St. Moritz, elektromos kandalló, 1650/1850 W, láng illúzió, füstmentes, fekete Fekete
St. Moritz, elektromos kandalló, 1650/1850 W, láng illúzió, füstmentes, fekete Fekete
St. Moritz, elektromos kandalló, 1650/1850 W, láng illúzió, füstmentes, fekete Fekete
St. Moritz, elektromos kandalló, 1650/1850 W, láng illúzió, füstmentes, fekete Fekete
St. Moritz, elektromos kandalló, 1650/1850 W, láng illúzió, füstmentes, fekete Fekete
St. Moritz, elektromos kandalló, 1650/1850 W, láng illúzió, füstmentes, fekete Fekete
St. Moritz, elektromos kandalló, 1650/1850 W, láng illúzió, füstmentes, fekete Fekete
St. Moritz, elektromos kandalló, 1650/1850 W, láng illúzió, füstmentes, fekete Fekete

St. Moritz elektromos kandalló

Fekete Elektromos kandalló 1850 watt
67 090 Ft 78 890 Ft ÁFA-val
Alap szín:
A termék jelenleg nincs raktáron
14 napos elállási jog

A német sajtó kiválasztott értékelése

10031526_yy_0002___testsiegel_Klarstein_St_Moritz_Elektrischer_Kamin_1850W_weiss.png

Fö jellemzök

Elektromos kandalló 1850 W teljesítménnyel

Beépített hőálló fűtőtest

Nappalija romantikus hangulatáért

Termék leírásaA St. Moritz a Klarstein cégtől egy elektromos kandalló, amely minden helyiség hangulatát kellemesebbé teszi. A St. Moritz egy különösen szép szobai kiegészítő stílusos fekete fa megjelenésének, autentiukus fém karjainak és decens görbületű lábainak köszönhetően.
A készülék csatlakoztatására csak egy funkciós dugaljra van szükség. A kandalló gyönyörűen szimulálja a lángnyelvek fényét, ami így a helyiséget optikai melegséggel tölti meg. A fényerősség szabályozhatóságának köszönhetően a lángnyelvek fényét csökkenteni vagy növelni is lehet.
De a kandalló jóval több, mint egy lakáskiegészítő - sokkal gyorsabban fel tudja melegíteni a helyiséget, mint egy szobai radiátor.
A fűtési teljesítményt, természetesen, saját elképzelései szerint alakíthatja. A teljesítmény akár 1850 W-ig állítható be, emellett a készülék nagyon csendes. A kapcsoló és a forgatható szabályozó, amikkel a fűtés vezérelhető, stílusosan az elülső fedél mögé rejtettek.
Bővebben

Tulajdonságok

Használati útmutató letöltése
 • Az égő lángnyelvek autentikus szimulációja
 • Lábak egyszerű szerelése
 • A fényerősség fokozat nélkül beállítható
 • A kezelőelemek az elülső fedél alá rejtettek
 • Fűtés folyamatosan szabályozható teljesítménye
 • Hőáteresztő fűtőtest akár 1850 W teljesítménnyel
 • Nagyteljesítményű és csendes
 • Tápcsatlakozás: 230V/50Hz
St. Moritz, elektromos kandalló, 1650/1850 W, láng illúzió, füstmentes, fekete

Méretek és műszaki adatok

 • 38 x 59 x 26cm (szélesség x magasság x mélység)
 • Súly: kb. 14 kg

Mi lett kiküldve?

 • 1 x készülék
 • Használati útmutató

Szállítási feltételek

A termék jelenleg nincs raktáron

Vásárlói értékelések

(21 értékelés) Írjon értékelést
Ezekről a termékekről még nem írtak recenziót

Vásárlói vélemények más országokból

Ellenőrzött ellenőrzés

Hübsches Öfchen.Flammen u Heizen getrennt oder zusammen schaltbar.Gute Bedienungsanleitung.Nur das Knistern vom Holz fehlt,ist aber nicht schlimm.Das Gehäuse wird nicht warm.Bei der ersten Inbetriebnahme riecht es etwas, das gibt sich aber.Wir empfinden es auch nicht laut. Lieferung kam einen Tag früher als angegeben.Top verpackt. Klare Kaufempfehlung

Csinos kályha.Láng és fűtés külön vagy együtt is kapcsolható.Jó kezelési útmutató.Csak a fa recsegése hiányzik,de az sem rossz.Nem melegszik fel a ház.Első használatkor szag van,de hogy eltűnt.Mi sem érezzük hangosnak. A kiszállítás egy nappal korábban érkezett meg, mint a jelzett. Egyértelmű vásárlási ajánlás

Ellenőrzött ellenőrzés

Leiocht und handlich und somit leicht umräumbar.

Könnyű és praktikus, ezért könnyen átrendezhető.

Ellenőrzött ellenőrzés

Der Elektrokamin kam recht zügig und ich bin auch sehr zufrieden. Es gibt eine wohlige Atmosphäre, die Feuersimulation ist schön anzusehen. Es sieht aus wie echtes Gusseisen und die Wärme, die beim einschalten, abgegeben wird, heizt ordentlich ohne chemische Gerüche. In allem ist es ein schönes Kamin, dass ich weiterempfehlen kann. Ein Kritikpunkt gibt es allerdings doch, war aber für mich nicht ausschlaggebend ein Stern abzuziehen. Mir sind beim Befestigen der Schrauben, zwei Schrauben abgebrochen und sitzen jetzt im inneren fest und können nicht mehr herausgenommen werden. Glücklicherweise ist der Fuss noch gut befestigt, aber trotzdem ärgerlich. Im Falle eines Transporte, könnte der Fuss abbrechen und nicht wieder eingesetzt werden. Warum man bei so einem guten Kamin, so billige Schrauben mitgibt, kann ich nicht nachvollziehen. Ich kann daher nur empfehlen, diese Schrauben zu entsorgen und lieber welche aus dem Baumarkt zu holen.

