 490 Ft
 • A termék jelenleg nincs raktáron A termék jelenleg nincs raktáron
 • Expressz kiszállítás
 • 14 napos elállási jog
 • Ingyenes szállítás 19 390 Ft felett Ingyenes kiszállítás kártyás vagy banki átutalással történő fizetés esetén

Fö jellemzök

 • Bogarak élete: rovarszálloda fából, különféle rekeszekkel

 • Szilárd és stílusos: fa tetővel és cövekkel a földbe rögzítéshez praktikus elhelyezés céljából

 • Értékes élettér: alkalmas vadméhek, legyek, bogarak, lepkék és más hasznos rovarok számára

Termék leírása

A Klarstein bambuswald rovarhotellel sok jót tehet - magának, kertjének és a környezetének egyaránt. A hasznos rovarok számára kézzel készített, számos üreggel rendelkező szálloda mágikusan vonzza a méheket, bogarakat, legyeket és a lepkéket. A keskeny rovarháznak egész évben a kertben kell maradnia, mert menedékként, fészkelőhelyként és egyben telelőhelyként is szolgál!

Ennek a kézzel készített házacskának a fájában számos üreg található, ezen kívül néhány bambuszcső is, amely jó szolgálatot tesz a méhek fészkelésénél és alvásánál. A három alsó kamra fenyőtobozokkal, fűrrészporral, illetve fadarabokkal van megtöltve, ez elsősorban a legyeket és a bogarakat vonzza! A közepében található a lepkeház, amely alkalmas menedékhelyet biztosít ezeknek a rovaroknak. 

A vadméhek számára készült szálloda gyönyörű figyelemfelkeltő, eredeti ajándékötlet és nagyszerű megfigyelési lehetőség gyermekek és a természet szerelmesei számára. Különösen tavasszal és nyáron figyelheti a rovarok ki- és berepülését, amely új életre kelti a kertjét! A jól látogatott rovarház jelentős előnyt jelent a környező vidék számára is: kis lakói ugyanis szorgalmasan gondoskodnak a gyümölcsfák és a virágok beporzásáról!

A Klarstein bambuswald rovarhotelt állítsa fel a kertben széltől és esőtől védett helyen úgy, hogy a cöveket mélyen leássa a földbe. A rovarházat egész évben hagyja a helyén, hogy a rovarok zavartalanul látogathassák. A méhek szeretik a meleget és a napsütést - ezért irányítsa a rovarházat dél vagy délkeleti irányba. A rovarhotelnek szabad repülési pályára és a közelében sok növényre van szüksége. 

Tulajdonságok

 • 7-emeletes "toronyház" rovarok részére időjárásálló aszfalt tetővel
 • 80 cm magas cövek a földbe való rögzítésre szolgál
 • vadméhek, legyek, bogarak, lepkék és más hasznos rovarok számára
 • különféle kamrák
 • többféle természetes anyag (például bambuszcsövek, fadarabok, fenyőtobozok)
 • fészkelésre, menedéknek és áttelelésre
Termékkód: 10038033

Méretek és műszaki adatok

 • méret (cövek nélkül): kb. 15 x 79 x 11 cm (SZ x M x M)
 • cövek földbe rögzítéshez: kb. 80 cm hosszúság

Mi lett kiküldve?

 • 1 x rovarhotel
 • 1 x cövek földbe rögzítéshez

Szállítási feltételek

A termék jelenleg nincs raktáron

Vásárlói értékelések
14 értékelés

Ezekről a termékekről még nem írtak recenziót

Vásárlói vélemények más országokból
Ellenőrzött ellenőrzés 14/06/2022

Schon einige Wildbienen eingezogen =)

Már megmozgatott néhány vadméh =)

Ellenőrzött ellenőrzés 01/05/2021

Ist ein Hingucker, dabei ist die Länge ausschlaggebend. Wurde schon nach ein paar Tagen von Bienen in Beschlag genommen. Über die Wetterfestigkeit kann noch keine Aussage getroffen werden. Allerdings ist das Holz unbehandelt und wird natürlich irgendwann nicht mehr gut aussehen, aber das ist ja den Insekten egal, nur wir Menschen haben damit ein Problem.

Figyelemfelkeltő, a hossza a döntő. Néhány nap múlva átvették a méhek. Az időjárásállóságról egyelőre nem lehet nyilatkozni. A fa azonban kezeletlen, és egy bizonyos ponton persze már nem fog jól kinézni, de a rovarokat ez nem érdekli, csak nekünk, embereknek van vele gond.

Ellenőrzött ellenőrzés 21/04/2021

Wir sind begeistert und freuen uns auf die ersten Bewohner.

Nagyon örülünk és várjuk az első lakókat.