Az elektromos kandalló elég gyorsan megérkezett és én is nagyon elégedett vagyok. Hangulatos a hangulat, jó nézni a tűzszimulációt. Valódi öntöttvasnak tűnik, és a bekapcsoláskor felszabaduló hő megfelelően felmelegszik, vegyi szagok nélkül. Összességében egy gyönyörű kandalló, csak ajánlani tudom. Van azonban egy kritika, de számomra nem az volt a döntő, hogy csillagot vonjak le. A csavarok felcsavarásakor két csavar letört, és most beragadt, és már nem lehet eltávolítani. Szerencsére a láb még mindig rögzítve van, de még mindig zavaró. Szállításkor a láb letörhet, és nem használható többé. Nem értem, miért adsz ilyen olcsó csavarokat egy ilyen jó kandallóhoz. Ezért csak azt tudom ajánlani, hogy dobja ki ezeket a csavarokat, és szerezzen be néhányat a vasboltból.

Ellenőrzött ellenőrzés

Also eigentlich war ich ganz begeistert. Das Flammenbild ist sehr schön. Der Heizlüfter ist halt ein Heizlüfter, den ich aber nur kurz einschalte. Die Lieferung war auch flux. Der ganze Kamin sieht sehr gut aus. Leider wird der kleine Elektromotor, der das Flammenbild antreibt jetzt, nach ein paar Wochen im Einsatz, sehr laut und klackert. Das ist sehr schade, denn so macht es keinen Spaß mehr.

Szóval valójában nagyon izgatott voltam. Nagyon szép a lángkép. A fűtőventillátor csak egy hőlégfúvó, de csak rövid időre kapcsolom be. A szállítás is fluxus volt. Az egész kandalló nagyon jól néz ki. Sajnos néhány hetes használat után már nagyon hangos és kattog a lángképet hajtó kis villanymotor. Kár, mert már nem szórakoztató.

Ellenőrzött ellenőrzés

An sich sind wir mit dem Kamin zufrieden, bei der Fußmontage sind jedoch trotz sehr vorsichtigem Eindrehen zunächst 3 Schrauben und beim wieder Herausdrehen (um an die abgebrochenen heranzukommen) noch weitere Schrauben abgebrochen. Die Schraubenreste ließen sich großteils nicht mehr entfernen, so dass ich zuletzt etwas nach außen versetzt neue Löcher bohren musste und die Plastikfüße dann mit eigenen Schrauben (problemlos) befestigt habe. Das haben wir aber dann nicht mehr an Heiligabend gemacht... Insgesamt kam der Kamin aber bei der gesamten Familie sehr gut an und war der Renner. Warum hier an ein paar Cent gespart wird, verstehe ich aber nicht. Vielleicht hatten wir aber auch Montagsschrauben. Es war jedenfalls das erste Mal, dass mir Schrauben abgebrochen sind.

A kéménnyel általánosságban meg vagyunk elégedve, azonban az alap beépítésénél a nagyon óvatos becsavarozás ellenére eleinte 3 csavar tört el, majd ismételt kicsavaráskor (hogy hozzáférjen a töröttekhez) több csavar tört ki. A megmaradt csavarok nagy részét már nem lehetett eltávolítani, így a végén új lyukakat kellett fúrnom, kicsit kifelé tolva, majd a saját csavarjaimmal rögzítettem a műanyag lábakat (probléma nélkül). De ezt már nem csináltuk meg karácsony estéjén... Összességében a kandallót nagyon jól fogadta az egész család, és telitalálat volt. De nem értem, miért spórolnak itt az emberek néhány centet. De lehet, hogy nálunk is voltak hétfői csavarok. Mindenesetre nálam ez volt az első eset, hogy eltörtek a csavarok.

Ellenőrzött ellenőrzés

Der Ofen ist schön und zweckmäßig, das Licht erzeugt tatsächlich den Eindruck von flackernden Feuer, auch der Heizlüfter bringt ordentlich Wärme. Die Lieferung war jedoch katastrophal. Bei der ersten Lieferung Mitte Oktober fehlten die Standfüße. Eine telefonische Kontaktaufnahme mit dem Anbieter war nicht möglich. Bis zu 45 Minuten in der Warteschleife. Eine Email wurde erst nach 5 Tagen beantwortet. Die Füße konnten nicht nachgeliefert werden also musste der ganze Ofen wieder zurück. Mitte Dezember kam jetzt endlich der Ersatzofen bei diesem fehlten jetzt die Leuchtmittel. Um nicht wieder zwei Monate zu warten wurden diese selbst besorgt, was die Kosten um 10€ erhöhte.

A kályha gyönyörű és funkcionális, a fény valóban pislákoló tűz benyomását kelti, és a hőlégfúvó is megfelelő mennyiségű hőt ad. A szállítás azonban katasztrofális volt. A lábak hiányoztak az első szülésnél, október közepén. Az eladóval nem lehetett telefonon felvenni a kapcsolatot. Akár 45 perc tartási idő. Egy e-mailre csak 5 nap múlva válaszoltak. A lábakat később nem tudták szállítani, ezért az egész kályhát vissza kellett adni. December közepén végre megérkezett a cserekályha, most pedig hiányoztak az izzók. Hogy ne kelljen megint két hónapot várni, saját maguk szerezték be, ami 10 euróval növelte a költségeket.

Ellenőrzött ellenőrzés

Wunderschöner kleiner Ofen, der optisch ein Hingucker ist und auch gut Wärme abgibt. Natürlich kein Vergleich zu unserem Kaminofen, aber perfekt für einen Kaltflur. Ich freue mich immer noch jeden Tag über den Anblick. Er kostet mehr als bestimmt auch gute Alternativen, dafür wirkt er hochwertiger. Ganz am Anfang hat die Lüftung unangenehm gerochen, das gibt sich aber schnell. Ein Stern abzug, da vorne eine Kerbe, obwohl der Ofen mega gut verpackt geliefert wurde. Muss also vorher schon gewesen sein. Für das schwarze Kabel muss ich mir noch was einfallen lassen. Wenn die Steckdose aber hinter dem Ofen ist, ist es egal.

Gyönyörű kis kályha, ami vizuálisan is vonzza a szemet és jól adja a hőt is. Természetesen nem hasonlítható össze a mi tűzhellyel, de tökéletes hideg folyosóra. Még mindig minden nap várom a látványt. Többe kerül, mint bizonyos jó alternatívák, de jobb minőségűnek tűnik. A legelején kellemetlen szaga volt a szellőztetésnek, de ez gyorsan elmúlik. Egy csillagot levontak az elülső bevágás miatt, bár a sütőt nagyon jól csomagolva szállították. Szóval biztosan így volt. Még ki kell találnom valamit a fekete kábelhez. De ha a konnektor a tűzhely mögött van, az nem számít.

Ellenőrzött ellenőrzés

Ich habe nach einer einfachen Lösung gesucht, eine Wohlfühl-Atmosphäre zu schaffen ohne einen echten Kamin einbauen zu müssen (in einer Mietwohnung). Die Flammensimulation wirkt so echt, dass man das Gefühl hat, er würde Wärme ausstrahlen, auch wenn man die Heizfunktion nicht aktiviert. Es ist eine schöne Lichtquelle am Abend und schafft eine gemütliche Atmosphäre. Das Licht lässt sich sogar regulieren. Die Lautstärke der Heizfunktion ist vielleicht etwas gewöhnungsbedürftig, ich persönlich habe sie so gut wie nie an, weil mir schon der Anblick genügt. Der Kamin ist Alles-in-Einem wunderschön und für den Preis ein guter "Trost" und Ersatz für Leute ohne echten Kamin. Ein Hinweis: Auf den Bildern wirkt er vielleicht etwas größer, ist aber in echt sehr klein und zierlich

Egyszerű megoldást kerestem, hogy kellemes hangulatot teremtsek anélkül, hogy valódi kandallót kellene beépíteni (bérelt lakásba). A lángszimuláció olyan valóságosnak tűnik, hogy úgy érzi, mintha hőt sugározna, még akkor is, ha nem aktiválja a fűtési funkciót. Este gyönyörű fényforrás, kellemes hangulatot teremt. A világítás akár szabályozható is. A fűtési funkció hangereje megszokást igényelhet, személy szerint alig hordom, mert nekem elég ránézni. A kandalló egyben gyönyörű és az áráért jó "vigasztalás" és csere az igazi kandalló nélküli embereknek. Megjegyzés: lehet, hogy a képeken kicsit nagyobbnak tűnik, de tényleg nagyon kicsi és finom

Ellenőrzött ellenőrzés

Ich habe den Kamin im letzten Jahr für meine Mutter bestellt gehabt, da diese sich immer einen Kamin gewünscht hat, dies aber leider nicht möglich war. Da es viele Angebote im Bereich von Elektrischen Kaminen gibt, war ich erst etwas skeptisch ob ein solcher Kamin optisch halbwegs an einen echten herankommt. Das Gestell des Modells finde ich auf jedenfall sehr schön und es sieht wie ein Vintagekamin aus. Wenn man das Flackern anschaltet sieht das Flammenspiel schon sehr echt aus, solange man sich nicht direkt davor setzt. Es entsteht auf jedenfall eine schöne Atmosphäre. Im reinen Flammenbetriebt ist der Kamin geräuschlos. Die Lüfter machen natürlich eine gewissen Lärmpegel, aber sind leiser als Heizlüfter und wärmen ein kleines Wohnzimmer sehr gut auf. Das Geschenk kam jedenfalls bei meiner Mutter sehr gut an.

Édesanyámnak rendeltem tavaly a kandallót, mert mindig is szeretett volna kandallót, de sajnos ez nem sikerült. Mivel sok ajánlat van az elektromos kandallók terén, így eleinte kicsit szkeptikus voltam, hogy egy ilyen kandalló félig-meddig hasonlít egy igazihoz. Mindenesetre szerintem nagyon szép a modell kerete, és úgy néz ki, mint egy vintage kandalló. Ha bekapcsolja a villogást, a lángok nagyon valóságosnak tűnnek, amíg nem ül közvetlenül előttük. Mindenesetre kellemes hangulat uralkodik. Tiszta láng üzemben a kandalló néma. Természetesen a ventilátorok bizonyos zajszintet adnak, de csendesebbek, mint a ventilátoros fűtőtestek, és nagyon jól felmelegítenek egy kis nappalit. Mindenesetre édesanyám nagyon jól fogadta az ajándékot.

Ellenőrzött ellenőrzés

Solider Elektrokamin mit realistischer Flammensimulation und ausreichend Heizleistung. Die Verarbeitung ist sehr gut. Die Flammensimulation und zweistufige Heizfunktion können getrennt voneinander geschaltet werden. Eine kleine Schwäche im Design sind die Lüftungsschlitze an der Rückseite, an denen es bei eingeschalteter Flammensimulation zu Lichtreflektionen an der Wand und dem Boden hinter dem Gerät kommt und der Kamineffekt damit verloren geht. Durch das Abkleben der Lüftungsschlitze kommt man zwar in den Genuss eines sehr realistischen Kaminfeuers, kann aber die Heizung nicht mehr benutzen.