Ellenőrzött ellenőrzés 31/03/2021

...und ich war bereit den Preis zu zahlen, aber die Qualität der Bohrungen sind dem Preis nicht angemessen, wohl dem der eine Rundpfeile sein Eigen nennt. Die Lieferung kam gut verpackt und unversehrt an, aber der erste Anblick war enttäuschend. Alle Bohrungen und selbst die Langlöcher hatten abstehende Späne und verlangten nach einer Nacharbeit von mir. Eigentlich war ich versucht das sofort in eine Retour zu geben...

...és hajlandó voltam kifizetni az árát, de a furatok minősége nem megfelelő ahhoz az árhoz, amit az egyik környíl birtokol. Jól becsomagolva és sértetlenül megérkezett a kiszállítás, de az első pillantásra csalódás volt. Minden furatban, és még a hosszúkás lyukakban is kiálló forgácsok voltak, és megkívánta, hogy átdolgozzam őket. Valójában kedvem támadt, hogy azonnal visszaadjam...

Ellenőrzött ellenőrzés 02/03/2021

Sehr schnelle Lieferung. Insektenhotel wie beschrieben. Passt sehr flexibel überall hin, da sehr schmal.

Nagyon gyors kiszállítás. Rovarszálló a leírás szerint. Nagyon rugalmasan illeszkedik mindenhova, mivel nagyon keskeny.

Ellenőrzött ellenőrzés 23/01/2021

Dieses kleine und praktische Insektenhotel kam gut verpackt und ohne Mängel bei uns daheim an. Beim Auspacken kommt einem ein frischer Pinienduft entgegen und nicht dieser eklige Plastikgeruch! Es hat einen guten Platz bei uns im Garten gefunden. Da dieser etwas größer ist, war die Wahl doch etwas schwerer. Umso besser ist das Insektenhotel aber durch seine praktische Form für kleinere Gärten oder Balkone geeignet. Beim Aufbau muss man etwas aufpassen. Das Insektenhotel dreht sich auf ein Metallgewinde, was bei uns zunächst im Erdspieß gesteckt hat. Bei unserem harten Boden musste man den Erdspieß mit einem Hammer in den Boden schlagen. Daher sollte das Metallgewinde vorher entfernt werden, damit man es nicht kaputt schlägt. Das Insektenhotel hat bereits einige starke Stürme und den ein oder anderen Schnee überstanden. Wir sind rundum zufrieden und freuen uns, wenn im Frühjahr die ersten Tiere einziehen! :)

Ez a kicsi és praktikus rovarszálló jól becsomagolva, hibátlanul érkezett otthonunkba. Kicsomagoláskor friss fenyőillat fogad és nem az az undorító műanyagszag! Jó helyet talált a kertünkben. Mivel ez egy kicsit nagyobb, kicsit nehezebb volt a választás. A rovarszálló praktikus formája még jobbá teszi a kisebb kertek vagy erkélyek számára. A beállításkor óvatosnak kell lenni. A rovarszálló egy fémszálon forog, amit kezdetben a talajtüskébe helyeztünk. A mi kemény talajunknál kalapáccsal a talajba kellett verni a talajtüskét. Ezért a fémszálat előzetesen el kell távolítani, hogy ne szakadjon el. A rovarszálló már túlélt néhány erős vihart és egy-egy havat. Teljesen elégedettek vagyunk, és már nagyon várjuk az első állatok beköltözését tavasszal! :)

Ellenőrzött ellenőrzés 17/01/2021

Ein Punkt Abzug, da ein Teil des Inhaltes vom Insektenhotel beim auspacken im Karton lag bzw. anschließend auf dem Fußboden. Mit ein paar kleinen Handgriffen war die Füllung wieder im Insektenhotel. Ansonsten ist das Hotel wie Beschrieben für den Preis Okay. Ob das Hotel von den Insekten angenommen wird, kann ich bisher nicht sagen, dafür ist es noch zu kalt.

Pontlevonás, mert a rovarszálló tartalmának egy része kipakoláskor a dobozban, majd a földön volt. Néhány egyszerű lépéssel a töltés visszakerült a rovarszállóra. Egyébként a szálloda rendben van a leírt áron. Azt még nem tudom megmondani, hogy elfogadják-e a szállodát a rovarok, ehhez még túl hideg van.

Ellenőrzött ellenőrzés 15/12/2020

Bin gespannt, ob das die Bienchen auch finden. Ein sonniger Platz im Blumenbeet sollte sie jedenfalls in dieses kleine Bienenhotel locken. Hoffentlich ist dann auch für alle Platz. Mir gefällt's jedenfalls.

Kíváncsi vagyok, a méhek is így gondolják. Mindenesetre a virágágyás napos helye csábítja őket ebbe a kis méhszállodába. Remélhetőleg mindenkinek lesz hely. Egyébként tetszik.