Masszív elektromos kandalló valósághű lángszimulációval és elegendő hőteljesítménnyel. A kivitelezés nagyon jó. A lángszimuláció és a kétfokozatú fűtés funkció külön kapcsolható. Kisebb gyengeség a kialakításban a hátoldalon található szellőzőnyílások, ahol a lángszimuláció bekapcsolásakor fényvisszaverődés lép fel a falon és a padlón a készülék mögött, és megszűnik a kéményhatás. A szellőzőnyílások elfedésével nagyon valósághű nyílt tüzet élvezhet, de a fűtést már nem használhatja.

Ellenőrzött ellenőrzés

Der elektrische Kamin St Moritz strahlt nicht nur behagliche Wärme, sondern auch Gemütlichkeit aus. Der Kamin ist wie von Klarstein gewohnt in guter Qualität. Der Feuereffekt wirkt überzeugend realistisch. Toll, dass sich auch die Kamintür öffnen lässt und die Materialien wie Glas und Metall sich wertig anfühlen. Die Füsse aus Kunststoff sind zwar nicht so besonderes, aber ok. Die Schaltknöpfe sind (anders als bei ähnlichen Produkten) hinter der Klappe an der Front versteckt. Eine tolle Lösung wie ich finde. Der mir bedeutendste Vorteil dieses Kamins gegenüber anderen, besteht eindeutig darin, dass der Klarstein St Moritz über ein Thermostat verfügt und sich die Heizung bei erreichter Temperatur abschaltet. Leider muss ich an dieser Stelle auch einen Stern abziehen, denn das Gebläse schaltet sich nicht ab und bläst nach Erreichen der Temperatur weiter kühle Luft aus.... Trotzdem würde ich den Kamin jederzeit wieder kaufen.

A St Moritz elektromos kandalló nemcsak meghitt melegséget, hanem otthonosságot is sugároz. A kandalló a Klarsteintől megszokott módon jó minőségű. A tűzhatás meggyőzően valósághűnek tűnik. Nagyon jó, hogy a kandalló ajtaja is nyitható, és értékesnek érzik az olyan anyagokat, mint az üveg és a fém. A műanyag lábak nem olyan különlegesek, de rendben vannak. A gombok (a hasonló termékektől eltérően) az elülső fedél mögött vannak elrejtve. Remek megoldás szerintem. Ennek a kandallónak a legfontosabb előnye másokhoz képest egyértelműen az, hogy a Klarstein St Moritz termosztáttal rendelkezik, és a fűtés a hőmérséklet elérésekor kikapcsol. Sajnos ezen a ponton egy csillagot is le kell vonnom, mert a ventilátor nem kapcsol ki és a hőmérséklet elérése után tovább fújja a hideg levegőt.... Ennek ellenére bármikor újravenném a kandallót.

Ellenőrzött ellenőrzés

Da mein alter elektrischer Kamin leider seinen Geist aufgegeben hat, musste ein neuer her. Einer, der auch hübsch aussieht - das tut er! Er heizt auch schnell auf, ist relativ leise und stinkt überhaupt nicht! Aber: leider hat er KEIN Thermostat - er schaltet sich also weder ein, wenn zu kalt, noch aus, wenn eine bestimmte Temperatur erreicht ist - das ist schade, denn so muss ich ihn immer extra ein- und ausschalten. Das habe ich mir immerhin etwas erleichtert, indem ich ihn an eine Steckdose mit Fernbedienung (für 2500 Watt!) angesteckt habe. - Somit 1 Stern Abzug - sonst toll!

Mivel a régi elektromos kandallóm sajnos feladta a szellemet, újat kellett keresni. Aki ráadásul csinosnak is néz ki – az igen! Ezenkívül gyorsan felmelegszik, viszonylag halk és egyáltalán nincs szaga! De: sajnos NINCS termosztátja - így se nem kapcsol be, ha túl hideg van, sem nem kapcsol ki egy bizonyos hőmérséklet elérésekor - ez kár, mert mindig külön kell ki-be kapcsolnom. Ezt legalább egy kicsit megkönnyítettem magamnak azzal, hogy távirányítóval bedugtam egy konnektorba (2500 wattért!). - Szóval 1 csillag levonás - egyébként remek!

Ellenőrzött ellenőrzés

Ich war schon immer ein Fan von Licht und Feuer. In der Wohnung einfach mal so einen Kamin hinzustellen, ist leider nicht möglich. Also musste eine Attrappe her. Verpackt war der Elektrokamin wirklich sehr gut. Das Anbringen der Füße war allerdings nicht so toll. Das lag daran, dass weit mehr als drei Löcher pro Fuß zur Verfügung standen. Die Anleitung hat nur marginal weitergeholfen. Aber dann war es doch geschafft und nun flackert das künstliche Feuer so vor sich hin. Richtig gut ist die Einstellung Hell/Dunkel bei den "Flammen" und das Dimmen beim "glühenden Scheitholz". Auch der Heizlüfter ist sofort spürbar, was dem "Feuer" mehr Natürlichkeit gibt. Er war nur kurz an, und ich kann sagen, er ist verhältnismäßig leise. Wunderbar ist, dass nur das Dekofeuer, also ohne Lüfter, völlig geräuschlos ist! Es stehen viele gemütliche Kaminabende an.

Mindig is a fény és a tűz híve voltam. Sajnos nem lehet egyszerűen kandallót berakni a lakásba. Tehát szükség volt egy próbabábura. Az elektromos kandalló nagyon jól meg volt pakolva. A lábak rögzítése azonban nem volt jó. Ez azért volt, mert jóval több mint három lyuk állt lábonként. Az utasítások csak kis mértékben segítettek. De aztán megtörtént, és most a műtűz pislákol el. A "lángok" világos/sötét beállítása és az "izzó rönkök" tompítása nagyon jó. Azonnal észrevehető a hőlégfúvás is, ami természetesebbé teszi a "tűzet". Csak rövid ideig volt bekapcsolva, és mondhatom, hogy viszonylag csendes. Csodálatos, hogy csak a dísztűz, vagyis ventilátor nélkül teljesen néma! Sok hangulatos kandallós este van.

Ellenőrzött ellenőrzés

Unschlagbarer Preis bei der Optik. ACHTUNG! KEINE FERNBEDIENUNG DABEI! Ein klasse Kamin zur Deko mit schönem Flammenbild. Die Verarbeitung des Kamins ist sehr gelungen und er sieht irre schön aus. Kleiner Produktionsfehler bei mir: Ein Fuß ist schief vorgebohrt aber das ließ sich schnell beheben. An der Rückseite des Kamins sind Lüftungsschlitze, durch die das Licht durch scheint, was ein unangenehmes Flackern hinter und 20 cm neben dem Kamin zur Folge hat. Abhilfe schafft hier ein Panzerklebebend, das man über die unteren Schlitze klebt. Oben sind noch welche und die reichen auch locker aus. Die Heizlüfter Funktion macht natürlich gewisse Geräusche, weshalb ich sie meistens ausgeschaltet lasse. Zusätzlich habe ich den Kamin noch mit einem 40€ Soundmodul ausgestattet, welches das Knistern des Holzes simuliert. Das macht diesen kleinen Kamin perfekt. Klare Kaufempfehlung.

Az optika verhetetlen ára. VESZÉLY! TÁVIRÁNYÍTÓ NEM TARTALMAZ! Remek kandalló dekorációhoz, gyönyörű lángmintával. A kandalló feldolgozása nagyon sikeres, és őrülten gyönyörűen néz ki. Kis gyártási hiba számomra: Az egyik láb ferdén van előfúrva, de gyorsan javítható. A kandalló hátulján szellőzőnyílások találhatók, amelyeken keresztül beszűrődik a fény, ami kellemetlen villogást okoz a kandalló mögött és 20 cm-re a kandalló oldalától. Ezt orvosolhatja egy Panzerklebebend, amelyet az alsó nyílások fölé ragaszt. Még mindig van néhány a tetején, és elég könnyen. Természetesen a fűtőventilátor funkció bizonyos zajokat ad ki, ezért szoktam kikapcsolva hagyni. Ezen kívül a kandallót egy 40€-s hangmodullal szereltem fel, ami a fa ropogását szimulálja. Így tökéletes ez a kis kandalló. Egyértelmű vásárlási ajánlás.

Ellenőrzött ellenőrzés

Ich suche bereits seit 2 Jahren einen Elektrokamin, war mir aber immer unsicher, ob es nicht zu künstlich wirkt. Die Rezensionen für den Klarstein St. Moritz Kamin waren sehr gut. Das Video war überzeugend. Hab ihn bestellt, Lieferung, sehr schnell. Auufbau, sehr schnell. So das stand er nun, und sah gut aus, aber er roch nach Chemie, und je länger der Ofen an war, desto schlimmer wurde es. Durch die Glühbirnen, wurde das Plastikfeuer warm, das wiederum gab dann einen unangenehmen Geruch ab, den man auch riecht, wenn man die Ofenklappe aufmacht. Was also tun? Ich habe mir G9 LED gekauft. Damit wird es nicht mehr warm, und der Geruch ist so gut wie gar nicht wahrnehmbar. Problem gelöst. Ansonsten ist der Kamin wirklich toll. Das Feuer wirkt sehr echt, also wenn man nicht direkt davor steht., und durch den Heizlüfter, kommt warme Luft, was die Illusion von Kamin, und Wärme noch verstärkt. Da der Ofen keinerlei Geräusche macht, habe ich auf meinem Tablet ein knisterndes Kaminfeuer , welches 4 Stunden brennt, runtergeladen. Meine JBL Box, steht nun auf dem Kamin, und zu dem visuellen Feuer habe ich nun auch die Akkustik dazu. Zwischendurch vergesse ich ganz, das das Feuer nicht echt ist. Ich habe mich und meine Familie dabei erwischt, wie wir mit Abstand an den Ofen vorbeigehen, so echt wirkt es.

2 éve keresek elektromos kandallót, de mindig elbizonytalanodtam, hogy nem néz-e ki túl mesterségesnek. A Klarstein St. Moritz kandallóval kapcsolatos vélemények nagyon jók voltak. A videó meggyőző volt. Megrendeltem, nagyon gyors szállítás. Nagyon gyorsan állítsa be. Szóval ott volt, és jól nézett ki, de vegyszerszagú volt, és minél tovább hagyták bekapcsolva a sütőt, annál rosszabb lett. A villanykörték felmelegítették a műanyag tüzet, ami viszont kellemetlen szagot áraszt, amit a kályha fedelének kinyitásakor is érezni lehet. Szóval mit kéne tenni? Vettem G9 LED-et. Már nem melegszik fel, az illata pedig szinte észrevehetetlen. Probléma megoldódott. Különben a kandalló nagyon jó. A tűz nagyon valóságosnak tűnik, így amikor nem állsz közvetlenül előtte, és meleg levegő áramlik ki a fűtőventilátoron keresztül, ami tovább fokozza a kandalló illúzióját és a meleget. Mivel a tűzhely nem ad hangot, letöltöttem a tabletemre egy pattogó nyílt tüzet, ami 4 órán keresztül ég. A JBL dobozom most a kandallóban van, és megvan az akusztikám a vizuális tűzhöz. Közben teljesen elfelejtem, hogy a tűz nem igazi. Távolról azon kaptam magam és a családom, hogy elsétálunk a sütő mellett, olyan igazinak tűnik.