Ellenőrzött ellenőrzés 03/11/2020

Interessante Form, solide verarbeitet und hoffentlich auch bei den Insekten beliebt und nicht so schnell verwittert - bis zum Winter bleibt es auf der Terrasse (ohne Fuß). Wird wohl nochmal als Weihnachtsgeachenk gekauft...

Érdekes forma, masszív kidolgozású és remélhetőleg a rovarok körében is népszerű és nem olyan gyorsan mállott - télig a teraszon (alap nélkül) marad. Valószínűleg újra fogom venni karácsonyi ajándéknak...

Ellenőrzött ellenőrzés 27/10/2020

An und für sich ein schönes Insektenhotel, ohne Dachpappe gibt es das gleiche allerdings 50% günstiger, und in Gegenden wie Deutschland sollte man Kiefernholz unbedingt "ökologisch z.b. mit Firnis oder Öl" vorbehandeln, denn das Hotel ist aus Kiefernholz was unbehandelt nicht wirklich Outdoor geeignet ist, es würde sonst zu schnell verroten. Gerade die Rückseite ist nur wenige mm stark.

Önmagában egy szép rovarszálló, de tetőfedő nélkül 50%-kal olcsóbb, és az olyan területeken, mint Németország, mindenképpen érdemes a fenyőfát "ökológiailag, pl. lakkal vagy olajjal" előkezelni, mert a szálloda fenyőből készült. a kezeletlen és kültéri használatra nem igazán alkalmas fa, különben túl gyorsan rothadna. Főleg a hátlapja csak pár mm vastag.

Ellenőrzött ellenőrzés 05/10/2020

Auf der Suche nach Unterschlupfmöglichkeiten für Bienen und Insekten bin ich auf den Burj Khalifa unter den Insektenhotels gestoßen ;) Hier ist wirklich viel Platz für unterschiedlichste Arten vorhanden. Die Montage ist äußerst simpel. Man muss nur noch die Stange mit dem restlichen Teil verbinden und fertig. Die Materialien sind unbehandelt und machen einen hochwertigen Eindruck. Preis / Leistung ist hier mehr als in Ordnung. Ich bin gespannt, wann die ersten Besucher kommen!

Amikor menedéket kerestem a méheknek és rovaroknak, a rovarszállodák között akadtam rá a Burj Khalifára ;) Tényleg sok hely van itt sokféle fajnak. Az összeszerelés rendkívül egyszerű. Csak a rudat kell a többi alkatrészhez csatlakoztatni, és már kész is. Az anyagok kezeletlenek és kiváló minőségű benyomást keltenek. Az ár/teljesítmény itt több mint rendben van. Kíváncsi vagyok mikor jönnek az első látogatók!

Ellenőrzött ellenőrzés 23/09/2020

Tolles Material, schöne Verarbeitung, tolles Design, mir gefällt die Form sehr, welche letztendlich entscheidend für meine Wahl war. Absolute Kaufempfehlung!

Remek anyag, szép kidolgozás, remek dizájn, nagyon tetszik a forma, ami végül is meghatározó volt a választásomban. Abszolút vásárlási ajánlás!

Ellenőrzött ellenőrzés 22/09/2020

Nach längerer Suche bin ich auf dieses schlichte und gut durchdachte Insektenhotel gestoßen. Der Preis ist für die verwendeten Materialien auf jeden Fall fair. Das macht der Händler besser als die Konkurrenz. Der Aufbau/ die Montage geht einfach von der Hand und bereits nach einem Tag kamen die ersten Insekten. :) So macht der eigene Beitrag für die Natur Spaß. Jetzt, wo das Insektenhotel seit einigen Tagen steht, ist es schon besser besucht als die meisten richtigen Hotels. Corona interessiert die kleinen Tiere scheinbar gar nicht. ;) Absolute Kaufempfehlung!!!

Hosszas keresgélés után akadtam rá erre az egyszerű és jól átgondolt rovarszállóra. Az ár határozottan korrekt a felhasznált anyagokhoz képest. A kereskedő ezt jobban csinálja, mint a versenytárs. Az építés/összeszerelés könnyen elvégezhető, és egy nap múlva megérkeztek az első rovarok. :) Így mókás a saját hozzájárulásod a természethez. Most, hogy a rovarszálló néhány napja üzemel, már forgalmasabb, mint a legtöbb igazi szálloda. Úgy tűnik, a Corona egyáltalán nem érdekli a kis állatokat. ;) Abszolút vásárlási ajánlás!

Ellenőrzött ellenőrzés 17/09/2020

Das Insektenhotel hält was es verspricht. Ein absoluter Hingucker in unserem frisch angelegten Staudengarten. Wir freuen uns schon auf zahlreiche fliegende Gäste in unserem Hotel ;)

A rovarszálló betartja, amit ígér. Frissen kialakított évelő kertünk abszolút szemet gyönyörködtető. Már sok repülő vendéget várunk szállodánkban ;)