Ellenőrzött ellenőrzés

Das Anschrauben der Füsse ging mit einem Akku-Schrauber in nicht einmal 10 Min von statten. Obwohl dieses Gerät vorwiegend aus Holz, Stahl und Plastik besteht, fühlt sich alles, was man daran bedient, wertig an. Ob man nun die Ofentüre oder nur die untere Klappe aufmacht, es ist alles wertig und mit Magnetverschlüssen versehen. Ähnlich als wenn man im Vergleich zu früher einmal in einen alten Fiat eingestiegen ist und man heute in einen modernen Mercedes einsteigt. Es klingt alles satt und leise und hält. Das habe ich so bis jetzt auch noch nicht bedienen dürfen. Es fühlt sich also alles (inkl. der Schalter) nicht nur wertig an, nein es klingt auch so, wenn man besagte Kappen/Türen wieder verschliesst oder einen Schalter drückt. Toll! Das Feuer selbst sieht enorm gut und natürlich aus, auch die Glut unten sieht hübsch aus. Schön, dass es dimmbar ist und man es so hell oder schummerig einstellen kann, wie es einem beliebt. Bei mir war eine der G9-Birnen während des Transports heraus gefallen, weshalb ich das Feuer bzw. die Glut gleich mal eben bearbeiten musste, um die Birne wieder einzustecken. Kein Problem, drei Schrauben raus und wieder rein, das wars. Das Feuer funktioniert übrigens absolut geräuschlos, obwohl sich im Innern vermutlich einiges dreht. Steigern kann man das Ambiente noch, indem man den Ofen in eine eher etwas dunklere Ecke des Raums stellt, denn dort kommt er dann wirklich Klasse zur Geltung! Das mit der Wärme klappt auch super, einfach den Lüfter an und die Wärme hinzuschalten und man hat warm. Die Heizung inkl. Lüfter gibt ein relativ unauffälliges Lüftergeräusch von sich. Es ist nicht zu laut, wie ich finde. Lustig fand ich, dass ich anfangs nachdem ich einige Male zum "Ofen" hinübergeschaut hatte, den Eindruck hatte, dass es langsam warm in der Wohnung wurde, obwohl keine Wärmezufuhr stattgefunden hatte. Auch als ich anfangs immer wieder am Ofen vorbei gelaufen bin, hatte ich kurz den Eindruck, dass mein Gesicht leicht glühen würde. War aber alles nur Einbildung, weil es so echt aussieht, aber witzig. ;) Diesen Ofen kann ich jedem weiterempfehlen, der ein bisschen romantische (optische) Stimmung/Gemütlich/Ambiente in seine Wohnung zaubern möchte. Er sieht wirklich toll und vor allem auch echt aus. So echt, dass man die wohlige Wärme fast schon zu spüren meint, auch wenn der Heizlüfter des Gerätes noch aus ist... :) Auch euch viel Spass damit!

A lábakat akkus csavarhúzóval kevesebb mint 10 perc alatt felcsavarták. Bár ez a készülék elsősorban fából, acélból és műanyagból készült, minden, amit használsz, értékesnek érzi magát. Akár kinyitja a sütő ajtaját, akár csak az alsó fedelet, minden értékes és mágneses zárral felszerelt. Hasonlóan ahhoz, amikor egy régi Fiatba ültél be a korábbiakhoz képest, ma pedig egy modern Mercedesbe. Minden teltnek, csendesnek és tartósnak hangzik. Eddig nem tudtam használni. Tehát minden (beleértve a kapcsolókat is) nem csak értékesnek érzi magát, nem, hanem akkor is hangzik, ha az említett kupakokat/ajtókat újra bezárja, vagy megnyom egy kapcsolót. Nagy! Maga a tűz nagyon jól néz ki és természetes, az alatta lévő parázs is jól néz ki. Jó, hogy szabályozható, és tetszés szerint állíthatja fényesre vagy halványra. Szállítás közben kiesett az egyik G9-es izzó, ezért kellett a tűzön vagy a parázson dolgozni, hogy visszarakjam az izzót. Semmi gond, három csavar ki és vissza, ennyi. A tűz egyébként teljesen hangtalanul működik, bár valószínűleg sok minden történik odabent. Növelheti a hangulatot, ha a kályhát a szoba egy kicsit sötétebb sarkába helyezi, mert ott jön igazán ki! A meleg is remekül működik, csak kapcsold be a ventilátort és kapcsold be a fűtést, és már meleg is van. A fűtés a ventilátorral együtt viszonylag feltűnő ventilátorzajt bocsát ki. Nem túl hangos szerintem. Viccesnek találtam, hogy eleinte, miután néhányszor megnéztem a "sütőt", az volt a benyomásom, hogy lassan felmelegszik a lakás, bár hőt nem szolgáltattak. Még akkor is, amikor először elmentem a sütő mellett, az volt a benyomásom, hogy az arcom enyhén izzik. De mindez csak képzelet volt, mert olyan valóságosnak tűnik, de viccesen. ;) Mindenkinek tudom ajánlani ezt a kályhát, aki szeretne egy kis romantikus (optikai) hangulatot/hangulatot/hangulatot varázsolni a lakásába. Nagyon jól néz ki, és mindenekelőtt igazi. Annyira igazi, hogy szinte érzed a kellemes meleget, még akkor is, ha a fűtés még le van kapcsolva... :) Jó szórakozást hozzá!

Ellenőrzött ellenőrzés

Die Medien konnten nicht geladen werden. Ich habe mich hier von den positiven Rezessionen verleiten lassen und diesen elektrischen Kaminofen von Klarstein gekauft und muss sagen ich bereue es nicht. Schon länger war ich auf der Suche nach einem elektrischen Kamin für mein Wohnzimmer. Er sollte jedoch nicht zu groß sein und eher als kleines zusätzliches Dekostück seinen Platz im Wohnzimmer finden. Als der Kamin ankam, war er sehr schnell aufgebaut, denn es mußten nur die beiliegenden Füße angeschraubt werden. Hilfreich ist ein Akkuschrauber. Aufgrund seines geringen Gewichtes kann man ihn auch als Frau problemlos von einer Ecke in die andere stellen. Die Knöpfe und Bedienregler sind vorne hinter der Schubladenklappe verborgen, was ich sehr gut finde. Das elektrische Kaminfeuer sieht meiner Meinung nach täuschend echt aus und in der Übergangszeit z.B. vom Sommer in den Herbst kann man abends mal schnell für ein paar Minuten den Heizlüfter laufen lassen. Dann hat man es mollig warm ohne die Heizung schon einschalten zu müssen. Den Gemütlichkeitsfaktor finde ich extrem hoch und ich bin total begeistert. Auch das äußere Design gefällt mir besonders gut. Der Kamin macht sich hervorragend in unserem Wohnzimmer und ich möchte ihn nicht mehr hergeben. Von mir absolute Kaufempfehlung!

A hordozót nem lehetett betölteni. Hagytam magam csábítani a pozitív recesszióktól, és a Klarsteintől vettem ezt az elektromos tűzhelyet, és azt kell mondjam, nem bántam meg. Régóta keresek elektromos kandallót a nappalimba. Azonban ne legyen túl nagy, és inkább a nappaliban találja meg a helyét egy kis kiegészítő díszdarabként. Amikor megérkezett a kandalló, nagyon gyorsan felállították, mivel csak a hozzá tartozó lábakat kellett felcsavarni. Az akkus csavarhúzó hasznos. Kis súlya miatt a nők könnyedén áthelyezhetik egyik sarokból a másikba. A gombok és a kezelőszervek elöl a fiókajtó mögött vannak elrejtve, ami nagyon tetszik. Véleményem szerint az elektromos kandalló megtévesztően valóságosnak tűnik, és az átmeneti időszakban, például nyártól őszig, este gyorsan néhány percre működtetheti a fűtőtestet. Ezután pirítós és meleg lesz, anélkül, hogy bekapcsolná a fűtést. Azt hiszem, a kényelmi tényező rendkívül magas, és teljesen el vagyok ragadtatva. A külső dizájn is kifejezetten tetszik. A kandalló remekül mutat a nappalinkban, és nem akarom odaadni. Abszolút vásárlási ajánlás tőlem!

Ellenőrzött ellenőrzés

Nach der Bestellung musste ich nicht lange warten. Der Kamin wurde super schnell geliefert und war auch perfekt verpackt. Schon beim Auspacken war ich begeistert. Ein Kamin im Landhausstil, der den Erwartungen voll und ganz entspricht. Wie man auf dem Bild erkennen kann, hat er ein kleines Sichtfenster. Man kann sowohl ein romantisches Kaminfeuer leuchten lassen, als auch damit heizen. Selbstverständlich geht auch beides. Im unteren Fach sind die Knöpfe für die Einstellungen versteckt. Es sieht eher wie eine Schublade aus, somit fallen die Knöpfe überhaupt nicht auf. Schnell hat er in einem relativ kleinen Raum für angenehme Wärme gesorgt. Mein Fazit: Ich bin total begeistert. Der Kamin hält was er verspricht und alle meine Freundinnen (und die meiner Kinder) sind total begeistert. Was mir auch sehr gut gefällt, er ist sehr handlich und kann dadurch auch mal schnell in einen anderen Raum getragen werden. Ich würde sagen: Hallo Winter, ich bin bereit! :-)

A rendelés után nem kellett sokat várnom. A kandallót szupergyorsan szállították, és tökéletesen be volt csomagolva. Izgatott voltam, amint kicsomagoltam. Vidéki stílusú kandalló, amely teljes mértékben megfelel az elvárásoknak. Ahogy a képen is látszik, van egy kis kilátó ablaka. Egyszerre hagyhatja, hogy egy romantikus nyílt tüzet ragyogjon és melegítsen vele. Természetesen mindkettő lehetséges. A beállítások gombjai az alsó rekeszben vannak elrejtve. Inkább fióknak tűnik, így a gombok egyáltalán nem tűnnek ki. Gyorsan kellemes meleget biztosított egy viszonylag kis helyiségben. Következtetésem: Teljesen lelkes vagyok. A kandalló azt csinálja, amit a konténeren ír, és minden barátnőm (és a gyerekeim) imádja. Amit még nagyon szeretek, az az, hogy nagyon praktikus, ezért gyorsan átvihető egy másik szobába. Azt mondanám: helló tél, kész vagyok! :-)

Ellenőrzött ellenőrzés

Der Klarstein St. Moritz entspricht im vollen Umfang meinen Erwartungen. Hauptsächlich habe ich ihn gekauft, weil ich ein hübsches Deko-Element für eine kleine Nische in unserem Wohnzimmer suchte. Die Papier-Lampe, die vorher den Platz ausfüllte, war von der Sonne vergilbt. Nun schmückt diese Stelle mein kleiner Kaminofen (so groß wie ein Nachtschränkchen) im Retro Look. Wir sind ansonsten modern eingerichtet, doch der St. Moritz passt sich optisch sehr gut an. Ein Bügeleisen und eine Monchhichi-Oma aus vergangenen Zeiten unterstreichen den Retro Look. Ich finde, dass die weißen Buchstaben in moderner Schriftart KLARSTEIN nicht so recht passen, ich werde ihn mit einem messingfarbenen Schild mit alter Schrift überkleben. Das Feuer flackert nun jeden Abend gemütlich vor sich hin, es sieht täuschend echt aus. Mit der Heizleistung sind wir auch zufrieden, schalten diese Funktion jedoch sehr selten ein, weil wir eine Gasheizung haben, höchstens zum "Dazuheizen". Ich möchte den Klarstein St. Moritz jedem empfehlen, der einen kleinen aber feinen Hingucker im Retro Look am Tag und für gemütliche Stunden am Abend sucht.

A Klarstein St. Moritz teljes mértékben megfelel az elvárásaimnak. Elsősorban azért vettem, mert a nappalinkba egy kis fülkébe kerestem egy szép díszítőelemet. A teret korábban kitöltő papírlámpát megsárgulta a nap. Most a kis kandallóm (akkora, mint egy éjjeliszekrény) retro megjelenéssel díszíti ezt a helyet. Mi egyébként modern stílusban vagyunk berendezve, de a St. Moritz látványban nagyon jól illeszkedik. Egy vasaló és egy Monchhichi nagymama a múltból kiemeli a retro megjelenést. Szerintem a modern KLARSTEIN betűtípus fehér betűi nem nagyon passzolnak, ráragasztok egy sárgaréz színű tányért régi betűtípussal. A tűz most minden este kényelmesen pislákol, megtévesztően valóságosnak tűnik. A hőteljesítménnyel is meg vagyunk elégedve, de nagyon ritkán kapcsoljuk be ezt a funkciót, mert gázfűtésünk van, legfeljebb "kiegészítő fűtésre". Szívesen ajánlom a Klarstein St. Moritz-ot mindenkinek, aki egy kicsi, de finom, retró megjelenésű szemrevalót keres napközben, esténként pedig hangulatos órákra.

Ellenőrzött ellenőrzés

Bin total begeistert von meinem kleinen, anheimelnden Kamin! Lieferung erfolgte zügig, funktioniert einwandfrei. Bei voller Leistung, also wenn der Heizer mit angestellt ist, sollte man den Stromverbrauch im Auge haben. Man kann zwei verschiedene Heizstufen wählen und der eingebaute Ventilator lässt sich auch stufenlos verstellen. Das "Geflacker" im Ofen ist dimmbar- besser geht es glaub ich für den Preis gar nicht! Der Kamin ist, seit Lieferung, im täglichen Einsatz, die Kinder und auch unsere beiden Hunde liegen gerne davor, dann schaut er noch kuscheliger aus! Ich finde ihn optisch, mit etwas Abstand, sehr nah dran an echt wirkend, vor allem vom Gefühl her. Perfekt finde ich auch die Größe, da er relativ klein und nicht allzu schwer ist, kann man Ihn schnell mal woanders aufstellen. Meine Tochter wünscht sich jetzt auch diesen Elektrokamin für ihr Jugendzimmer. Auch einige unserer Gäste haben schon nach der Bezugsquelle gefragt! Eine wundervolle Anschaffung, wenn ein echter Kamin nicht möglich ist und der Platz rar.

Nagyon izgatott vagyok a kicsi, hangulatos kandallóm miatt! A szállítás gyors volt, tökéletesen működik. Teljes teljesítményen, azaz amikor a fűtés is be van kapcsolva, érdemes figyelni az energiafogyasztást. Két különböző fűtési fokozat közül választhat, és a beépített ventilátor is fokozatmentesen állítható. A sütőben a "villogás" szabályozható - szerintem az árért nem lesz jobb! A kandalló átadása óta napi használatban van, a gyerekek és a két kutyánk is szeretnek előtte feküdni, még bújósabban néz ki! Optikailag, kis távolságtartással nagyon közel találom az igazihoz, főleg érzés szempontjából. A mérete szerintem is tökéletes, mivel viszonylag kicsi és nem túl nehéz, gyorsan fel lehet rakni máshova. A lányom most is szeretné ezt az elektromos kandallót az ifjúsági szobájába. Néhány vendégünk már kérte a beszerzési forrást! Csodálatos vásárlás, amikor igazi kandalló nem lehetséges, és a hely prémium.

Ellenőrzött ellenőrzés

J’en rêvais depuis longtemps de ce petit poêle à bois, n’ayant pas la chance d’avoir une cheminée à la maison et je suis réellement conquise !
Petit et compact, n’occupant que peu d’espace et pouvant s’installer dans une petite pièce, il combine à la fois le confort d’un chauffage d’appoint et l’esthétisme d’un vrai poêle.
De très belle qualité, avec un panneau de commande facilement accessible et dissimulé sous le tiroir de devant, il est vraiment très beau.
Son usage est très simple, le montage des pieds très facile.
On peut régler la densité du chauffage et l’intensité des flammes comme on veut |
Le rendu visuel est vraiment bluffant, on a immédiatement une ambiance chaleureuse dans la pièce
Silencieux et très réaliste, c’est un élément de décoration absolument magnifique, j’adore !

Régóta álmodoztam erről a kis fatüzelésű kályháról, nem volt szerencsém otthon kandallóval és nagyon el vagyok ragadtatva! Kicsi és kompakt, kis helyet foglal, és kis helyiségbe is beépíthető, ötvözi a kiegészítő fűtés kényelmét és az igazi kályha esztétikáját. Nagyon jó minőségű, az elülső fiók alá rejtett, könnyen elérhető kezelőpanellel tényleg nagyon szép. Használata nagyon egyszerű, a lábak összeszerelése nagyon egyszerű. A fűtés sűrűségét és a lángok intenzitását tetszés szerint állíthatja be | A vizuális megjelenítés igazán lenyűgöző, azonnal meleg hangulat van a szobában Csendes és nagyon valósághű, ez egy teljesen pompás díszítőelem, imádom!

Az összes értékelés megjelenítése Kevsebb értékelés megjelenítése